Pani doktor jest mila osoba. Lecze sie u niej od dawna w Medyku zawsze przepisze dobre lekarstwa ktore postawia mnie szybko na nogi. Kiedys mialam problemy z przelykaniem przy grypie jeden lekarz przepisal mi bardzo slaby antybiotyk trafilam z placzem do Pani doktor i po wypisaniu recepty na drugi dzien poczulam juz wielka ulge. Mam do niej 100 procent zaufania wyslucha i nie robi problemu z niczymniczym., wszystko wytlumaczy. Bardzo …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Andrzej Proszewski Spółka Cywilna A. Proszewski, B. Tryhubczak Proszewska, A. Sikorska
Olesno
Jestem mega miło zaskoczona podejściem, profesjonalizmem, empatią Doktora. Jestem po operacji, miałam wszystko wyłożone przed operacją. Plusy i minusy zabiegu. Co będzie zrobione ,co może pójść nie tak bo zawsze jest jakieś ryzyko. Podejście pana Doktora do pacjenta 10 na 10. Polecam
Olesno
Wspaniały lekarz z powołania. Bardzo życzliwe podejście do pacjentów. Cierpliwa, spokojna, miła. Dariusz
Byłam u niego jako 15-letnia dziewczyna. 5 gwiazdek moim zdaniem to dalej za mało aby opisać tego lekarza. Podejście cudowne. Był delikatny i nic nie robił bez mojej zgody. Wszystko tłumaczył i dokładnie opisywał. Poświęcił mi tyle czasu ile było potrzebne. Jedyny taki lekarz, któremu ufam w 100% a w szczególności gdy byłam młodsza. Godny polecenia i do wszystkich mam nastolatek, które to czytają - to właśnie jest lekarz do, …
Olesno
Miałam bardzo duży problem z powracającymi obrzękami kostek.Leczyłam się w jednej sieciówce bo mam pakiet, niestety nikt tam nie potrafił mi pomóc. W końcu trafiłam do Pani Doktor, zleciła mi badania, dostałam zupełnie inne leki, powiedziała mi kiedy mogę spodziewać się poprawy i jakie są perspektywy. Dzięki Pani Doktor wracam do normalnego funkcjonowania.
Dr Hernik to lekarz z powołania, godny polecenia. Jego ogrom wiedzy, empatia i szacunek do pacjenta sprawiają, że mam do niego pełne zaufanie. W czasie badania pacjentka nie odczuwa dyskomfortu, jest bardzo delikatny, dokładny i co najważniejsze zdiagnozował nieprawidłowość, której nie dostrzegło 2 lekarzy u których wcześniej byłam. Szczerze polecam.
Lekarz odbierał mój poród. Poród fizjologiczny wspomagany oksytocyną z powodu bardzo powolnego postępu. Najgorsze działo się 2 fazie porodu. Nie poświęcono mi nawet 15min żebym dobrze urodziła. Lekarz i położna namówili na nacięcie krocza z powodu "zbyt silnych mieści krocza i tak pani popęka mocno". Zgodziłam się, kazano mi przeć na siłę nim się zorientowałam i powiedzieć że chciałam przeć samodzielnie, lekarz bez pytania nacisnął mi na brzuch i wypchał …
Gminny Ośrodek Zdrowia w Oleśnie
ul. Leśna 10
Olesno
Chodzę na wizyty do Pani Beaty od ponad 6 lat, wcześniej leczyłem zęby na NFZ i plomby wytrzymywały przeważnie rok. Teraz wszystkie plomby od pierwszej wizyty nadal są na swoim miejscu, Pani Beata bardzo starannie podchodzi do naprawy każdego zęba. Bardzo mocno polecam.
Olesno
Polecam Pana doktora, jestem wdzięczna za dopasowanie leków.Wreszcie mogę normalnie spać bez bólów.Miły grzeczny uprzejmy kompetentny,jestem bardzo zadowolona z wizyt bo wreszcie mogę normalnie funkcjonować.
Przychodnia Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia
ulica Krasickiego 22
Olesno
Polecam Panią Doktor z całego serca. Zbadała córkę, poświęciła swój czas i przejrzała cała dokumentację krok po kroku. Zastosowała leczenie i odpowiednio dobrała okulary (gdzie był ogromny problem przez innych lekarzy) i mamy problem z głowy. Córka nie narzeka wręcz przeciwnie teraz widzi odpowiednio😊 jesteśmy bardzo wdzięczni za fachową opiekę na nami i jesteśmy teraz stałymi pacjentkami Pani Doktor (nie licząc ile kilometrów musimy przejechać do Katowic) ale naprawdę warto.
Nieuprzejmy i niemiły. Jego praca wygląda jakby był tam za kare.Le zdiagnozował nasze dziecko przyjechaliśmy z typowymi objawami zapalenie mozdzku u dziecka w trakcie ospy (wszystkie charakterystyczne objawy z Google) a on stwierdził że fajny chłopak i mamy jechać do domu! Na drugi dzień odrazu wysłano nas do Opola gdyż dziecko było w bardzo złym stanie! Uważajcie na niego ze swoimi dziećmi!
Zachowanie lekarza oceniam jako skrajnie nieprofesjonalne, zarówno w zakresie komunikacji z pacjentem, jak i w podstawowych standardach etyki zawodowej. Odmowa przyjęcia o wyznaczonej godzinie oraz ironiczne i obraźliwe sformułowanie „chyba pan zwariował” jest nie do przyjęcia w relacji lekarz–pacjent. Tego typu reakcja podważa zaufanie do lekarza i instytucji, którą reprezentuje, a także może powodować u pacjenta poczucie upokorzenia oraz niepewność co do dalszego procesu leczenia. Szczerze odradzam kontakt z tym …
Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Częstochowska 20