Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRIMA-DENT Filia Nr 3
Króżańska 20
Doświadczenie i precyzja razem z uprzejmością i uśmiechem w jednej osobie. Usuwanie ósemki przebiega sprawnie i bez większego bólu. Leczenie kanałowe również. Na miejscu jest RTG więc można sprawdzić co się dzieje z bolacym zębem. Naprawdę pewna ręka p. Agnieszki, przywróci piękny uśmiech. Polecam :)
OTOLARYNGOLODZY24 Sp.z.o.o
Wołoska 18 (budynek CURTIS PLAZA)
Porządny człowiek i ciekawa życia dusza! A lekarz jak rzadko, holistyczne, mądre podejście do pacjenta,
Instytut Technologii Urody
Niesamowite jest spotkać w swoim życiu taką osobę jaką jest Pani Iwona Krędzielak-Manikowska. Szeroka wiedza z zakresu leczenia, profilaktyki, trafne diagnozy, idealnie dobrane leki i zabiegi medycyny estetycznej. Dzięki Pani Doktor dowiemy się jak dbać o swój organizm, jak pielęgnować swoją cerę by osiągnąć niebywałe piękno ukryte w każdym z Nas. Serdecznie polecam http://www.happyclinic.pl/ gdzie można umówić się na konsultacje, dostać pełną diagnozę i leczenie lub usługi kosmetyczki używającej dermokosmetyków …
Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8
Bardzo miła i kompetentna lekarka. Polecam. Ma zawsze czas dla pacjenta. Pacjentka czuje się bardzo komfortowo.
ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA
Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Centrum Medyczne LIM
ulica Aleje Jana Pawła II 78
Najlepszy specjalista w Warszawie, niestety umówienie się na wizytę w publicznej jednostce graniczy z cudem. W bardzo jasny sposób przedstawia wszystkie trudne zagadnienia z dziedziny endokrynologii. Przedstawia wszystkie możliwe opcje, wybór pozostawia pacjentowi. Monitoruje i dba o pacjenta.
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Waryńskiego 9
Złoty człowiek. Miła, uprzejma, kompetentna. Na każde zagadnienie poświęca dużo czasu, stara się zgłębić problem. Nie przepisuje niepotrzebnych leków, dba o regularne cytologie, bada piersi. Dodatkowo tworzy więź interesując się również życiem prywatnym pacjentek i pamięta je:) Jest naprawdę przesympatyczna. Badanie nie jest nieprzyjemne. Jest bardzo delikatna. Leczę się u Niej prywatnie na Bachmackiej w Warszawie, więc nie wiem jak się zachowuje i czy w ogóle przyjmuje w państwówce. Mam …
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Wspaniała doktor, gorąco polecam :) Najlepsza ginekolog jaka spotkałam, cieszę się, że na Nią trafiłam:)
Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15
Doktor bardzo dokładnie robi badania, wszystko tłumacząc. Badanie jest bardzo dokładnie opisane. Polecam.
Przychodnia Family Medica
Aleksandra Prystora 4/4
Pan doktor posiada ogromna wiedzę oraz doświadczenie, leczę się u doktora od wielu lat. Świetne podejście do pacjenta, wszystko tłumaczy i poświęca tyle czasu ile potrzeba. Doktor również wykonuje echo serca. Jeśli ktoś poszukuje naprawdę dobrego kardiologa to polecam.
Warszawski Uniwersytet Medyczny
ul. Żwirki i Wigury 61
Wyjątkowy lekarz, skrupulatny , myslący, dociekliwy. Do polecenia każdemu. 6+
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Cudowna kobieta , zawsze zaangażowana i profesjonalna w swoim fachu. Bardzo polecam Panią Doktor. Wyprowadziła mnie z choroby do stanu w , którym mogę funkcjonować, pracować i nie przebywać na L4. Dziękuję Pani Doktor.
Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8
Miałam skomplikowane złamanie bliższej nasady kości ramiennej. Doktor Strzelecki bardzo dobrze przeprowadził operację. Dzięki temu dzisiaj ruszam ręką. Gdyby mi nie pomógł, byłabym niepełnosprawna. Jestem bardzo wdzięczna, bo operacja się udała.
Świetny lekarz, profesjonalny w każdym calu. Pani Doktor zapanowała nad problemem, z którym dotychczas odsyłano nas od Annasza do Kajfasza. Wytłumaczyła nam dokładnie na czym polega wada i zaproponowała leczenie, w tym operację, dziś jesteśmy już daleko za półmetkiem i tak naprawdę mogę polecić z całego serca. Nie jest tanio, ale jest bardzo dobrze.
kilka lat bałem się operacji aż trafiłem do dr Skrzyńskiego i wszystko było tak jak sobie wyobrażałem leczenie.Dzisiaj już 2 lata po operacji kręgosłupa odzyskałem władzę w nogach.Jestem bardzo wdzięczny Panu SKRZYŃSKIEMU i wszystkim wahającym się gorąco polecam tego lekarza.
Pani Doktor jest świetnym, bardzo doświadczonym lekarzem o ogromnej wiedzy. Wizyta trwała dwie godziny. Dokładnie analizowała dokumentację i zdjęcia rezonansu magnetycznego. Sama wykonala EEG. Zaleciła leczenie i dała mi mnóstwo dobrej energii. Wyszłam szczęśliwa i uspokojona. bardzo dziekuję Pani Doktor i polecam innym pacjentom z czystym sumieniem.
Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20
Polecam panią doktor Dzieńska najlepsza pediatra zawsze służy pomocą i zawsze przyjmujemy mimo braku miejsc .pozdrawiam