lekarz Jacek Legutko

37-450 Stalowa Wola

wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Opinia dodana przez: Andrzej
Lekarz CZłowiek....podchodzi do pacjenta całościowo.Umie słuchać .

lekarz Rajmund Chmielewski

Piwna 8
37-450 Stalowa Wola

Przesympatyczny lekarz, który jest cierpliwy, wszystko wytłumaczy i przede wszystkim nie pakuje od razu antybiotyków jak co poniektórzy. Dostępny prawie codziennie dla swoich małych pacjentów.
Opinia dodana przez: Sandra

lek. dent. Elżbieta Zawiła-Źródłowska

Gabinet Fizjoterapii Rehabilitacji Zabiegowej
ks. Jerzego Popiełuszki 5
37-450 Stalowa Wola

Pani doktor ma profesjonalne podejście do pacjenta, wszystko wytłumaczy i opisze przebieg leczenia, wizyty zawsze są przeprowadzane w przyjemnej atmosferze.
Opinia dodana przez: Yacob

lekarz Michał Bronisz

37-450 Stalowa Wola

Bardzo uprzejmy życzliwy lekarz i bardzo dobrze tłumaczy co bedzie robił i jak będzie przebiegać operacja
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Kamil Sobótka

37-450 Stalowa Wola

Pan Doktor jest bardzo kompetentnym specjalistą. Nie pozostawia pytań bez odpowiedzi. Dokładnie tłumaczy problem, plan leczenia oraz dalszej diagnostyki. Oby takich lekarzy było więcej. Polecam każdemu i jestem bardzo wdzięczna.
Opinia dodana przez: Aleksandra S

Alicja Ulewicz

Stalowa Wola

Moja historia wydarzyła się bardzo dawno,poznałam Panią doktor przypadkiem i dzięki temu uratowała mojego syna przed operacją ,która niby potrzebował.Lekarze z Rzeszowskiego szpitala do udrażniania kanalików oka uśpili mi dziecko na ponad godzinę,niemal trzasnęłi mi drzwiami przed oczami,po nieudanym zabiegu skierowali synka do Warszawy do Centrum Zdrowia dziecka w celu udrożnienia kanałów. Co ciekawe Pani doktor przepłukała kanaliki bez narkozy z pomocą asystenta a dziecka oko nie wyglądało zbombardowane jak …

lekarz Marcin Grzesik

37-450 Stalowa Wola

Bardzo sympatyczny i przyjemny lekarz, a przede wszystkim wszystko dokładnie sprawdza. Badanie EMG niebolesne, lekki przerywany dyskomfort. Polecam
Opinia dodana przez: Barbara

dr n. med. Jarosław Poleszczuk

Neurochirurg

Gabinet specjalistyczny neurochirurgia
Popiełuszki 2
Stalowa Wola

PAN DOKTOR JAROSŁAW POLESZCZUK FACHOWIEC NA 6 .OPEROWAŁ MNIE TRZY TYGODNIE TEMU W STALOWEJ WOLI ODCINEK LEDZWIOWY TRZY IMPLANTY JEST OK . POLECAM MA ZŁOTE RĘCE ODDZIAŁ SUPER PANIE PIELEGNIARKI OK .

lekarz Czesław Flis

Grunwaldzka 5 A
37-450 Stalowa Wola

bardzo dobry lekarz leczył mnie i prowadził moją zagrożoną ciąże był podczas porodu miły z fachową wiedzą dziękuje lek za dobry poród i dalszą opiekę

lekarz Piotr Cisłak

NZOZ "ORTO-MIX" Ortodoncja Stomatologiczna
Gabriela Narutowicza 4/1
37-450 Stalowa Wola

Wspaniały lekarz, pomógł w nagłej sytuacji. Oby jak najwięcej lekarzy z takim podejściem do pacjenta, pełnym zrozumienia i życzliwych.

lek. dent. Anna Stawicka

ul. Józefa Poniatowskiego 68/1A
37-400 Stalowa Wola

Pani doktor bardzo uprzejma. Wysłuchała co się dzieje z zębami. Zrobiła przegląd. Założyła kartę, zrobiła notatki odnośnie każdego i wyleczyła w ramach wizyty na NFZ dwa najcięższe ubytki. Reszta do kontroli za dwa miesiące. Dobry stomatolog. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Izabela Piłat

Dermatolog, Wenerolog

gen.Okulickiego 56b lok.314
gen. Okulickiego 56b lok. 314
37-450 Stalowa Wola

Bardzo miła i uprzejma Pani Doktor.Przyjeła mnie bez kolejki (nie musialem sie rejestrowac czy tam dzwonic wczesniej) z podejrzeniem czerniaka ktory na szczescie nim sie nie okazal.Traktuje pacjenta z szacunkiem i udziela fachowych rad,W ogole mlode panie w recepcji tez sympatyczne i wyrozumiale.Taka powinna byc przychodnia, nie zaplacilem ani grosza a dowiedzialem sie ze czerniaka nie mam (rozwiali moje watpliwosci).Wzor przychodni dla innych placowek w Stalowej.

lekarz Hanna Pieprzny

Dermatolog, Endokrynolog

gen.Okulickiego 56b lok.314
gen. Okulickiego 56b lok. 314
37-450 Stalowa Wola

Dr .Hanna Pieprzny,,przemila,kompetentna...mnie pomogla,,jestem jej bardzo wdzieczna!!!..wiecej takich lekarzy jak ona zyczylabym. Owszem dlugie kolejki..to tez o czyms swiadczy!!!..ze jest b.dobrym lekarzem!..polecam!
Opinia dodana przez: danuta

dr n. med. Piotr Satławski

Urolog

specjalistyczny gabinet lekarski
Poniatowskiego
37-450 Stalowa Wola

Nie polecam wizyty u Pana doktora, brak jakiegokolwiek zainteresowania pacjentem. Pan doktor nawet nie spojrzał na wyniki. Na zadane pytanie odpowiadał zdawkowo albo w ogóle. Wizyta trwala bardzo krótko, bo następni pacjenci na korytarzu.

lekarz Urszula Drabik-Wojnarowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej emDENTIKA s. c.
al. Jana Pawła II 13/210
37-450 Stalowa Wola

Pani doktor uprzejma-fakt ale nie na tym polega ta praca. Idąc do ginekologa poraz pierwszy oczekiwałam profesjonalnego podejścia ,zapewnienia że jest okej . Pani doktor nie zadawała pytań ,nie pytała o okres , bóle itp.(powinna) Odrazu w chwili wejścia kazano mi rozebrać się i wejść na fotel. Jak wiadomo osoby które współżyły a dziewice należy sprawdzać inaczej. Pani doktor najpierw sprawdziła a dopiero po włożeniu urządzenia (do rozszerzania )zapytała o …

lekarz Zygmunt Darocha

Kardiolog

wrzosowa
Stalowa Wola

Bardzo dobry lekarz,profesjonalnie podchodzi do badania, również Pani pielęgniarkia , która z Nim współpracuje Wszyscy inni lekarze powinni brać przykład z dr.Darochy Zygmunta

lekarz Agnieszka Reichert

Wojska Polskiego 3 lok. 12
37-450 Stalowa Wola

Lekarz z powołania, pierwsza wizyta bez pośpiechu i wszystko na spokojnie wytłumaczone, dopiero po wykonaniu wszystkich badań dobranie odpowiednich leków, dziękuje za poprawę komfortu życia.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Marcin Jadach

37-450 Stalowa Wola

Pan Doktor to Lekarz bardzo kompetentny i konkretny. Zainteresowany Pacjentem i pomocny. Godny polecenia i zaufania. Pozdrawiam 🙂
Opinia dodana przez: Justyna

Jacek Łupicki

Protetyk, Stomatolog

Stomatologia Rodzinna
Al. Jana Pawła II 15 D
Stalowa Wola

Ból leczonego zęba powrócił... Nie polecam tego miejsca, to już kolejna taka sytuacja. W innych gabinetach jest taniej oraz nigdy po leczeniu zęba nie spotkałem się z sytuacją powrotu bólu. Jestem bardzo zawiedziony...