ZOZ Centrum Dentystyczne T-Dental Józef Tutkowski
Starowiejska 9
Gdynia
Nie pamiętam kosztu wizyty, ale relatywnie nie był wysoki. Jest to lekarz w dobrze pojmowanym starym stylu - w przeciwieństwie do lekarki z fasadowej państwowej służby zdrowia, która ostatnio na pytanie uściślające dawkowanie leku odpowiedziała lekko poirytowana: "nie jestem chodzącą encyklopedią".
Świetny człowiek - świetny lekarz . Pani doktor zawsze znajdzie dla mnie czas , i pomimo zapełnionego grafiku gdzieś tam zawsze zdoła mnie wcisnąć . Podczas wizyty w całkowitym spokoju i bez pośpiechu realizuje ustalony wspólnie plan leczenia . Nie jestem łatwym pacjentem bo zdarza mi się zapomnieć o ustalonej wizycie , ale Pani Doktor jest osobą bardzo wyrozumiałą i z uśmiechem na twarzy umawia mnie na inny pierwszy wolny …
Bardzo profesjonalny i kompetentny radiolog podchodzący z cierpliwością i zrozumieniem do pacjenta. Cierpliwie i zrozumiale odpowiada na każde pytanie i tłumaczy przy okazji wątki związane z badaniem.Chodzę od kilku lat do Pani Doktor na badanie usg tarczycy i piersi i każdemu polecam.
Trafiłem do tego lekarza przypadkiem,zniechęcony do życia przez duszności które nie pozwalały mi normalnie funkcjonować.Byłem wielokrotnie diagnozowany a nic lepiej.15 minut które zmieniło to to była wizyta w gabinecie doktora.Szybka operacja i teraz wiem że ponownie normalnie funkcjonuje-dziękuje Panie Doktorze
Przychodnia POZ
Boh. Starówki Warszawskiej 5
Gdynia
Bardzo profesjonalna i miła Pani doktor! Polecam wszystkim i zachęcam do profilaktycznego badania!
Po ponad 15 latach leczenia u różnych specjalistów trafiłem do dr Sovy i w końcu uwierzyłem, że można się wyleczyć. To uczucie, że doktorowi zależy na dobru pacjenta jest bezcenne. Dr Sova jest lekarzem z powołania w 101 % ! Szkoda, że nie można sklonować dr Sovy. Brakuje niestety takich lekarzy. PILECAM!
Przemiła i kompetentna Pani Doktor! Naprawdę takiego lekarza szukałam dla swojej córeczki. Konkretna, odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania, trafnie stawia diagnozę i przepisuje właściwe leczenie. Jej wizyta była jak powiew wiosny, choć zima za oknem . Cudowna odmiana po tych wszystkich doświadczeniach w przychodni i prywatnych wizytach domowych lekarzy, którzy bombardują dzieci antybiotykami.
ulica Obr.Wybrzeża 1-3
Gdynia
Super lekarz.z powołania.w razie potrzeby skorzystam ponownie.spokojny opanowany z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.pozdr
ulica Antoniego Abrahama 51C/7
Gdynia
Polecam takiego lekarza rzadko się spotyka i to w dodatku byłem na wizytach z NFZ/jeszcze raz Polecam
ulica Obr.Wybrzeża 1-3
Gdynia
Doktor Szady to NEUROLOG godny polecenia. Dokładny, cierpliwy, duża empatia i zrozumienie, bardzo dobry specjalista i co ważne miły jako człowiek. Panu Doktorowi serdecznie Dziękuję za prowadzeniu mnie ku zdrowiu, a było faktzcznie źle....Z całego serca Polecam !!! Iwona
NZOZ Ośrodek Leczniczo-Rehabilitacyjny
Zakręt do Oksywia 3
Gdynia
Polecam Panią doktor, ze względu na profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor przed zabiegiem wszystko objaśnia, podaje kilka możliwości leczenia, jest uprzejma i rzeczowa,
Stowarzyszenie Hospicjum im.św. Wawrzyńca
Dickmana 6 Gdynia
Gdynia
Bardzo polecam p. Natalię jako profesjonalnego psychologa. Serdeczna i emanująca spokojem. Pomogła mi w relacjach rodzinnych.
Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Gdyni-Oksywiu
ul. Jana Grudzińskiego 4
Gdynia
Fantastyczny lekarz! Przede wszystkim podchodzi do pacjenta jak do człowieka, spokojnie tłumaczy i wielokrotnie potrafi odpowiedzieć na te same pytania. Jest cierpliwy i nie spieszy się. Poświęca tyle czasu ile mam wrażenie, że potrzeba dla pacjenta i problemu. Znajduje rozwiązanie i ku niemu prowadzi prawie jak za rękę. Polecam!