Wiśniowa 24
Kłobuck
Jedna z dwóch moich ulubionych dentystek (drugą jest siostra Pani Agaty). Konkretna i dobrze leczy.
Kłobuck
Pełen profesjonalizm, uprzejmość, troska o pacjenta,godny polecenia lekarz. Jej poświęcenie i opieka jaką zajęła się moją mamą jest godny polecenia. Dziękuję pani doktor 😉
Kłobuck
Jestem bardzo zadowolona po wizycie u Pani doktor . Jest bardzo miła i cierpliwa w kontakcie z pacjentem
NZOZ "novo-Med" Centrum Profilaktyki i Lecznictwa J.garus-Kmieć Spółka Jawna
ul. Stanisława Staszica 18
Kłobuck
Pan doktor uratował mi zęby, które były nieprawidłowo leczone u innego stomatologa. Jest bardzo dokładny i uprzejmy, zęby leczy na najwyższym poziomie,gorąco polecam. Marcin Paduch
Kłobuck
Osobiście uważam, że jest to najlepszy lekarz w Częstochowie jeżeli chodzi o problemy z jamą brzuszną, dokładny, precyzyjny, zaangażowany w pacjenta, stawia w 100% trafne diagnozy i przepisuje lekarstwa, które pomagają,w razie potrzeby zabiera pacjenta do szpitala w którym jest ordynatorem i tam dokładnie bada,polecam z czystym sercem wszystkim, ponieważ mnie bardzo pomógł!!!!!
Kłobuck
Najlepszy specjalista u którego miałam okazje się leczyć. Pani Marzena zbadała mnie wszystkimi możliwymi sprzętami, a dodatkowo obniżyła cenę za łączenie badań prywatnych. Szczerze polecam!
Zespół Opieki Paliatywnej "Palium" w Kłobucku
Stanisława Staszica 28
Kłobuck
Dzien dobry doktorze takich lekarzy ja pan trzeba kupic swieczkę iszukać bardzo długo dziękuję ze miezka pan
Zakład Opieki Zdrowotnej - Oddział Pomocy Doraźnej
ulica Staszica 18
Kłobuck
Bardzo miła Pani. Zakładałam aparat ortodontyczny kilka lat temu i do dziś mam proste i ładne ząbki. Polecam z całego serca dla dorosłych jak i dla małych dzieci, ponieważ Pani Magda ma profesjonalne i indywidualne podejście do każdego pacjenta.
Zakład Opieki Zdrowotnej - Oddział Pomocy Doraźnej
ulica Staszica 18
Kłobuck
Super lekarz , leczy mnie od 2009 roku, uratował mi ręce gdzie inni lekarze rozkładali ręce będę zawsze wdzięczna , jest lekarzem z powołania ma fajne podejście do pacjenta
Kłobuck
Polecam . Dobrze wykorzystany czas dla pacjenta godny polecenia . Dobrze tlumaczy Slucha pacjenta Jestem bardzo zadowolona z wizyty
Dzien dobry .Moja obiektywna szczera opinia na temat Doktora Bogdana Adamika znam go od dziecka .Lekarz bardzo mily ludzki i uczynny .Ale zawsze sie spieszy w Przychodni w ktorej jest szefem Nie m'a czasu leczyc i bedac ❤️ pacjeta jesli jest po operacji ,Cisnienia ,pyta co potrzeba? Nie przeglada wynikow badan ktore leza w kopercie w gabinecie zabiegowym pielegniarek !Nie stosuje i nie informuje pacjeta w jaki sposob mozna mu …
Polecam Panią doktor z całego serca, jesteśmy pod jej opieką od kilku lat, jest to bardzo ciepła i wrażliwa osoba,otwarta zarówno na dzieci jak i rodziców, bardzo dokładna w swojej dziedzinie, wszystko bardzo dokładnie i zrozumiale tłumaczy rodzicom, potrafi wysłuchać rodzica i wesprzec,podpowiedzieć na co jeszcze ewentualnie zwrócić uwagę jeśli chodzi o dziecko. Nie raz Pani doktor wspierała mnie i dodawała mi otuchy swoim słowem.Bardzo się cieszę, że trafiłyśmy z …
DRAMAT!!!! Byłam z dzieckiem na wizycie na NFZ , na którą czekałam ponad rok. Pani doktor niemiła, nerwowa, arogancka komentarze nie na miejscu w stylu; proszę być rozsądnym i nie zabierać młodszego dziecka ze sobą do przychodni; niestety nie każdy ma z kim zostawić młodsze dziecko. 2 sprawa słuchajcie wizyta na FNZ- NO CÓŻ WIZYTA TRWAŁA KILKA MINUT nie uzyskałam informacji jaką dziecko ma wadę czy się polepszyło od ostatniej …
Kilka lat temu doktor Goc usuwał mi z nadgarstka ganglion. Guz został prawidłowo usunięty, ścięgna nienaruszone i co najważniejsze ganglion nie odrasta. Inny lekarz bał się podjąć usunięcia ponieważ guz znajdował się bardzo blisko ścięgna. Teraz gdy kolejny ganglion (tym razem na stopie) wymagał usunięcia od razu udałem się do doktora Goca. Serdeczny i konkretny specjalista, polecam każdemu
Kłobuck
Pani dr.psychiatra Teresa Stojek to najlepszy i godny polecenia lekarz ale przede wszystkim czlowiek to ciepla ,mila , uprzejma kompetentna osoba , ktora jest zawsze usmiechnieta , poswieca swoj czas indywidualnie dla kazdego pacjenta w zaleznosci od potrzeby , cierpliwa ze spokojem wysluchuje wszystkie problemy p podejmujac decyzje skutecznego leczenia.a takich lekarzy niestety jest malo.Na wizyte idzie sie do niej z przyjemnoscia a nie ze strachem , sama rozmowa z …
Przychodnia Specjalistyczna - Zespół Opieki Zdrowotnej
Kłobuck
Nie polecam zero podejścia do dzieci...bardzo nie miła i nie uprzejma pani doktor Ligęza. Szkoda dzieci