WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW
Chcielibyśmy, jako rodzice, wyrazić naszą ogromną wdzięczność i pełne uznanie dla lekarki Joanny Pabian Macina . To specjalistka, która wyróżnia się niezwykłą precyzją i dokładnością w swojej pracy. Zawsze poświęca wystarczająco dużo czasu na dokładne badanie pacjenta, co sprawia, że czujemy się pewni i zaopiekowani. Ma wspaniałe podejście do dzieci – jest cierpliwa, empatyczna i potrafi nawiązać kontakt nawet z najbardziej nieśmiałymi maluchami. Lekarka wykazuje ogromną uwagę na szczegóły, a …
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Bardzo miły, kompetentny lekarz. Bardzo spokojnie podchodzi do pacjenta. Dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania. Doradza pacjentowi, jestem bardzo zadowolona, że własnie na niego udałam się z mężem, który jest pacjentem z dużym balastem choroby do niego.
Pan Doktor Piotr Paluszek jest wysokiej klasy specjalistą w dzedzinie chorób wewnętrznych oraz angiologii.Mimo częstych wizyt lekarskich u różnych specjalistów dopiero Pan Doktor dokonał solidnej i kompleksowej diagnostyki stanu mojego zdrowia dnia 05,10,2015r. w Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II.Jestem wdzięczny Panu Doktorowi za wszystko co uczynił dla mnie. Dziekuję oraz serdecznie polecam tego bardzo szlachetnego Lekarza potrzebującym
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Prokocim Nowy
Leonida Teligi 8
Na lepszego dentyste nie moglam trafić. Super podejscie do dzieci, córka nigdy nie placze, zawsze wychodzi zadowolona. W porownaniu do innych dentystów u ktorych bylam z dzieckiem dr Mikulec jest bezkonkurencyjna. Polecam każdemu w szczególności dla dzieci.
Ujastek sp. z o.o. sp. komandytowa
ulica Ujastek 3
Kompetentny, profesjonalny lekarz. Mila i intymna atmosfera. Polecam zwlaszcza kazdej przyszlej mamie ;-)
Dental Arts Studio
Tadeusza Szafrana 5a/u7
Doktor Radosław Łysek wraz z zespołem wykonał dla mnie usługę kompleksowej odbudowy uzębienia na którą składały się zabiegi leczenia, protetyki implantowej i odbudowy. Podkreślam przede wszystkim dobre i komfortowe dla pacjenta wykonanie, pełny profesjonalizm, przyjazny i miły personel. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług i z pełnym przekonaniem polecam Dental Arts Studio jako bardzo dobrą klinikę stomatologiczną.
Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków
Serdecznie dziękuję lekarzowi Łukaszowi Zielińskiemu, który we wrześniu 2024 roku wykonał u mnie zabieg MVR+TVP+LAAO ( wymiana zastawki, plastyka drugiej, zamknięcie uszka lewego przedsionka). Była to bardzo skomplikowana operacja ze względu na wiek i inne obciążenia serca między innymi gigantycznie powiększone komory. Pan Łukasz z pomocą Bożej ręki wykonał u mnie te zabiegi, podczas gdy inni lekarze stanowczo odmawiali. Po operacji nie było łatwo ze względu na komplikacje(zakażenie bakterią i …
Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66
Wizyta przebiegła w bardzo spokojnej, rzeczowej i przyjaznej atmosferze. Pan Doktor spokojnie wyjaśnił mi wszystko, nie unikając wątpliwości i pytań z mojej strony. Polecam!
Małopolskie Centrum Krioterapii Wodka, Babraj
Wrocławska 1-3
Doktor najwyższego uznania i zaufania. Fachowiec w swojej specjalności. Niezwykle precyzyjnie wykonujący opisy materiałów radiologicznych, bardzo dociekliwie wnika w chorobę pacjenta. Jego diagnoza jest trafna w 100%. Ma bardzo delikatne i przyjazne usposobienie do pacjenta co ma olbrzymie znaczenie w psychice chorego. Pozdrawiam Doktora - pacjentka Barbara
Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32
wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Ośrodek Implantologiczno-Stomatologiczny
ul. Miłkowskiego3/701
Bardzo komtetentna i budząca zaufanie lekarka. Z efektu końcowego pracy jestem bardzo zadowolony. W sumie całe leczenie wspominam bardzo miło, choć dotychczas bardzo bałem się dentysty. Gorąco polecam! J.P.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Praktyka Lekarza Rodzinnego
Komorowskiego 12
100% zaufanie... Profesjonalizm, podejście, umiejętności, wszystko super i to od wielu...wielu lat 🤗