lek. med. Marcin Janczak

Ogrody Bielawy 9
05-520 Bielawa

Chciałbym bardzo podziękować Panu Doktorowi za dzisiejszą wizytę. Pan doktor Marcin Janczak jest niezwykle uprzejmy i zarazem kompetentny. Potrafi zbadać każdą przyczynę niedogodności i zaproponować odpowiednie postępowanie (leczenie, badania lub inną aktywność). Polecam każdemu wizytę u takiego Lekarza. Najpierw okazało się, że pomimo zapisania mojej mamy w internetowym systemie rejestracji nikt w przychodni nie wiedział o naszej wizycie. Pan doktor od razu nas przyjął i zajął się moją mamą z …
Opinia dodana przez: Przemysław

dr n. med. Alicja Klich-Rączka

Nzoz Ugorek
ul. Ułanów

Jestem od lat pacjentką Pani Doktor. Dr Alicja Klich jest lekarzem empatycznym.Idealnym dla starszych pacjentów. Pacjentom poświęca dużo czasu. Cierpliwie tłumaczy przebieg leczenia. Dobry diagnosta. Specjalizacja jaką jest geriatria wymaga cierpliwości i zrozumienia. Gorąco polecam Panią Doktor wszystkim, którzy chcą być prawidłowo leczeni. Młodym lekarzom geriatrom życzę cierpliwości, cierpliwości.
Opinia dodana przez: Halina
Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Doktora. Wizyta przebiega dość szybko, ale wszystko super wyjaśnione. Jeszcze nigdy mnie Pan Doktor nie zawiódł. Polecam!
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Adriana Stryczyńska-Mirocha

Hospicjum CORDIS
Cegielniana 7
41-400 Mysłowice

Czytając wszystkie opinie na temat pani doktor to jakby czytać o dwóch różnych osobach. Ja niestety nie wypowiem się dobrze. Pani doktor leczyła moją mamę, niestety wg mnie pomyliła się co najmniej dwukrotnie w decyzjach podjętych w leczeniu, co skazało mamę na hospicjum :( Po pierwszym przerzucie powiedziała, że na leczenie (program lekowy) "...jest jeszcze czas, że to tak szybko nie idzie...", po czym po 3 miesiącach przerzuty pojawiły się …
Opinia dodana przez: Lidia

dr n. med. Robert Błaszczak

Medical Magnus Clinic
ul. Mikołaja Kopernika 38

Świetny lekarz. Ogromna wiedza medyczna, komunikatywny, empatyczny, wzbudzający zaufanie. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marcin Kempiński

NZOZ MULTIMED
K. Miarki 5
41-902 Bytom

Jeden z lepszych specjalistów geriatrii . Rzeczowy, kompetentny i skrupulatny i przedewszystkim bezposredni , nie bawi się w urocze słówka. Szczerze polecam dr M.Kempińskiego .
Opinia dodana przez: Barbara

Robert Polak

Samodzielny Ośrodek Opieki Społecznej
Sękowa
38-307 Gorlice

Wizyta u Pana doktora, przebiegła w sposób bardzo pozytywny. Szczegółowo wyjaśnił mi przebieg terapii, mogę tylko narzekać na odległe terminy do tego lekarza na pierwszą wizytę.

lek. med. Edyta Mścisz-Gąsior

ul. Adama Mickiewicza 1A/16
22-500 Hrubieszów

Nie polecam.Pani doktor pobieżnie rzuciła okiem na wyniki badań i stwierdziła .Taka pani uroda. Niestety nie o urodę mi chodziło tylko o problemy zdrowotne

lekarz Katarzyna Porzych

Stroma 12a/23