Centrum Medyczne Rokitek
Rokitek 41a
Sandomierz
Specjalistyczne Gabinety Lekarskie MeaMedica
aleja Grunwaldzka 74
Jest to lekarz o jakim wszyscy marzymy: wspaniały fachowiec, cudowny człowiek dla którego pacjent jest najważniejszy.Jest osobą przemiłą, ciepłą, serdeczną dla pacjentów i ich rodzin.Pani doktór opiekowała się moją mamą która trafiła na jej oddział w bardzo ciężkim stanie. Podeszła bardzo indywidualnie do mojej mamy, pozmieniała leki i w ciągu 3 tygodni stan zdrowia bardzo się poprawił.Życzę wszystkim takiego lekarza.
LEKARZ Z PRAWDZIWEGO POWOŁANIA ! MIŁA ,UPRZEJMA,ODDANA PACJENTOM. WSPANIAŁY LEKARZ !BEZINTERESOWNA!ŻYCZLIWA I SKROMNA LUBIANA PRZEZ PACJENTÓW! OBY TAKICH LEKARZY BYŁO WIĘCEJ ! WSZYSTKIEGO DOBREGO !
Lekarz godny polecenia kompetentny , znający się na swoim fachu lekarz który jest skłonny poświecić swój wolny czas na pomoc pacjentom.Na prawdę polecam.
Nie znam lepszego geriatry !!!!!!!! Jestem pacjentem już od wielu lat.Pani doktor kocha ludzi a szczególnie starych.To bardzo dobry człowiek
Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Super fachowiec. Znakomity człowiek. Profesjonalista pod każdym względem. Choć specjalizuje się w geriatrii, jest również świetnym psychologiem. Leczy moją mamę a przy okazji i mnie wyciągnęła z dołka psychicznego. Jestem jej niezmiernie wdzięczna. Obyśmy takich lekarzy mieli znacznie więcej. Polecam ją wszystkim w 100 %.
znakomity lekarz, opiekował się moją babcią a następnie ja również przepisałem się do niego.miły, pomocny i fachowiec w każdej kwestii.zawsze znajdzie czas i rozwiązanie.
Przemiła, kompetentna pani doktor, z ogromną wiedzą. Bardzo cierpliwa, wszystko wyjaśnia. Poświęca pacjentowi dużo czasu. Wzbudza zaufanie.
To najlepsza Pani doktor jaką kiedykolwiek spotkałam. Kiedyś przyjmowała na Zaspie -kobieta aniół zawsze służyła pomocą o karzdej porze, nigdy nie odmówiła wizyty, przyjmowała po godzinach. Tylko całowąć ją po nogach za jej pośięcenie i powołanie do medycyny i pacjentów!!!