Jestem wdzięczna Panu Bogu, że na mojej drodze życiowej postawił wspaniałych ludzi, pracowników SP SK nr 4 w Lublinie Oddziału Ginekologii Operacyjnej: kierownika Pana prof. zw. dr hab. n. med. Tomasza Rechbergera wraz z personelem. Dziękuję za sprawne i zręczne ręce Pana hab. dr n. med. Michała Bogusiewicza i osobom asystującym w wykonaniu zabiegu w kwietniu 2016 roku oraz za opiekę całemu personelowi pracującemu na tym oddziale. Chciałabym wyróżnić za miłą aparycję, empatię, wyrozumiałość i ludzkie podejście do pacjenta Pana prof. zw. dr hab. n. med. Andrzeja Semczuka. Polecam pacjentkom …
Pana prof. zw. dr hab. n. med. Andrzeja Semczuka.
Polecam pacjentkom ten Szpital Kliniczny nr 4 w Lublinie.
Życzliwa pacjentka Danuta Kubiak z Kujaw
2016-04-29
uważam że to bardzo dobry lekarz. Wszystkim młodym dziewczynom polecam, byłam na 1 wizycie ponad rok temu i od tamtej pory chodzę tylko do tego doktora i jestem zadowolona.
Rewelacyjny lekarz, dobry i uczciwy człowiek. Profesor prowadził moją pierwszą ciążę - jestem mu wdzięczna za fachowość, dyspozycyjność i serdeczność, jaka potrzebna jest każdej kobiecie szczególnie, jeśli idzie o ginekologię.
Dr Semczuk to wspaniały lekarz i człowiek.Zawsze ma czas dla pacjentki,jest dostępny(tel,mail),posiada duza wiedzę i kompetencje.Wyczerpujaco odpowiada na pytania upierdliwej pacjentki,jaka byłam :P.Prowadził moja ciążę po poronieniu,wiec nie brakowało mi stresu.Dzieki doktorowi czułam sie bezpieczna i szczęsliwie urodziłam swoje drugie dziecko.Polecam Go kazdej przyszłej mamie.:)
Byłam u lekarza pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona ze standardów wizyty. Wszystko przebiegało jak należy, lekarz odpowiedział mi na wszystkie moje pytania oraz przepisał odpowiednie leczenie na zapalenie.