lekarz Mariusz Szklarczyk

"FEMINA" PORADNIA GINEKOLOGICZNO-POŁOŻNICZA
Rzeszów, Zbyszewskiego 15
35-119 Rzeszów

Świetny lekarz i cudowny człowiek. Ogromna kultura osobista. Wszystko wytłumaczy, nie śpieszy się, zapisze wszystkie niezbędne badania. Jedyny lekarz do którego idzie się z uśmiechem na twarzy i aż żal wychodzić. Polecam wszystkim, a w szczególności dziewczynom, które jeszcze nie mają doświadczenia z "tymi" lekarzami:)
Opinia dodana przez: i....

dr Elżbieta Podgórzak

PANMED
Siedlce

Pani doktor to prawdziwa profesjonalistka w swojej dziedzinie, kobieta, która lubi swoją pracę (mimo pewnie zmęczenia). Przyjęła mnie po pobycie w szpitalu w 5 tygodniu I ciąży, podczas gdy moja Pani Ginekolog do której chodziłam wieeele lat mnie olała. A Pan Kardiolog zalecił natychmiastową wizytę u Ginekologa po wypisie ze szpitala, bo dostałam leki, które mogły wywołać poronienie. Jaka była radość, jak Pani dr mnie przyjęła zbadała i powiedziala, ze …
Opinia dodana przez: Joanna P.

lekarz Tomasz Bazański

ulica Słoneczna 32
33-100 Tarnów

Doktor Tomasz to nasz ulubieniec. Cała rodzina się leczy u niego. Mój teść Andrzej z żoną Magdaleną. Z tego co mi opowiadali, to badanie jest perfekcyjne, bez problemu, nic nie dolega. Żona Andrzeja nie krzyczy i nie gryzie. To wielki sukces. Ja też jestem zachwycony, czekałem pod drzwiami i podsłuchiwałem, co doktor robi, okazało się, że przenikliwie bada, póżniej mnie poprosił i powiedział, że jak chce, to dostanę skierowanie razem …
Opinia dodana przez: Dariusz

dr n. med. Wojciech Janiga

59-220 Legnica

Bardzo miły, rzeczowy, wyczerpująco odpowiada na pytania, wprowadza spokój, dokładny, prowadzi moja drugą ciąże. W szpitalu również chodzi i dogląda pacjentki.
Opinia dodana przez: Dorota

dr Tomasz Wołyniak

Anestezjolog, Ginekolog położnik

Milicz

Wspaniały lekarz!! Bardzo kulturalny, uważnie słucha z czym przychodzimy, podchodzi do pacjentki z pełnym szacunkiem, wszystko bardzo dokładnie i przejrzyście tłumaczy. Miałam 3 cięcia cesarskie , z czego 2 w szpitalu w Miliczu, ostatniemu dziecku pan doktor pomógł osobiście przyjść na świat, mimo, że były komplikacje dzięki niemu jest wszystko dobrze. Po porodzie pan doktor interesował się naszym stanem , często zaglądał do sali (dodam, że nie chodziłam do Pana …
Opinia dodana przez: Natalia

prof. dr hab. n. med. Ewa Wender-Ożegowska

Międzychodzka 7b lok. 106

prowadziła moje 2 ciąże ( problemowe) zawsze poświęca dużo czasu, wszystko wyjaśnia jak najbardziej polecam

lekarz Jan Zagórski

Energetyków 6/3
97-400 Bełchatów

Jestem położną zdecydowanie polecam drZagórskiego jestem pod jego opieką 14 lat cały czas na NFZ , nigdy sie nie zawiodłam , gorąco polecam!!!

dr n. med. Ryszard Rutkowski

Gabinet ginekologiczny
ul.Kobielska 19

Po przeczytaniu komentarzy niechętnie szłam do tego lekarza ale gdy już weszłam do gabinetu miłe zaskoczenie. Sympatyczny Pan doktor, przeprowadził szczegółowy wywiad, zrobił bardzo delikatnie badanie, jako że pierwszy raz byłam u Pana Rutkowskiego zdobił dodatkowo cytologie i USG. Poinformował mnie o możliwości zmiany tabletek anty na tańsze o tym samym składzie a co najważniejsze nie patrzył na zegarek podczas wizyty tylko poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam wyjaśniając dokładnie …

dr n. med. Leszek Witkowski

Centrum Medyczne Medrun Warszawa
al. Niepodległości 107/109

Genialny Specjalista . Lekarz starej daty . Leczy kilka pokoleń kobiet. Kocha to co robi i dba o zdrowie Kobiety w każdym wieku.

lekarz Mirosław Rybak

Szczecinek

Lekarz o ogromnym doświadczeniu. Kiedy byłam w szpitalu, poświęcił mi dużo czasu, cierpliwie tłumacząc zawiłości operacji, którą później, wraz z innym lekarzem, perfekcyjnie przeprowadził. Poza tym jest miłym, życzliwym człowiekiem, swoim humorem potrafił rozładować napięcie, jakie towarzyszyło mi przed operacją.
Opinia dodana przez: K.K.2
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       dr n. med. Dariusz Rapa

dr n. med. Dariusz Rapa

Endokrynolog, Ginekolog

Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)

Inteligentny, błyskotliwy, z poczuciem humoru. Leczy uśmiechem, a taką terapię najbardziej lubię i cenię.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Mariusz Pruchniak

Siemieńskiego 73
37-500 Jarosław

Pan Dr prowadzi moją ciążę bliźniaczą. Cieszę się, że do niego trafiłam. Wspaniały lekarz, wszystko dobrze tłumaczy. Polecam wszystkim kobietom

Bogusława Szlęzak

Ginekolog

OPTIMA MEDYCYNA SPÓŁKA AKCYJNA
ulica Ogrodowa 2A
48-200 Prudnik

Bardzo dobra, profesjonalna lekarka. Bez pośpiechu, dokładnie przeprowadza badania. Konkretna, dokładnie tłumaczy wszelkie objawy i wskazuje leczenie. Bardzo sympatyczna, pełna empatii osoba. Jestem pacjentką Pani Doktor od lat i darzę ją wielkim zaufaniem.

lekarz Bogumiła Turos-Dejnowicz

Niepubliczny Laryngologiczny ZOZ s.c.
Drzymały 11
66-400 Gorzów Wielkopolski

Pani Bogumiła jest kompetentna polecam prowadziła mi ciąże jestem bardzo zadowolona o kosztach nie powiem to zalezy jakie choroby czlowiek ma i co robi jakie badania i to chyba normalne ze jak prywatnie to trzeba zaplacic ale warto Polecam!!! a tak jak ja placilam to Cytologia badanie oraz usg 150zl to nie jest tak duzo

dr Piotr Kozik

Gabinet Prywatny
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Niezwykły profesjonalizm i poszanowanie intymności pacjentki. Duża cierpliwość i wyrozumiałość, empatia - u wielu lekarzy nie dostrzegana... Konstruktywna rozmowa, podczas której tłumaczony jest problem, co wpływa na większą świadomość pacjentki. Skrupulatne badanie biorące pod uwagę historię choroby...Szybka reakcja na problem. ...taki jest Pan dr Piotr Kozik... ...Jestem uspokojona, że w końcu natrafiłam na lekarza, któremu nie boję się powierzyć moje zdrowie...
Opinia dodana przez: Iwona
Ktokolwiek zna Pania Doktor wie ze jest niesamowitym lekarzem. Zawsze szybko odpowiada na telefony i pytania, jest bardzo dokladna i fachowa.

dr n. med. Marek Kozarzewski

Klinika Gameta

ŚWIETNY LEKARZ,BIJE OD NIEGO SPOKÓJ I PROFESJONALIZM,ŚWIETNIE PRZEPROWADZA USG OPISUJĄC WSZYSTKO DOKŁADNIE,BYŁAM U DOKTORA PIERWSZY RAZ I JESTEM ZACHWYCONA!DOTĄD NIE BYŁAM U LEPSZEGO LEKARZA-WSZYSTKIEGO DOBREGO DOKTORZE...

dr n. med. Mariusz Kęcik

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Prosta 2/14 lok. 78

Witam. Moja pierwsza wizyta u Doktora, i wrażenie tak jak wyżej oceniłam, naprawdę super, mam porównanie z racji zawodu. Wybieram się na kolejną wizytę i później na zabieg z pełnym zaufaniem . Serdecznie polecam Doktora Mariusza Kecika. Pozdrawiam serdecznie. Elżbieta Marciniak- ratownik medyczny.
Opinia dodana przez: Elżbieta Marciniak

Natalia Bobrowska-Bartkowiak

Słupca, Szeluty 21
62-400 Słupca

Super Lekarz,bardzo sympatyczna,uwazam że nie ma w powiecie slupeckim ani konińskim lepszego ginekologa. polecam!!!!!!!
Polecam bo jako jedyny lekarz z tej miejscowośći nietraktuje pacientek taśmowo.Bez pośpiechu ,dokładnie i ze spokojem wszystko wytłumaczy.
Opinia dodana przez: Pacientka