Specjalistyczny gabinet prywatny
Ziemowita 11
Kwidzyn
JESTESMY POD WRAZENIEM PROFESJONALIZMU,RZETELNOŚCI I UPRZEJMOŚCI PANA DOKTORA.KONKRETNY,CIERPLIWY,PRZEDE WSZYSTKIM ZNAJDUJĄCY CZAS ZAWSZE NA SPOKOJNĄ ROZMOWĘ,A TO NIESTETY CORAZ RZADSZE.LEKARZ Z POWOŁANIA,KOLEDZY POWINNI BRAĆ Z PANA PRZYKŁAD.Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJEMY I Z CAŁYM SERCEM POLECAMY PANA DOKTORA,WSZYSTKIM POTRZEBUJĄCYM KONKRETNEJ I SZYBKIEJ POMOCY.DLA NAS JEST PAN BOGIEM
Szpital
Hallera 31
Kwidzyn
Pan doktor Tomasz Nowak wykonał mi dzisiaj gastroskopię w Szpitalu w Kwidzynie. Miałam już kilka gastroskopii, lecz ta była wyjątkowa. Lekarz wykonywał swoje obowiązki delikatnie, spokojnie, dzięki temu ja byłam spokojna i nie miałam odruchów wymiotnych. Wszystko trwało kilka minut, jestem bardzo zadowolona. Należy również podkreślić profesjonalizm i miłe podejście Pani asystującej.
Centrum Dializ Fresenius
ulica Hallera 31
Kwidzyn
Wyjątkowy lekarz, dobry operator. Operował mnie kilka razy z okazji różnych urazów zawsze bez zarzutu. Miły, uśmiechnięty i przede wszystkim kompetentny, również w nieotropedycznych urazach - uratował mi rękę przed zakażeniem po fatalnej interwencji oddziału ratunkowego.
Kwidzyn
Pod koniec listopada miałam okazję być pacjentką Pana Doktora podczas kolonoskopii w szpitalu. Chciałabym serdecznie podziękować za wspaniałą opiekę oraz profesjonalizm. Pan Doktor jest osobą niezwykle życzliwą i empatyczną, co ma ogromne znaczenie w przypadku tak stresujących badań. Pomimo mojego dużego zdenerwowania, Pan Doktor zrobił wszystko, aby zminimalizować mój niepokój – wykazał się cierpliwością, spokojnym podejściem oraz wsparciem na każdym etapie badania. Sam zabieg został wykonany szybko, sprawnie i z …
Kwidzyn
Pan doktor jest rzetelny, świetnie zorganizowany, bardzo pomocny, ma ogromną wiedzę i cudowne podejście do pacjenta. Przed, w trakcie operacji jak również po, przy zmianie opatrunku, czułam się zaopiekowana i dobrze poinformowana co i jak dalej. Polecam z całego serca.
Gabinet dermatologiczny
Lotnicza 1
Kwidzyn
NAJLEPSZY DERMATOLOG! Do Pani doktor trafiłam z trądzikiem polekowym po zastrzykach z wit. B12. Maść od lekarza pierwszego kontaktu, tylko pogorszyła stan mojej skóry. Na wizytę do Pani doktor udało mi się umówić na fundusz. Jestem klientką Pani doktor, także Pani w rejestracji bez problemu umówiła mnie na wizytę na Fundusz, czekałam kilka dni. Leki zastosowane przez Panią doktor, pomogły mi od razu, już po 2 dniach była poprawa, a …
Kwidzyn
Bardzo rzeczowy , kulturalny i sympatyczny lekarz . Poświęca na wizytę tyle , ile trzeba . Dokładnie tłumaczy przebieg leczenia czy zabiegu . Polecam z czystym sumieniem .
Kwidzyn
Polecam Pana doktora w 100%. Jest bardzo uprzejmy,kompetentny, poświęca dużo czasu na tłumaczenie chorób i sposobu ich leczenia, godny polecenia
FEMINA, CMP
KOLLATAJA 3, LOTNICZA 1
Kwidzyn
Wspaniały lekarz,ostoją spokoju,zrównoważona,cierpliwa,ważna jest każda pacjentka.Nie robi nic w pośpiechu ,bardzo życzliwa i w każdej kwestii bardzo kompetentna. Nigdy nie zostawia samej sobie pacjentki tylko pomaga na ile może.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej FEMINA
Kwidzyn
Dr.Wroński jest profesjonalnym doktorem Jest moim doktorem od zawsze i jedynym Odbierał mój poród po wszelkie badania I pomoc. Mam 47 lat przez cały czas mam tylko tego Doktora
ul. Braterstwa Narodów 33/37
Kwidzyn
Wspaniały lekarz,pod którego kontrolą jestem od 2015r.Dzięki metodzie leczenia prostaty zdecydowanie poprawił się mi komfort życia
Moje kontakty z dr. Wojciechem Baranem mają już długą historię - kilkanaście lat temu leczył On mojego Ojca. Od dwóch lat także i ja jestem Jego pacjentką na oddziale hematologii UM w Gdańsku. Mam pełne zaufanie do Jego kompetencji. Jest lekarzem bardzo oddanym swoim pacjentom, niezwykle rzetelnym w wypełnianiu swojej misji, czego wielokrotnie miałam dowody. Uprzejmy i cierpliwy w czasie wizyt, jest jednocześnie precyzyjny i konkretny w wyrażaniu swoich opinii …
Ja z dzieckiem byłam 14 razy u różnych lekarzy i miała 15 różnych podejrzeń w diagnozach(poważnie).Na 14 lekarzy,przebywaniu w klinikach,szpitalach,wzywaniu pogotowia-trafiło 2 lekarzy(w tym Pan doktor).Poświecił mojemu dziecku 2,5 godziny.Polecam każdemu takiego lekarza.Prosze mi wierzyć że trochę się najeździłam i ile razy mi wmawiano że córka jest,, perfekcyjnie zdrowa,,gdzie się okazało że ma-początki epilepsji.Dziękuje p.doktorze a Wam polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lancet""
11 Listopada 20/1
Kwidzyn
Czułam się zaszczycona być pacjentka lek.Dariuszs.Wyrazam ogromna wdzieczność i podziw dla ogromnego talentu chirurga za ciepła osobowość.i dobrą opiekę.oraz zaangazowanie.Bardzo serdeczne podziękowania❤️❤️❤️❤️❤️Proszę polecać ludziom takich lekarzy 👍👍