lekarz Marek Grzechnik

ul. Partyzantów 3a
23-400 Biłgoraj

Z czystym sumieniem polecam dr.Grzechnika. Pełen profesjonalizm, wiedza , siła spokoju i umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby,

lekarz Sławomira Ejsmund

Makowska 1/5
06-300 Przasnysz

Wspaniała Pani doktor , z sercem podchodzi do pacjenta ,bardzo uprzejma ,wszystko wytłumaczy ,nie bagatelizuje najmniejszych problemów .Pacjent czuję się zaopiekowały i potraktowany z szacunkiem .

lekarz Marta Dubarek

SP ZOZ Szpital w Lublińcu
ulica Sobieskiego 9
42-700 Częstochowa

Byłam u Pani Doktor pierwszy raz.Najlepszy ginekolog jakiego poznałam.Pani Marta ma podejście i dba o swoje pacjentki.Polecam z całego serca Panią Doktor.Jest Aniołem♥️♥️♥️Nie zapominając o pani w rejestracji także pomocnej i sympatycznej♥️♥️♥️
Na takiej wizycie jeszcze nie byłam, a mam ich za sobą dużo! Pan doktor zaskakuje ogromem wiedzy, którą posiada. Mówi jasno i na temat, dzięki czemu wszystko zrozumiałam i nie musiałam doczytywać w internecie, jak po wcześniejszych wizytach u innych lekarzy. Zapewnia 100% komfortu, dzięki czemu chce się do niego wracać. Pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Julia

Wojciech Jasek

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Centrum Multi-Medica Sp. z o.o.
Józefa Poniatowskiego 97
05-220 Zielonka

Bardzo dobry lekarz, miły i wyjaśnia człowiekowi sprawę normalnym językiem. Opiekuńczy i wzbudza zaufanie, kultura osobista i jego kompetencje są na prawdę na wysokim poziomie. Mogę polecić Pana Jaska i dobrze że tu go znalazłam. Oby więcej tak dobrych osób

lekarz Urszula Dajda

Polsko-Francuskie centrum medyczne
Narutowicza 21

Najlepsza ginekolog jaką spotkałam, polecam !!!

lekarz Zygmunt Chrzanowski

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ " EWA CHRZANOWSKA, KRYSTYNA WOLAŃSKA, PAWEŁ CHRZANOWSKI S.C.
OS. TĘCZOWE 12A
58-200 Dzierżoniów

Dr. Chrzanowski to wspaniały i rzetelny lekarz,polecam go w 100%!!! chodzę do niego od 14 lat, zawsze diagnozy były trafne - podkreślam ZAWSZE !!! a to przecież najważniejsze; dodatkowo jest bardzo miły dla pacjentki,szanuje intymność przed i po badaniu, rzeczowy , dokładny , doświadczony, poświęca dużo czasu pacjentce, odpowiada na wszystkie pytania; prowadził mi 2 ciąże, zawsze zlecał dokładne badania, na wizytach poświęcał mi dużo czasu; jedno dziecko rodziłam 10 …

dr n. med. Dariusz Rychlik

Chirurg plastyczny

CHIRPLAST Prywatna Klinika Chirurgii Plastycznej
ul. Szpitalna 1 Szczytna
57-330 Szczytna

Najlepszy lekarz na jakiego w życiu trafiłam. Korekcję małżowin usznych miałam ok 3 miesiące temu. Doktor zawsze pod telefonem służył radą, a pomoc swoją oferował przy zmianie opatrunków nawet w dni świąteczne. Zarówno przed zabiegiem jak i podczas wszystko perfekcyjnie wytłumaczone. Teraz dzięki doktorowi z przyjemnością codziennie patrzę w lustro. Z czystym sumieniem gorąco polecam :)
Opinia dodana przez: Małgosia
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Ginekolog onkolog
                                       prof. dr hab. n. med. Jan Kotarski

prof. dr hab. n. med. Jan Kotarski

Ginekolog onkolog

ulica Północna 20/III
20-062 Lublin

Profesor Kotarski to wspaniały lekarz i cudowny,ciepły człowiek.Jego wiedza,profesjonalizm i kultura osobista,której powinien uczyć się niejeden lekarz sprawiają,że polecam Pana Profesora każdej kobiecie,która zmaga się z problemami ginekologicznymi.Jestem pewna, że Pan Profesor nie zostawi żadnej z nas bez pomocy.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Kamil Pietrasik

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

DR KAMIL PIETRASIK - Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Emila Zegadłowicza 1/88

Odbyłam operację powiększenia piersi 3 miesiące temu. Uzyskany efekt przerósł moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z efektu, a nie jest on jeszcze finalny! Doktor jest profesjonalistą przepełnionym empatią i świetnym podejściem do pacjenta. Polecam 5/5

lekarz Marek Gowkielewicz

Gębika 55A/1
10-691 Olsztyn

Doktor Marek prowadził moja pierwsza ciążę 🙂 Świetny ginekolog, wykorzystujący w pełni możliwości nowoczesnego sprzętu jakim dysponuje gabinet, wszystko dokładnie omawia i wyjaśnia, a badania poprzedza wywiadem. Zaangażowany, taktowny, życzliwy i kompetentny. W razie pytań i wątpliwości uspakaja i wszystko rzeczowo wyjaśnia. Doktor jest zawsze pomocny i bardzo troszczy się o pacjentkę. Niezwykle empatyczny, z normalnym podejściem i rozładowujący stres w pierwszej minucie wizyty lekarz! Cieszę się, że na niego …
Opinia dodana przez: Kinga

dr n. med. Piotr Pierzyński

Centrum Medyczne Q Medica Medicover
15-304 Białystok

Świetny lekarz! Wie, jak rozmawiać z pacjentką, aby jej nie krępować, a jednocześnie trafnie diagnozuje i skutecznie leczy. Empatyczny i miły, nie taktuje pacjentki lekceważąco. Naprawdę polecam!
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Eryk Pięcikowski

Pracownia diagnostyczna
Baranki 24
19-300 Ełk

Nawet nie wiem od czego zacząć. Lekarz NAJLEPSZY ze wszystkich, do tego CUDOWNY człowiek. Z ludzkim podejściem, empatyczny, żartowniś z klasą. Bardzo kulturalny i uprzejmy. Taktowny. Tłumaczy bardzo zrozumiale co, po co i dlaczego. Oby zdrowie dopisywało mu jak najdłużej. Lepszego nie znajdziecie.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Eugeniusz Jarzębowski

ulica Kraszewskiego 2
20-431 Lublin

Dr Jarzębowski jest moim lekarzem od wielu lat. Uprzejmy, miły, delikatny, cierpliwy. Cudowny lekarz. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Małgorzta

lekarz Joanna Łaszczyńska

Ginekolog położnik, Ginekolog

ul. Wawrzyniaka Piotra 31/1

Z całego serca polecam Panią dr Joannę Babik! Jeszcze jesteśmy na drodze do mojego upragnionego celu, tj. powodzenia w przyszłości metody in vitro przy endometriozie, ale już teraz mogę napisać, że postawa Pani Doktor jako Lekarki charakteryzuje się wysokim zaangażowaniem, empatią i zrozumieniem. Uważam, że te trzy cechy są niezwykle ważne w przypadku problemów z niepłodnością. Są po to, by czuć się bezpiecznie i nie stracić nadziei, która czasem może …
Opinia dodana przez: Marianna

lekarz Katarzyna Wójtowicz

Królowej Jadwigi 4/134
05-120 Legionowo

prawdziwa profesjonalistka — wszystko na najwyższym poziomie! Świetne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i pełne zaangażowanie. Zdecydowanie wszystko na plus!
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Anna Kostrzak

Rynek 2
66-300 Międzyrzecz

Dziękuje Pani Doktor Kostrzak Za prowadzeniu na oddziale , opiekę medyczną , empatię , zrozumienie , wsparcie Doktor Ania Kostrzak to Anioł i Kobieta dwa w jednym 😘 Po paru latach trawiłam do Pani Doktor Ani do tak zaangażowanego lekarza w moje leczenie dla którego jestem najważniejsza , że mogę liczyć na wsparcie ze strony Pani Doktor Dziękuje Pani Aniu za wszystko i za to ,że została Pani moim lekarzem …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Marek Gospodaryk

Centrum Usług Medycznych SONOLOGISTIC Obuchowicz Dariusz
ulica Peowiaków 1b
22-400 Zamość

Bardzo miły lekarz podchodzi indywidualnie do karzego pacjenta. Widać że to lekarz z powołaniem I pasja który wie co robi. Jestem Młoda osobą która ma dużo pytań mimo tego lekarz z cierpliwością odpowiada mi na każde pytanie. Nie ocenia pacjentów po ich wyglądzie, zachowaniu tak jak inni lekarze. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Młoda kobieta

lekarz Justyna Kuchta-Musiałek

ul. Batalionów Chłopskich 23
76-200 Słupsk

Lekarz godny polecenia, skrupulatna, empatyczna, łatwo nawiązująca kontakt z pacjentem, troszczy się o swoje podopieczne nawet poza gabinetem. Nigdy nie odmawia pomocy, gdy nagle coś zadzieje się i potrzebna jest konsultacja, a to jest cenne.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Wojciech Sobczyński

Ginekolog, Urolog

NZOZ ORTHOmedica
ulica 1-go Maja 40b
42-200 Częstochowa

Badanie USG przeprowadzone punktualnie, grzecznie i kompetentnie. Pan doktor uprzejmie wyjaśnił, jakie płyną wnioski z wyników badania i polecił, co dalej. Ja natomiast - polecam pana doktora!
Opinia dodana przez: Kamil