lek. med. Mirosław Sztejter

Sejny

Lekarz wzbudzający zaufanie. Poświęca pacjentce tyle czasu, ile trzeba, aby omówić problem. Uprzejmy i rozmowny. Polecam

lekarz Andrzej Radomski

Gabinet Andrzej Radomski
Katedralna 4
78-100 Kołobrzeg

Bardzo kompetentny i życzliwy doktor ,wysłucha i dokładnie wytłumaczy problem .Dba o profilaktykę .Jestem bardzo zadowolona z opieki ,polecam

dr n. med. Paweł Derlatka

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Dr Paweł leczył mnie i operował. Jest niesłychanie zdolny i ma "złote ręce". Olbrzymi spokój, cierpliwość i wiele empatii. Mieliśmy 3 letnią wspólną przygodę i jestem zdrowa. Dr Paweł od początku do końca zajmował się mną jak najbliższym członkiem rodziny. Miałam ogromne szczęście, że przez całkowity przypadek trafiłam do lekarza przez wielkie "L". Rozmawiałam też z innymi pacjentami i każda z Pań miała identyczną co ja opinię o Dr Pawle. …

dr n. med. Ewa Nojek

Indywidualna Praktyka Lekarska W Miejscu Wezwania Nojek Ewa

Pani doktor Nojek jest rzadkością ( niestety) wśród dzisiejszych lekarzy. Kompetencja, dobroć, delikatność i empatia to pani doktor Nojek. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: beata

lekarz Nina Radziwonowicz

Sante Clinic
Aleja Wolności 6
41-219 Sosnowiec

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wizyta u pani dr Niny Radziwonowicz przebiegła bardzo profesjonalnie. Pani doktor to osoba z dużym doświadczeniem, konkretna, rzeczowa i jednocześnie bardzo życzliwa. Wszystko dokładnie wyjaśniła i poświęciła tyle czasu, ile było potrzebne. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji – 10/10, zdecydowanie polecam!

dr Mariusz Grzesiak

Radwańska 16 lok. 9

Cudowny człowiek, wspaniały lekarz niezwykle spokojny opanowany do każdego pacjenta podchodzi z sercem niezwykłym spokojem i ogromem wiedzy. Prowadził moją ciążę bliźniaczą od początku do końca. Zawsze bede Go polecała.
Opinia dodana przez: JoannaRz

lekarz Marta Stanisławska

Dentifem
Złota 26
Kielce

Wspaniały lekarz,ginekolog najlepsza w kielcach. Wszystko doskonale tłumaczy,jest serdeczna,wyrozumiała.Bardzo polecam
Opinia dodana przez: anonim

lekarz Piotr Klimczak

Medin Klinika
Częstochowska 54
45-424 Opole

Nowoczesna metoda, dzięki której udało się mi się pokonać problem nie trzymania moczu po porodzie, więc jak dla mnie super sprawa.
Opinia dodana przez: Łukasz

dr Radosław Rodzoch

Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A

Byłam pierwszy raz u doktora. Ale muszę powiedzieć, że jestem pod dużym wrażeniem, profesjonalista, wyjaśnia każdy szczegół badania USG. W gabinecie atmosfera jest bardzo miła, p. Doktor szczegółowo przeprowadza wywiad, nigdzie się nie spieszy.

lekarz Marek Buciński

Mazowiecki Szpital Specjalistyczny
Aleja Jana Pawła II 120 A
07-417 Ostrołęka

Zgodzę się z moimi przedmòwniczkami. Lekarz Buciński mimo iż nie ma zbyt wielu tytułòw z przodu nazwiska jest profesjonalnym lekarzem. Nie bagatelizuje żadnego objawu,sam dopytuje o stan zdrowia pacjentki i odczucia w stosunku do ciąży co osobiście uważam za bardzo ważną zaletę . Każdy wywiad lekarski winien opierać się ròwnież na odczuciach pacjentki a nie na dziwnych spekulacjach niedoświadczonych lekarzy i śmianiu się pacjentce w oczy lub poza co gorsza …

lek. med. Katarzyna Bandrowska

gabinet prywatny
Podgórna 45
65-001 Zielona Góra

Pani Kasia Bandrowska jest lekarzem z powołania. Kompetentna, profesjonalna, przy tym bardzo empatyczna. Badanie jest dokładne, a jednocześnie delikatne. Pani doktor wyjaśnia, odpowiada na pytania, jest bardzo cierpliwa. Polecam w 100 procentach.

lekarz Magdalena Bereszko-Smaczny

Anestezjolog, Ginekolog położnik

Sadowa 4
Myszków

jestem zadowolona z pani doktor, teraz jestem w trzeciej ciaży i też chodze do pani doktor do przychodni.numer telefonu daje, skierowania wypisuje bez problemu, miałam torbiela odrazu sobie z nim poradziła. a w 6 tyg jeszcze nie widac jak bije serce wiec to nie jej wina. pani doktor jest ok
Opinia dodana przez: anonimka

lekarz Filip Bydliński

Ginekolog onkolog

nowa med

Ogromnie się cieszę że trafiłam do Pana Filipa. Byłam u wielu różnych ginekologów ale nigdy nie spotkałam się z taką serdecznością, profesjonalizmem i rzetelnością. Dzięki Panu Filipowi czuję się „prowadzona za rękę” przez moją chorobę. Wiem, że mam lekarza na którego mogę liczyć i czuję się prawdziwie zaopiekowana. Pan doktor zawsze wszystko szczegółowo tłumaczy i uzyskałam od niego wiele cennych wskazówek dotyczących mojej choroby. Co ważne opieka Pana doktora nie …
Opinia dodana przez: Ola
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ginekolog
                                       lekarz Dorota Kozłowska

lekarz Dorota Kozłowska

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Pani doktor bardzo miła. Czuć, że praca dla pani doktor nie jest tylko obowiązkiem. Bardzo dobrze oceniam wizytę. Polecam szczególnie przyszłym mamom.

lekarz Aleksander Ilski

Sobańskiego 95

Wspaniały lekarz. Byliśmy u niego z mężem na badaniach prenatalnych. Wszystko wyjaśniał, wszystko dokładnie pokazywał. Dawno nie miałam styczności z tak profesjonalnym podejściem w stosunku do mnie, jak i do męża. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Kinga

lek. med. Piotr Broda

Ośrodek Wsparcia Płodności Naprotechnologia
Klasztorna 4
60-461 Licheń Stary

Do tej pory przez żadnego lekarza nie czułam się tak otoczona wszechstronną opieką, jak przez Pana Doktora. Jest osobą bardzo kompetentną, podczas pierwszej wizyty poświęcił mi bardzo dużo czasu, wykraczając daleko poza ramy zwykłej wizyty. Wsłuchuje się w pacjentkę, wnikliwie analizuje usłyszane informacje. Cenię pana doktora za holistyczne spojrzenie na moje przypadłości, bardzo duży szacunek, sympatię i wysoką kulturę osobistą, która z niego emanuje w stosunku do ludzi. Wspaniały Fachowiec, …

Anna Weber

Ginekolog położnik, Położna

Gabinet lekarski

Do dr Weber chodziła moja mama, ja a teraz była córka. Uwielbiamy panią doktor wszystkie. Empatia, delikatność, wyjaśnienie wszystkich wątpliwości - to właśnie te cechy których szukam u ginekologa. Pani dr Ania wszystkie posiada !!!!
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Joanna Chwiłowicz-Faryan

ulica Opolska 36B
47-100 Strzelce Opolskie

Jestem pozytywnie zaskoczona. Pani doktor bardzo miła, uprzejma, delikatna i przede wszystkim kompetentna. Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Paweł Radwan

Klinika Leczenia Niepłodności Gameta Szpital
ul. Rudzka 34/36
Rzgów

Jestem bardzo zadowolona z pierwszej wizyty. Wszystkie potrzebne badania wykonane. Teraz czekać na efekty :)

lekarz Arkadiusz Czekański

Chełmońskiego 4/-
99-400 Łowicz

Bardzo kompetentny , życzliwy , uprzejmy lekarz , wszystko dokładnie wyjaśnia i poświęca każdej pacjentce tyle czasu ile potrzebuje , czasami nie zdążę zapytać a Pan doktor już udziela odpowiedzi na pytanie ;) polecam !