dr n. med. Robert Błaszczak

Geriatra, Internista, Wizyty domowe

4,4
4,4
4,3

Świetny lekarz. Ogromna wiedza medyczna, komunikatywny, empatyczny, wzbudzający zaufanie. Bardzo polecam.

Lekarz-Człowiek o wielkim SERCU i z prawdziwego powołania. Taki lekarz to prawdziwy SKARB...to jak los wygrany na loterii "życia" Polecam P. Doktora wszystkim ,którzy mają pod opieką nie tylko rodzica ale osobę starszą .Mogą z zaufaniem powierzyć ich dalsze losy w ręce pana doktora , ktory poświęca czas nie tylko pacjentowi ale spokojnie potrafi odpowiedzieć rodzinie na każde nurtujące ją pytanie. Jego bezinteresowne oddanie powinno być przykładem dla wszystkich....

Najlepszy lekarz pod słońcem !! Trafiłam do Niego przez polecenie mi go przez znajomych i to był strzał w dziesiątkę, on jako jedyny trafnie zdiagnozował moje schorzenie , które przez dwa lata było nazywane przez innych lekarzy nerwobólami , okazało się , że to coś wiele bardziej poważniejszego. Jestem mu wdzięczna , bo dopiero teraz czuje ulgę ...Siedząc na IP w szpitalu WAM , miałam okazję przyjrzeć sie jego pracy i naprawdę poświęca pacjentom dużo czasu i uwagi , i tak jak mówione było wcześniej szczególnie starszym pacjentom tłumaczy dokładnie i cierpliwie co i jak maja robić. Godny polecenia lekarz - naprawdę znający się na rzeczy. Najwyższa ocena !! Zdecydowanie!!

jak przyjechał do mojej siostry na prywate gdzie dostał kase to był miły ale wizyta z poradni u mojej mamy juz nie była taka miła pan doktor byl wyraźnie zły że musiał przyjechac wieczorem był oschły i nie miły widać tylko za pieniądze chce mu sie leczyć

ogólnie pan doktor w porządku miły uprzejmy ale gdy dzwoni się do niego w nocy próbuje pozbyć się kłopotu mówiąc o dużym czasie oczekiwania jeżeli mimo to nie zrezygnujesz okazuje się że jest w zaskakująco szybki sposób ogólnie bardzo miły lekarz

Super lekarz... Naprawdę z czystym sercem mogę polecić tego pana bo zawdzięczam mu życie. Wdzięczny pacjent

Zawsze śpieszy z pomocą, poświęca dużo czasu, tłumaczy i doradza, zadaje wiele pytań zanim coś zaleca. Ponadto jest bardzo uprzejmy, zwłaszcza dla starszych osób.