lekarz Tomasz Jaskulski

Ginekolog położnik, RTG

Złota 11b
64-920 Piła

Pan Doktor to wspaniały lekarz, jest prawdziwym profesjonalistą. Prowadził moją ciąże ale poza tym po ciąży objął mnie opieką kompleksową czyli zadbał o mnie fizycznie i psychicznie. Jestem obecnie po zabiegu korekty krocza, którą wykonał Pan Doktor odmienił moje życie ( i mojego męża też). Nie musi to tak wyglądać kobiety wiecie o czym mówię nie bójcie się wyrażać swoich potrzeb. Doktor Jaskulski to najlepszy lekarz z jakim miała do …
Opinia dodana przez: Magda
Lekarz, który bardzo mi pomógł. Swoimi zaleceniami I poradami uchronił mnie od poważnych powikłań chorobowych za co bardzo dziękuję Panu Doktorowi. Nie jestem kompetentny w ocenie ale uwazam , że posiada bardzo dużą wiedzę medyczną o czym świadczy skuteczność leczenia moich skomplikowanych dolegliwości. Pomimo mojego podeszlego wieku dzięki systematycznej opiece czuję się bezpieczny. Serdecznie dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Tomasz Jabłoński

NZOZ LOTNICZA
Lotnicza
Piła

Kompetentny i godny zaufania specjalista. Wykazuje się profesjonalizmem, uprzejmością, cierpliwością. Daje wypowiedzieć się pacjentowi, nie bagatelizuje problemów do których podchodzi kompleksowo. Pacjent czuje się zaopiekowany. Cieszę się, że trafiłam do Doktora.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Beata Kasprzak

Neurolog, Lekarz med. paliatywnej

Ars Medical Sp. z o.o.
al. Wojska Polskiego 43
64-920 Piła

Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Wszystko zostało mi przez Panią doktor wytłumaczone, wyszłam z poczuciem zaopiekowania. Polecam.

lekarz Jolanta Zakrzewska

Neurolog, Rehabilitant

CKR Konstancun-Jeziorna
ks. Popiełuszki 1
64-920 Piła

Pani dr Zakrzewska jest osoba o wysokich kwalifikacjach zawodowych, ktore laczy empatia i umiejetnoscia poswiecenia pacjentowi swojej uwagi. W trakcie wizyty nie waha sie pokazywac na wlasnym przykladzie ukladu cwiczen rehabilitacyjnych. Ma zradka wsrod lekarzy umiejetnosc wysluchania pacjenta. Mam bardzo dobre wspomnienia z czasow, kiedy bylem pacjentem Pani Doktor
Opinia dodana przez: marek

lekarz Piotr Ptaszyński

64-920 Piła

Jest to godny polecania lekarz. Profesjonalne podejście przy każdej wizycie w gabinecie, a także podczas pobytu w szpitalu. Jestem zadowolona z wyboru tego lekarza. Ogromna szkoda, że już Pan Doktor w Złotowie nie przyjmuje tylko w Pile.

lekarz Jacek Futyma

Szpital Specjalistyczny w Pile
ulica Rydygiera 1
64-920 Piła

Pierwszy raz lekarz poswiecil mi tyle czasu. Rzeczowa rozmowa. Bardzo sympatyczny kompetentny lekarz. Szczerze polecam.

lekarz Maciej Osiecki

Kardiolog, Pediatra

ulica Ogińskiego 11/1
64-920 Piła

Doktor Osiecki - Anioł. Wspaniały człowiek z cudownym podejściem do dzieci. Bez wątpienia najlepszy pediatra i kardiolog w Pile. Do doktora mam pełne zaufanie, leczy od 6 lat moje dzieci - diagnoza zawsze trafna. Polecam z całego serca.

dr Dagmara Troczyńska

Onkolog

ArsMedical
64-920 Piła

Pani doktor jest bardzo kompetentnym lekarzem o bardzo miłym usposobieniu i pełnym zaangażowaniu w to co robi. Jest bardzo komunikatywna i rzetelnie przekazuje swą wiedzę z całą troską o pacjenta. Onkologia to bardzo ciężka dziedzina leczenia i bardzo wymagająca taktu i umiejętności rozmowy z pacjentem, pani doktor tę umiejętność posiada. Jestem pod dużym wrażeniem podejścia pani doktor do każdego pacjenta i czasu jaki nam poświęca. Pod opieką pani doktor jestem …
Opinia dodana przez: EWA

lekarz Grzegorz Kuzio

64-920 Piła

Z całego serca dziękuję Panu Doktorowi za uratowanie życia mojej Mamie. To nie tylko wybitny chirurg, ale prawdziwy wirtuoz w swoim zawodzie – człowiek o ogromnej wiedzy, doświadczeniu i niezwykłej precyzji. Jego profesjonalizm, opanowanie oraz pewność działania w najtrudniejszych momentach dały naszej rodzinie nadzieję wtedy, gdy najbardziej jej potrzebowaliśmy.

lekarz Maria Puka

Lekarz rodzinny, Pediatra

Roosevelta 29 B
64-920 Piła

Rewelacyjny człowiek, lekarz rodzinny i pediatra. Zawsze znajdzie czas i pomoże. Tak trzymać Pani doktor
Opinia dodana przez: wiesław

lekarz Adriana Białek

Pediatra, Psychiatra

Kujawska 11
64-920 Piła

Super lekarz. Lekarz z powołania jest wyrozumiała i sumienna, godna zaufania. Z zaangażowaniem poświęca czas dla pacjętòw i rodziny w trudnych i bezradnych chwilach. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Renata Surma-Włodarczyk

Onkolog

ulica Korczaka 23 A
64-920 Piła

Lekarz wzór. Gdy zachorowałem na chłoniaka (jeszcze przed zdiagnozowaniem), wszyscy lekarze bagatelizowali mój stan (wyniki itp.)dopiero pani doktor gdy trafiłem do niej po jakimś czasie zleciła kompleksowe badania łącznie z wycięciem węzła. Gdy przez cały ten czas miałem straszne napady bólów brzucha, wszyscy lekarzy twierdzili że to z powodu stresu wywołanego chorobą nowotworową, i znów pani doktor zleciła odpowiednie badania (Angio KT jamy brzusznej) które wykazało krytyczną niedrożność tętnicy krezkowej. …

lekarz Mariusz Herwich

Al. Wojska Polskiego 49 B/p.152
64-920 Piła

Jestem genetycznie obciążony ryzykiem jaskry. Doktor podchodzi w sposób profesjonalny, tłumaczy dokładnie, jest w pełni świadomy również nowoczesnych metod leczenia. Pamiętajmy, że to nie "siedzące okulista teoretyk", tylko praktyk, który również wykonuje operacje na oku. Polecam

lekarz Monika Rutkowska

64-920 Piła

Super człowiek i lekarz. Pani doktor uratowała mi życie. Dziękuję za empatię i poświęcony czas. A przede wszystkim za fachowość i profesjonalizm.

Janusz Naumczyk

Łączna 49
Piła

Chodząca encyklopedia. Ortopeda, który ma tak szeroki zakres wiedzy, że może robić konkurencję innym specjalistom :) 25 lat temu wyleczył mi kolana, gdy nie mogłam już chodzić. Nadal biegam, a kolana nie bolą. 10 lat temu uratował moja stopę przed amputacją, gdy grono specjalistów zastanawiało się co mi dolega. Byłam po wypadku, Pan doktor postawił diagnozę po krótkiej rozmowie telefonicznej i zalecił odpowiednie leki. Jestem i będę wdzięczna do końca …

Magdalena Mierzejewska

Chirurg stomatolog

ul.Kasztelańska 6
64-920 Piła

Wizyta w gabinecie pani Magdaleny Mierzjewskiej to straszne przeżycie, dlatego nikomu nie polecam korzystania z "opieki" medycznej Pani Doktor. Jest ona osobą bardzo niemiłą, opryskliwą, a jej krzyki i akty oburzenia (np. Dzwoniącymi telefonami i pytaniami pacjentów) słychać nawet na poczekalni. ZERO EMPATII i współczucia dla cierpiącego pacjenta, który za wizytę PŁACI i to sporą kwotę! Kiedy zgłoszano jej silny ból w trakcie zabiegu, doktor stwierdziła, że (cytat) " to …
Opinia dodana przez: ODRADZAM WIZYTĘ

lekarz Robert Waśkowiak

Kardiolog

al. Wojska Polskiego 20
64-920 Piła

Dr Robert Waskowiak to wspaniały diagnosta, podchodzi do pacjenta kompleksowo, wizyta u niego trwa min 30 min,nie ważne czy prywatnie, czy w przychodni, zawsze są do niego tłumy, każdego przyjmie,nawet jeśli ktoś nie jest zapisany, a ma poważne problemy ze zdrowiem, szuka rozwiązań, łączy fakty, objawy, dolegliwości, bardzo trafnie stawia diagnozy, kompleksowo bada i co ważne naprawdę walczy o pacjenta, niesamowicie profesjonalna osoba, posiada ogromną wiedzę,a przy tym normalny, nie …
Opinia dodana przez: cronos

dr n. med. Bartosz Sokół

Neurochirurg

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Promienna 19/U8
Piła

Jestem żoną pacjenta leczonego przez Pana Docenta i nie mam słów uznania .Zawsze pomocny,opierający się na twardych faktach medycznych bardzo dokładnie i skrupulatnie tlumaczy i wspiera w leczeniu. Mąż przeszedł operację i żyję dzięki "złotym rękom" swojego Profesora. Polecam lekarza i oddział neurochirurgii w Szpitalu im J.Strusia w Poznaniu gdzie wszyscy oddają kawał serducha by ratować naszych bliskich.
Opinia dodana przez: Małgorzata P

lekarz Patrycja Bekas

64-920 Piła

Pani Patrycja jest bardzo dobrym, młodym specjalistą. Cenie sobie nowoczesne podejście do medycyny, która ciągle się rozwija. Gdy coś Panią doktor zaniepokoi od razu mówi jakie są alternatywy, konkretna kobieta, rozmowa w gabinecie przebiega w miłej atmosferze. Bardzo polecam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Wk