Przasnysz

lekarz Sławomira Ejsmund

Makowska 1/5
06-300 Przasnysz

Wspaniała Pani doktor , z sercem podchodzi do pacjenta ,bardzo uprzejma ,wszystko wytłumaczy ,nie bagatelizuje najmniejszych problemów .Pacjent czuję się zaopiekowały i potraktowany z szacunkiem .

lekarz Danuta Herbich-Skowrońska

06-300 Przasnysz

Miałam usuwaną zaćmę. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Pani Doktor jest bardzo przemiłą, delikatną, wrażliwą i kompetentną osobą. życzyłabym sobie bym na swojej drodze spotykała tylko takich lekarzy z takim podejściem do pacjenta
Wiedza, kompetencje, wyczucie, zaangazowanie, empatia, doskonaly w swoim fachu, ludzki człowiek... coz więcej mozna dodać ❤️ W tym przyadku można pojąć co znaczy "lekarz z powołania"...
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Wiesław Burkacki

06-300 Przasnysz

Miły, uprzejmy i kompetentny lekarz. Moja mama, która trafiła na jego dyżur czuła się zaopiekowana. Zlecił potrzebne badania, wszystko wytłumaczył. Naprawdę godny polecenia lekarz podobnie jak pozostała obsługa szpitala.

Ryszard Mroczek

Szpital im. dr W. Oczko w Przasnyszu
Przasnysz

Lekarz z prawdziwego zdarzenia,profesjonalista,empatyczny, uczciwy.To perła wśród lekarzy.Lekarz ten pomógł mi w krytycznych dla mnie chwilach.Nauczyłam się od Niego inaczej patrzeć na świat, radzić sobie z problemami.Polecam tego specjalistę.Żal że nie przyjmuje już w Sokołowie Podlaskim.

lekarz Marcin Ujazdowski

06-300 Przasnysz

TO jest lekarz z powołania zna się na tym co robi uprzejmy ma podejście do pacjentów wysłucha odpowie na każde pytanie godny polecenia

lekarz Arkadiusz Hubisz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Strefa Otwarta"
Makowska 26 D
06-300 Przasnysz

Lekarz idzie na ilość nie na jakość. Duża liczba pacjentek, wizyta trwa 5minut,Lekceważące podejście do pacjentów, podczas pobytu w szpitalu w Przasnyszu zero zainteresowania pacjentką, przez jego niedopatrzenie ciąża mogła zakończyć się niepowodzeniem. Podczas wizyty lekarz gra w grę na komputerze,chyba nie trzeba nic więcej dodawać.

lekarz Ewa Sendela

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk"
Mazowiecka 63
06-300 Przasnysz

Najlepsza pani doktor pod słońcem ! Od kilku lat moje córki u Niej leczę prywatnie i jeszcze nigdy nie postawiła błędnej diagnozy . Moje dzieci ją uwielbiają ;)
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Katarzyna Ziętara

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
ul. Sadowa 2
06-300 Przasnysz

Najlepszy ginekolog w Wyszkowie, pomoże w każdej sprawie. Na przykład jeśli ktoś ma problem z zajściem w ciążę to tutaj może liczyć na szybką pomoc i wsparcie!!! Kiedy po roku starań zmieniłam lekarza właśnie na Panią Doktor udało mi się zajść w ciążę już po 2 wizytach. Chociaż inny lekarz z dobrą opinią z okolicy Wyszkowa upierał się, że wszystko jest w porządku, to tylko Pani doktor znalazła przyczynę wcześniejszych …
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Tomasz Lachowicz

Żwirki i Wigury 1 A
06-300 Przasnysz

Bardzo fajny lekarz , miły , przyjemny ,pełen profesjonalizm, pomoże doradzić,pomoże każdemu

lekarz Marzena Ziółkowska

Radiolog

Ogrodowa 7
06-300 Przasnysz

Nigdy nie miałam tak krótkiego usg piersi jak u tej Pani, choć mówiłam że jestem kilka lat po raku piersi. Fakt, że byłam chyba ostatnią pacjentką tego dnia i było już późno, ale moja wizyta była planowa, zgodna z harmonogramem przychodni. Badanie trwało minutę. Pani doktor nawet nie zauważyła, że mam implant w jednej piersi. Nie mam kompletnie zaufania do tego badania i byłam zmuszona je powtórzyć prywatnie.

lekarz Dariusz Chodkowski

Alergolog, Pulmonolog

06-300 Przasnysz

Pan doktor wgl sie nie zna nie polecam tego lekarza marnuje czas jest nie przyjemny pierwszy lekarz z którym się spotkałem bez wiedzy pozdrawiam .
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Adam Orłowski

Diabetolog, Internista

06-300 Przasnysz

Z czystym sumieniem NIE polecam tego Pana. Chamski i bezczelny. Niestety ale miałam przyjemność „rozmowy” na sorze z tą osobą. Przekazując informacje o śmierci członka rodziny zrobił to z wielkimi pretensjami i krzykiem.

lekarz Andrzej Towalski

Ciechanowska 25