{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Irydolog

dr Aliona Morka

Irydolog

AL-MED Gdańsk
Wajdeloty 28, pokój 214

W pazdzierniku 2020 roku wybralam sie wraz z bratem do Pani Doktor Aliony . Zaden z lekarzy, u ktorego bylam (a jestem pod stala kontrola endokrynologa – ze wzgledu na Hashimoto oraz ginekologa jako wizyty profilaktyczne) nie byl w stanie okreslic z jakiej przyczyny jestem non stop senna, potwornie zmeczona, mam kilka razy w miesiacu bole migrenowe i z miesiaca na miesiac czuje sie coraz gorzej. Na miejscu, Pani Doktor …
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Maciej Boćkowski

Klif-Med
Gdynia, ul. Wrocławska 63

Cudowny lekarz ! Prowadziłam swoją ciążę wysokiego ryzyka u doktora i dzięki świetnym diagnozom i szybkiej reakcji na niewydolność szyjki macicy i skierowanie mnie do szpitala na założenie szwu okrężnego, udało mi się pod kontrolą doktora donieść ciążę i finalnie urodzić wymarzoną i zdrową córeczkę. Wielkie zaangażowanie, empatia i ogrom wiedzy. W szpitalu doktor odwiedzał mnie po porodzie, żeby sprawdzić, czy wszystko u nas w porządku. Pod skrzydłami doktora, czułam …
Opinia dodana przez: Anna Borawska
Pan profesor operował mi oba kciuki. Rezultaty okazały się znakomite. Jako człowiek z rzadką dziś wielką kulturą osobistą, utrzymaną w w odpowiednio stonowanej formie. Informuje pacjenta o aspektach medycznych ale nie przesadnie - tak żeby pacjent wszystko rozumiał i czuł się komfortowo. Od samego początku do końca czułem się bezpiecznie, pewien że zabieg się uda. Pan doktor ciepły, ujmujący, ale nie nadskakujący. Budzi pełne zaufanie, które okazuje się całkowicie uzasadnione.
Opinia dodana przez: Mariusz
W dniu 8 listopada 2021 r. w godzinach popołudniowych odbyłem wizytę w klinice evi-Med 2 u Pani Profesor Małgorzaty Sokołowskiej-Wojdyło. Pani profesor jest wyjątkiem wśród polskich lekarzy. Profesjonalistka w każdym calu. Świetnie zorganizowana, kompetentna i rzeczowa, przyjazna i taktowna. Każda sekunda wizyty wykorzystana dla pacjenta. Od początku wizyty czułem zainteresowanie, uwagę i chęć pomocy. Miałem przygotowane pytania. Zanim jednak zdążyłem je zadać, uzyskałem odpowiedzi. Pierwszy raz w życiu trafiłem na …
Opinia dodana przez: D.P.

dr n. med. Jarosław Skokowski

Chirurg onkolog

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Dr. Skokowski jest lekarzem z powołania, rozumie pacjenta, wszystko wyjaśni, jest oazą spokoju, ma fach w ręku. Jestem po podwójnej mastektomia z rekonstrukcją i wyglądam rewelacyjnie, nikt nie dowierza, że jestem po amputacji. Doktor jest aniołem, sympatyczny, delikatny i gdy wchodzi na salę zawsze czuje spokój, bo wiem, że jestem w dobrych rękach. Za pięć dni znowu spotykam się z doktorem na sali operacyjnej, wiem, że wszystko przebiegnie perfekcyjnie
Opinia dodana przez: Edyta

dr n. med. Wojciech Maciej Grzybowski

Ginekolog położnik, Ginekolog

Rogalińska 17B

Podczas wizyty czuć pełen profesjonalizm i wielkie doświadczenie. Wizyta przebiega bez pośpiechu, szczegółowy wywiad, wnikliwe badanie. Pan doktor cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, wyjaśnia problemy i wątpliwości. Wszystko odbywa się w przyjaznej, spokojnej atmosferze. Jestem bardzo zadowolona z wizyt, serdecznie polecam.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Stomatolog
                                       lek. dent. Jowita Żebrowska-Zakrzewska

lek. dent. Jowita Żebrowska-Zakrzewska

DentiCo Stomatologia IMPLANTY, MIKROSKOP, ORTODONCJA
Kołobrzeska 5

Znalazłem w Gdańsku dentystę z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Długo odkładałem wizytę u dentysty z obawy przed kolejnym bólem, aż znalazłem w internecie stronę Dentico. Umówiliśmy pierwszą wizytę przez e-mail, bo nie było mnie jeszcze w Polsce. Od samego początku zastałem miłą atmosferę i umówiliśmy się na kolejne wizyty. Już tego samego dnia mogliśmy zacząć, bo czekało nas sporo pracy w dość krótkim czasie. W dwa tygodnie mam już zrobione …
Opinia dodana przez: Michał
Wspaniały lekarz o wielkim sercu. Po 15 latach leczenia u innych lekarzy, będąc od pół roku pacjentką Doktora wychodzę na prostą - czuję się coraz lepiej, choroba się cofa. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić tego wybitnego lekarza.
Opinia dodana przez: Grażyna

dr n. med. Mirosława Koseda-Dragan

Reumatolog

Przychodnia Mickiewicza www.logop-logopedia.prv.pl
ul Mickiewicza 28/30

Zupełnie zapomniałam że lekarz może być tak cudowny. W tym zagonionym świecie Pani doktor jest jak oaza na pustyni, do każdego pacjenta podchodzi z ogromną troską i patrzy na niego bardzo kompleksowo. Obie z mamą po wyjściu z gabinetu jesteśmy naładowane pozytywną energią, odzyskujemy też wiarę w ludzi. Mam 60 lat, mama 82 i przez całe życie nie spotkałyśmy tak fajnego lekarza. Serdecznie polecamy Panią doktor :-)
Opinia dodana przez: Wieśka

dr n. med. Magdalena Trzeciak

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

SPAMEED
Wały Piastowskie 1

Trafiłam do P.dr całkiem przypadkowo. Od lat borykałam się z trądzikiem. Niestety dotąd żaden dermatolog nie umiał mi pomóc.Wiecznie zalecano mi kurację antybiotykową, która owszem była skuteczna do momentu odstawienia leku, potem wszystko wracało do punktu wyjścia (a mój biedny żołądek!!!). Pani dr zaproponowała mi peelingi kwasami TCA.I to był przełom. Od 1,5 roku nie wiem co to trądzik ! Rewelacja ! Oczywiście chodzę na kontrolę raz na jakiś czas …

dr n. med. Grzegorz Halena

Chirurg naczyniowy

Specjalistyczne Gabinety Lekarskie MeaMedica
aleja Grunwaldzka 74

Jestem pod wrażeniem wiedzy i umiejętności Pana doktora.Dziękuję za życzliwość i wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania dotyczące dalszego postępowania po zabiegu.

Maciej Szemryk

Ginekolog

Centrum Zdrowia STARMED

Cudowny lekarz , po 5 latach zdecydowałam się w końcu na wizytę u lekarza , wiadomo stres cały dzień ale podejście pana doktora było cudowne , rozmawiał ze mną , zadawał pytania opowiadał jak spędził swój dzien ponieważ wizyta była wieczorkiem i sprawił ze na fotel usiadłam całkiem rozluźniona :) Dostałam wskazówki jakie badania powinnam przeprowadzić rutynowe i mimo ze czekało wielu pacjentów pan doktor z uśmiechem cierpliwie odpowiadał na …
Opinia dodana przez: Alicja

dr n. med. Kamila Skrętkowicz-Szarmach

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Dr med. Kamila Skrętkowicz-Szarmach Dermis, Dermatologia Ogólna i Estetyczna
Angielska Grobla 5 lokal 2

Pani doktor jest lekarzem posiadającym nie tylko ogromną wiedzę i wiele lat doświadczenia zawodowego, ale przede wszystkim niezwykły zmysł estetyczny. Wszystkie sugerowane przez nią zabiegi były strzałem w 10- tkę- nie tylko wyglądam młodziej od koleżanek, ale kondycja mojej skóry jest zachwycająca (a mam już swoje lata:) Jestem zachwycona i gorąco polecam :)
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Andrzej Gołębiewski

Chirurg dziecięcy

Partyzantów 49b

Bardzo dobry lekarz,profesjonalne podejście do pacjenta i swojej pracy.Najważniejsze że pomógł mojemu synkowy.Polecam
Opinia dodana przez: Żanetta

lekarz Wojciech Połom

Urolog

Dobry Wzrok Poradnia Okulistyczna
Kliniczna 1B/2

Odwiedziłam dzisiaj Pana Doktora z tatą, 84 lat. Niesamowicie kompetentny lekarz, cierpliwy i bardzo empatyczny. Z duża klasą i wolą walki o zdrowie pacjenta. Zdecydowanie polecam :).

Krzysztof Bosko

Czubińskiego 9u lok. 4

Super lekarz odkąd leczę zęby u niego nie boję się dentysty a bylo co robic jak zawitałam do niego po raz pierwszy polecam

lekarz Ilona Ozimek-Jurkowska

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "COR-GYN"
ulica ulica Legionów 60

Pani doktor życzliwa, przesympatyczna, zawsze poświęca pacjentom dużo czasu. wszystko wytłumaczy, rozwieje wątpliwości polecam naprawdę super lekarz z powolania
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Zuzanna Kurzela

Laryngolog

Kolonia Anielinki 6a

Dobry diagnosta, wzbudzająca zaufanie, duże doświadczenie, racjonalne podejście. Polecam bezwzględnie :)
Opinia dodana przez: Ania

dr Anita Woźniczko-Wróbel

Pediatra, Dermatolog estetyczny

ul. Kartuska 358B

Koszt wizyty jest uzależniony od rodzaju zabiegu. Pani doktor cierpliwa i uprzejma wręcz "do bólu". Efekt w moim przypadku bardzo pozytywny, skóra po tzw IPL bardziej napięta, a włoski w pewnych miejscach przestały odrastać

lek. dent. Monika Daleka-Łapczyńska

"Miladent" Przychodnia Stomatologiczno-Implantologiczna
Matemblewska 1a/18/19

Bardzo dobra Dentystka! Już po pierwszej wizycie, zmieniło się moje podejście, zero strachu, bólu i niechęci do wizyt u stomatologa. Pani doktor Monika ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Spokojne tłumaczy procedury w trakcie wizyty, generalnie pełen profesjonalizm. Ma czas dla każdego. Po każdej wizycie czuję się "dopieszczona". Efekty leczenia bardzo trwałe i wizualnie perfekcyjne. Polecam
Opinia dodana przez: Iza