Wałbrzych

lekarz Jan Cianciara

58-309 Wałbrzych

Wyjątkowy lekarz,dużo empatii ,delikatny,zainteresowany pacjentem,z cierpliwością odpowiada na pytania ,poświęca dużo czasu ...Operował mnie w pażdzierniku 2019 roku w szpitalu na Grabiszyńskiej Wrocław/resekcja płata płuca/....ma charyzmatyczną osobowość.Polecam wszystkim chorym by "wpadli w ręce" PANA DOKTORA....Jestem bardzo wdzięczna za troskę o moje zdrowie ...

lekarz Elżbieta Moskwiak

Przychodnia Specjalistyczna Filia Uczniowska
Uczniowska 21
58-306 Wałbrzych

Świetny lekarz ,jedyny , któremu można zaufać w 100% . Przede wszystkim bardzo profesjonalna , dba o " całość " , o zdrowie pacjentki .

lekarz Witalij Rudenko

Ratownictwo Medyczne i Pomoc Doraźna Pogotowia Ratunkowego w Wałbrzychu
ulica Chrobrego 39
58-300 Wałbrzych

konkretny gość bardzo uprzejmy w dniu 21.09.2014 pracował w pogotowiu i chciałem podziękować doktorowi i ratownikowi BARDZO BARDZO dziękuję za empatię ipomoc . gość z bólem nerki
Opinia dodana przez: cez

lekarz Tomasz Głowacki

Przychodnia Zdrowia Psychicznego i Terapii Uzależnień Anima
Broniewskiego 83-85
58-309 Wałbrzych

Wspaniały specjalista. Lekarz z powołaniem, któremu zależy na pacjencie. Bardzo się cieszę, że w przypadku mojego syna z trafiliśmy właśnie na niego!
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Arkadiusz Derkacz

58-309 Wałbrzych

Witam w pierwszych słowach pragnę pochwalić Pana Profesora i podziękować za uratowanie mi życia . Pan Profesor wykonał mi dwa zabiegi w Kluczborku które znacznie poprawiły stan mojego zdrowia .Muszę przyznać że pierwszy raz w życiu spotkałem się z tak przyjemnym lekarzem który potrafi człowiekowi wytłumaczyć na czym polega dany zabieg że się nie odczuwa strachu ani bólu . Dziękuję serdecznie za wszystko co Pan Profesor dla mnie zrobił .
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Halina Hardyn-Luteńko

58-300 Wałbrzych

Cudowna Pani Doktor! Profesjonalne podejście, prawdziwe zaangażowanie w problem pacjenta, a przede wszystkim niezmiernie życzliwa Osoba! Wizyta w tak miłej atmosferze to czysta przyjemność. Dziękuję Pani Doktor z całego serca za pomoc i prawdziwą opiekę, którą dziś otrzymałam - jest Pani przewspaniała!

lekarz Dorota Sawińska

M. Orłowicza 101
58-309 Wałbrzych

Bardzo polecam Panią doktor, jest bardzo kompetentna, posiada dużą wiedzę, opiekowała się moimi bliźniętami na oddziale neonatologicznym, dzięki niej wierzyłam, że wszystko będzie dobrze z moimi dziećmi, jest osobą bardzo ciepłą, która niczego nie lekceważy a wręcz wybiega do przodu, bardzo dobry lekarz

lek. dent. Małgorzata Skoczylas-Szymańska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Krzysztof"
Limanowskiego 10
58-300 Wałbrzych

Świetny specjalista z fantastycznym podejściem do dzieci. Fachowa i bardzo kompetentna. Serdecznie polecam i dziękuję:-)!!!
Opinia dodana przez: karolina

lekarz Wojciech Achtel

Ośrodek Diagnostyczno - Leczniczy przy Górniczej Fundacji Ochrony Zdrowia
ulica Matejki 5a
58-300 Wałbrzych

Bardzo dobry lekarz. Kompetentny ,uprzejmy. Poświeca tyle czas pacjantowi ile jest potrzebna. Kompleksowo podchodzi do pacjenta, tlumacząc w bardzo zrozumialy sposob chorobe i leczenie. Leczymy sie z mężem u Pana doktora juz kilka lat i dazymy do zaufaniem. Polecam kazdemy leczenie wlasnie u Pana doktora.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marcin Miś

Radiolog

Szpital im. dra A. Sokołowskiego
Sokołowskiego 4
58-309 Wałbrzych

Jestem wdzięczna doktorowi za uratowanie życia. Zabieg się udał czuję się dobrze. Doktor jest godny polecenia

lek. dent. Michał Skarpetowski

Skarpetowski Michał MS Dental
ul. Blankowa 55A
58-316 Wałbrzych

Bardzo zgrany zespół młodych ludzi (2+1), potrafiący sprostać każdemu wyzwaniu, sprawił, że szeroki uśmiech powrócił na mojej twarzy. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Anna Łobow-Starybrat

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Leczenie Zeza i Niedowidzenia Metodą Cwiczeń u Dzieci i Dorosłych
ulica Boya Żeleńskiego 1
58-309 Wałbrzych

Bardzo miła atmosfera i lekarka. Zrobiła badanie dzieciom badanie bardzo skrupulatnie. Byłam wcześniej u innego okulisty był nie miły, ponieważ nie miał cierpliwości do dzieci. A pani doktor Starybrat miała wspaniały kontakt z dziećmi.

lekarz Ewa Horczak

Internista, Hipertensjolog

Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Wałbrzychu
B. Chrobrego 31
58-300 Wałbrzych

To lekarka, której we wszystkich 6 elementach powyżej mogę dać 5 gwiazdek. Pani doktor to bardzo mądra lekarka, która zna się na rzeczy. Potrafi trafnie zdiagnozować i ustawić leki przy nadciśnieniu. Moja rodzina leczy u niej od wielu lat i mogę z pełną odpowiedzialnością polecić Panią dr Ewę Horczak wszystkim, nie tylko mającym problemy z ciśnieniem.
Opinia dodana przez: Wioletta
{'id': 25815, 'name': 'Wałbrzych'} Psychiatra
                                       lekarz Anita Domisiewicz

lekarz Anita Domisiewicz

58-309 Wałbrzych

B dobry lekarz, szczegolowy i wyrozumiały kilka lat temu korzystałem z porad,ktore mi pomogły.Polecam Wszystkim takiego lekarza

lekarz Valentyna Mishenyova

Szpital im. dra Alfreda Sokołowskiego
ulica Batorego 4
58-300 Wałbrzych

Naprawdę bardzo miła pani psychiatra i udziela fachowej porady.Polecam spotkanie z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Mario

lek. dent. Ilona Zając-Kozłowska

Chirurg stomatolog

Broniewskiego 10/50
58-309 Wałbrzych

Naprawdę godny polecenia lekarz. Pani doktor ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, do każdego podchodzi indywidualnie. Naprawdę warto się u niej leczyć!
Opinia dodana przez: Maja

lekarz Wiesława Krajewska

Cogito
Jana Pawła II 3g
Wałbrzych

Nadchodza Swieta Bozego Narodzenia 2013, prawie dwa lata uplynely jak moj syn zaczal leczenie u Pani Doktor Wieslawy Krajewskiej I po wielu latach matchynej udreki musze powiedziedziec ze moj syn jest wolny od nalogu!!!!!! Nikt nie mogl mu pomoc (a bylismy u wielu lekarzy). W domowej atmosferze I cieplym podejsciu Pani Doktor moj syn jest teraz zdrowym, pelnosprawnym i 100% funkcjonalym czlowiekiem. Ja I moj syn jestesmy niesamowicie wdzieczni Pani …
Opinia dodana przez: Grazyna

dr Marta Gara-Rucińska

NZOZ PPP "COGITO"
Blankowa 50c
58-316 Wałbrzych

Podejście i sprzęt światowej klasy. Po jednej wizycie jestem bardzo zadowolony a łatwego zadania Pani DOKTOR nie miała.
Opinia dodana przez: Maciek