Hallera 3 lok. 4
Wąbrzeźno
Doktor Łukasz Brycht to najlepszy lekarz jaki się mną zajmował w swojej kategorii. Jestem po operacji przepukliny w bliźnie pooperacyjnej (następstwo złego leczenia po wycięciu wyrostka robaczkowego). Poza wszczepieniem siatki doktor również skorygował stara bliznę. Już następnego dnia po operacji swobodnie wstałem i mogłem chodzić. Rana czysta, po prostu majstersztyk! Doktor odpowie na wszystkie pytania, poświęci czas, jest przesympatyczny i rzeczowy. Polecam serdecznie każdemu!
NZOZ Przychodnia Medycyny Rodzinnej Kędzia Radosław
Wolności 9/Matejki 1
Wąbrzeźno
Bardzo kompetentny lekarz , pełen empatii . Lekarz który ma wiedzę potrafi wykryć chorobę z wywiadu. Stara się do każdego podchodzić indywidualnie . Takich lekarzy brakuje
Będąc na swojej wizycie poprosiłam o poradę dodatkowo dla syna i bez wachania lekarz mi przekazał i polecił co ma kupić . Przekazałam ją synlowi do USA , który z konsultował się z lekarzem na miejscu . Jego lekarz powiedział krótko i na temat trafna diagnoza i trafny sprzęt . Macie dobrego lekarza w Polsce . Można spokojnie u tego lekarza się leczyć.
"Ostateczne rozpoznanie - cukrzyca ciążowa" w oparciu o jeden wynik, przekroczony o kilka jednostek. Całkowity brak chęci pani doktor do weryfikacji i skierowania na dodatkowe badania. Warto zaznaczyć, że na pierwszej wizycie miałam w normie wagę, BMI, wagę dziecka, poziom cukru oraz absolutny brak objawów cukrzycy. 2 miesiące(!) pomiarów glukometrem(4 pomiary dziennie) nie wykazały odstępstw od normy, mimo tego, że nie trzymam się żadnej śmiesznej diety. Dieta zalecona w oparciu …
Wąbrzeźno
Bardzo uprzejma kobieta, kompetentna, wyjaśni wszystko jak człowiek a nie jak lekarz. Pożartuje, pośmieje się. Badanie palpacyjne jak i usg bardzo delikatne, informacja o hospitalizacji przekazana w bardzo delikatny sposób. Aktualnie opiekuje się mną i moja córka która na świat przyjdzie na wiosnę, nie dam złego słowa powiedzieć. Polecam.
Niedziałkowskiego 3a lok. 4
Wąbrzeźno
Byłam u Pana Doktora na badaniach prenatalnych w I i II trymestrze. Pierwszą sprawą jest rażące podejście do punktualności. Przy każdej wizycie, nawet gdy byłam pierwszą pacjentką wizyta była opóźniona o co najmniej 30 minut. Badania prenatalne I trymestru były dla mnie bardzo stresujące, więc miałam zaufanie w sposobie wykonywania USG, które nie należało do najdelikatniejszych. Brak jakiegokolwiek wyjaśnienia w trakcie badań również mogłabym wytłumaczyć skupieniem lekarza. Liczyłam na rzetelne …
Niby okulista, a podczas konsultacji mówi pacjentce seniorce z grupy ryzyka o tym, że szczepienia na COVID są szkodliwe i niebezpieczne. Lepiej niech skupi się na własnym obszarze kompetencji (no chyba, że chce być ulubionym lekarzem proepidemików i wszelkiego typu foliarzy).