Internista Łódź

ul. S.Sterlinga 27/29
Śródmieście, Łódź

wizyta już od 150
Średnia ocen: 5,0/5
Świetny specjalista!!!!Moja mama leczy się u dr Lipińskiej na Sterlinga i jesteśmy obie pod wrażeniem podejścia pani dr do pacjenta. Przesympatyczna, uśmiechnięta i punktualna . Bardzo cierpliwie odpowidała na wszystkie pytanie i skierowała na dodatkowe badania. Idealnie dobrała leki i ustawiła dietę. Wszystkim gorąco polecam.
Łódź Internista lek. med. Marcin Matych

lek. med. Marcin Matych

Terapeuta, Internista

Gabinet Lekarski Psychoterapii
Przełajowa 22b blok 22c lok.3
94-046 Retkinia, Łódź

Średnia ocen: 5,0/5
Polecam Pana Doktora. Zna się na rzeczy, potrafi pomóc w problemie. Dobry specjalista. Zostałam skieroana do niego z polecenia teraz sama polecam.
Opinia dodana przez: Izabella
Łódź Internista dr n. med. Anna Kopff

dr n. med. Anna Kopff

Al. Wyszyńskiego 104/35

Średnia ocen: 5,0/5
Znakomity kardiolog, po długich konsultacjach u innych lekarzy zostałem prawidłowo zdiagnozowany . Żyję teraz bez obawy o przysłość.
Opinia dodana przez: Marek

dr n. med. Elżbieta Oleszczak

Cebertowicza 15

Średnia ocen: 4,9/5
Pani Doktor Oleszczak jest lekarzem na którego zawsze mogę liczyc wysłucha i poswieci mi tyle czasu ile potrzebuje nie wywierając na mnie presji ze mój czas wizyty już się skończył.Jest zawsze bardzo miła serdeczna przejmuje się człowiekiem jako mna tzn pacjentem odpowiadając na wszystkie moje pytania odnośnie mojej choroby czy dolegliwości stawiając odpowiednia dniagnoze .Wysyła na badania i wrazie potzeby do lekarza specalisty by pomoc w dalszej diagnozie i chorobie ...
Opinia dodana przez: ANNA TOMCZYK

lekarz Ewa Latos

Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9

Średnia ocen: 1,7/5
Pani Latos najgorszy lekarz z jakim miałam styczność. Przychodzę na wizytę pani wywiera stare sprawy zamiast się skupić na obecnym problemie. Unosi głos o mało nie doprowadza do łez. Czepia się wszystkiego nawet ma pretensje że do specjalisty poszłam prywatnie a nie czekałam 2 lata i stwierdza że do lekarza pierwszego kontaktu powinnam iść też prywatnie jak jestem taka bogata a nie przychodzić dk niej i powiem. Ze tak ma ...
Opinia dodana przez: XYZ

dr n. med. Magdalena Staszewska-Cynkier

Internista, EKG

Przychodnia
Kosynierów Gdyńskich 61a

Średnia ocen: 4,9/5
Zdecydowane 5/5. Świetny internista, leczyłam się nie u jednego w tym mieście, a Pani doktor i tak zaskoczyła mnie kompetencją i odpowiednim podejściem. Polecam
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Joanna Hilt

Reumatolog, Internista

Średnia ocen: 3,3/5
Bardzo dobry lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor zleca stosowane badania, szuka przyczyn dolegliwości, stawia prawidłową diagnozę. Poza tym Panią doktor cechuje życzliwość, słucha pacjenta, wszystko dokładnie tłumaczy i wspiera.
Polecam Panią doktor Joannę Hilt.
Pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Agnieszka N.

lekarz Teresa Adamiak-Żydowicz

PRZYCHODNIA PODSTAWOWEJ OPIEKI ZDROWOTNEJ (NOCNA I ŚWIĄTECZNA POMOC)
Rajdowa 8

Średnia ocen: 1,9/5
Gorszego lekarza nigdy nie spotkałam. PRL albo gorzej. Pani tak jak wygląda tak też się zachowuje. Zadzwoniłam w sprawie trwającej od tygodnia rwy kulszowej, którą przed tygodniem konsultowałam telefonicznie z innym, kompetentnym lekarzem LuxMed. Przepisał mi wówczas stosowne leki i skierował mojego męża na opiekę z pracy. Nie robił żadnego problemu, uznał, że taka opieka jest potrzebna i jeśli będzie taka potrzeba, mogę ją przedłużyć. W sprawie przedłużenia skierowano mnie ...

lekarz Katarzyna Grzanka-Wasilewska

PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA
Franciszkańska 53

Średnia ocen: 3,8/5
Najlepsza Pani doktor🥰 Bardzo konkretna A przy tym pełna empati. Zawsze bardzo dokładnie tłumaczy chorobę i jej leczenie. Bardzo serdecznie polecam Panią doktor jako lekarza pierwszego kontaktu.
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Jarosław Olejniczak

Gabinet Ginekologiczny
al. Kościuszki 98 m.9, Łódź

Średnia ocen: 3,0/5
Pan doktor zawsze zainteresowany tym co mówię o stanie zdrowia, zlecił wszystkie niezbędne badania, dobiera leki i umawiam się na następne wizyty. Każda wizyta bez najmniejszych zastrzeżeń a wręcz sympatycznie i przyjaźnie. Dziękuję:)
Opinia dodana przez: Krystyna

Interniści w Łodzi