Sanok
Nie polecam!!! Pan doktor okazał sie bardzo nie uprzejmym lekarzem, nie poświęcił pacjentowi należytego czasu a pacjent tego wymagal, tylko odesłał chorego do domu twierdzac ze skierowanie do szpitala ktore pacjent posiadal powinien okazac w swoim rejonie. Pomimo skierowania na oddział wewnetrzny gdzie są 3 oddzialy nie bylo miejsca dla czlonka naszej rodziny. W ostateczności pacjent trafil na tydzien do szpitala w Suchej gdzie otrzymal należytą pomoc.
Niestety, moje doświadczenie z Panem Doktorem było wyjątkowo negatywne. Błędna diagnoza postawiona mojemu ojcu doprowadziła do długotrwałego, niepotrzebnego leczenia poważnymi lekami, które nigdy nie powinny były zostać przepisane. Przez miesiące żyliśmy w przekonaniu, że choruje na coś, czego w rzeczywistości nie miał – a wszystko przez brak rzetelnej analizy i należytej staranności ze strony lekarza. Co więcej, podejście Pana Doktora pozostawia wiele do życzenia. Brak empatii, nieuprzejmość i lekceważący stosunek …
Sanok
Nie ma słów aby opisać panią doktor i jej niekompetencje ,odmówiła zbadania 3 letniego dziecka ,twierdząc że zapalenie ucha leczy się w aptece ,wyśmiewcza intonacja głosu , Bardzo nie polecam
Podkarpackie Centrum Interwencji Sercowo-Naczyniowych Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Poradnia kardiologiczna
Sanok
Bardzo nie miły i milczący lekarz, słabe podejście do pacjenta, kompletny brak zainteresowania pacjentem.
Pani doktor zarówno w gabinecie prywatnym jak również w przychodni państwowej wykazała się wobec mnie brakiem kultury i empatii do pacjenta. Krzyczała, wyzywała mnie i moje 12-letnie dziecko nie zważając na dobór słów i innych pacjentów. Badanie trwało zaledwie kilka minut, brak wyjaśnień dotyczących choroby itd. Moim zdaniem z takim podejściem do pacjentów nie powinna wykonywać zawodu lekarza. Absolutnie Pani doktor nie jest godna polecenia.