Miejsce przyjęć Paulina Jelonek
Kazimierza Górskiego 3
Med Balance Centrum Medyczne
81-393 Gdynia, ul. Żołnierzy 1 Armii WP 13/4
Gdynia
Wizytę u P.doktora oceniam bardzo pozytywnie. Lekarz bardzo dokładnie diagnozuje problem, tłumaczy leczenie.Cenie sobie P. doktora za szczerość i zaangażowanie. Bardzo polecam
Przychodnia Specjalistyczna Laguna Medical Gdynia
plac Kaszubski 1
Gdynia
Polecam. Dermatoskopia i wycięcie zmiany. Usunięcie szwów w cenie. Bardzo kompetentna i miła. Pozdrawiam
Poliklinika evi-MED (nr 1)
Bp. Dominika 16-22
Gdynia
Trafiłem do doktora przez przypadek bo moja reumatolog była na urlopie. Doktor był bardzo miły i spokojny. Zbadał mnie dokładnie i stwierdził, że muszę zmienić leczenie. Po wizycie czułem się tak jakbym wrócił z innego świata. Zmiana leczenia i zasad dała w efekcie pełną remisję RZS-u. Po raz pierwszy od 3 lat uwierzyłem w to, że nie będę kaleką i chorym do końca życia. Choroba ustępowała stopniowo i teraz już …
ZOZ Centrum Dentystyczne T-Dental Józef Tutkowski
Starowiejska 9
Gdynia
Wspaniała osoba. Pradziwy lekarz z powołania. Widać, że zna sie doskonale na swojej pracy. Super podejście do dzieci. Polecam!!!
Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne Med-Reh
Tadeusza Wendy 15
Gdynia
Pani doktor to jest wspaniałą lekarka i człowiekiem. Pierwszy raz trafiłam na tak sympatyczna i pełna oddania się lekarkę ,jest to osoba której zależy na dobru pacjenta widać że to jest jej zawód z powołania .Bardzo się cieszę że mogę być pani pacjentem .Pani doktor jest poprostu aniołem szkoda że jest ich tak mało. Dziękuję pani Joannie Błaszak za wszystko i życzę jej wszystkiego dobrego 😘❤️
Kleeberga 15
Gdynia
Pani doktor jest lekarzem o dużej wiedzy i empatii, który troszczy się o zdrowie swojego pacjenta. Szczegółowo, spokojnie i zrozumiale wyjaśnia problem z którym zgłosił się pacjent. łekarz o bardzo dużej wiedzy fachowej. Poświęca więcej czasu nawet jakby wymagał pacjent. Gdy oświadczyłem Pani doktor, że rano wykonałem badania laboratoryjne, to Pani doktor poleciła mi, ażebym wieczorem te badania przesłał na jej numer telefonu. Wieczorem Pani doktor gdy zapoznała się z …
ul. Żwirki i Wigury 14
Gdynia
Jestem bardzo zadowolony z faktu bycia pacjentem Doktora Arisimowicza.Doktor godny polecenia. Fachowość ,podejście do pacjenta na najwyższym pozimie.
Dental-Pro Centrum Stomatologiczne
ul. Legionów 100A/U1
Gdynia
Pełen profesjonalizm. Kompleksowe podejście ze świetnie założonym celem do osiągnięcia. Efekt końcowy zawsze jest rewelacyjny. Dobrze wydana kasa.
Pani Natalia jest wspaniałą psychoterapeutką – serdeczną, empatyczną i uważną na drugiego człowieka. W swojej pracy terapeutycznej łączy podejście psychodynamiczne, co było dla mnie niezwykle cenne. Inspiruje do pracy nad sobą i do wprowadzenia zmian w swoim życiu. Serdecznie polecam 🙂
PRODENT Gdynia Dąbrówka
ul. Sojowa 4E/1
Gdynia
Pani doktor bardzo sympatyczna, cierpliwa i wszystko dokładnie tlumaczy. Juz jestem em umówiona na kolejną wizytę. https://www.4udentalclinic.pl/
PRODENT Gdynia Dąbrówka
ul. Sojowa 4E/1
Gdynia
Bardzo polecam Pani, która jest bardzo rzetelną, profesjonalną i kompetentną ntną lekarką. Ma indywidualne podejście do pacjenta, wykazuje duże zaangażowanie w wykonywaną pracę, potrafi w sposób zrozumiały wyjaśnić przyczyny problemu i kompleksowo pokierować leczeniem. Jeszcze raz - gorąco polecam. https://www.4udentalclinic.pl/
Pracownia Psychologiczna PEBE
Wielkopolska 36/3
Gdynia
Pani dr Monika to doskonały specjalista. W ciągu pół roku postawiła mnie na nogi. Życzliwa, przyjazna,kompetentnie potrafi wczuć się w sytuację pacjenta.Jej skuteczność wynika z chęci pomocy . Dzięki uważnemu słuchaniu pacjenta doskonale rozumie jego sytuację. Będzie brakować mi spotkań z Panią Doktor, ale nie rozstajemy się na zawsze.
InviMed Klinki Leczenia Niepłodności Gdynia
10 Lutego 16 (II piętro, pion B)
Gdynia
Dr Wolski cudowny lekarz, wspaniały człowiek. Empatyczny , kompetentny, cudowny. Jestem taka wdzięczna za operacje kuzynki . Chciałam bardzo podziękować i polecić wspaniałego człowieka o ogromnej wiedzy i sercu! Dziękuję Bartku :)
Gen. Mariusza Zaruskiego 8a/5
Gdynia
moje 1-e wrazenie jest takie.Bardzo dokladny i konkretny lekarz.widzi wszystko,-nawet to co nie nalezy do jego dziedziny.leki dobiera bardzo starannie i stara sie pomoc pacjentowi.Jest grzeczny , kompetentny.,spokojny i uczynny.To jest lekarz z prawdziwego zdarzenia.W chwili obecnej trudno jest trafic na takiego lekarza.
Centrum Stomatologiczne BEAUTIFUL SMILE Monika Chaba
Unruga 39
Gdynia
Dr Chaba jest stomatologiem godnym polecenia szczególnie jeśli chodzi o dzieci. Sprawiła, że mój 5-letni syn ze spokojem przekracza próg gabinetu a po wizycie chwali się swoimi kolorowymi plombami wszystkim dzieciom w przedszkolu. Spokój i opanowanie Pani Doktor jak również Pań asystentek jest nieoceniona, zawsze były w stanie przekonać syna, że leczenie jest niezbędne, jak obiecały, że nie będzie bolało, to nie bolało, ale też nie oszukiwały, gdy mogło zaboleć, …
Poliklinika evi-MED (nr 2)
Bp. Dominika 8-14
Gdynia
Cudowny lekarz , kompetentny, profesjonalny, cierpliwie tłumaczy wyjaśnia proces leczenia , z poczuciem humoru , bardzo gorąco polecam