Ratownictwo Medyczne i Pomoc Doraźna Pogotowia Ratunkowego w Wałbrzychu
ulica Chrobrego 39
Wałbrzych
konkretny gość bardzo uprzejmy w dniu 21.09.2014 pracował w pogotowiu i chciałem podziękować doktorowi i ratownikowi BARDZO BARDZO dziękuję za empatię ipomoc . gość z bólem nerki
Przychodnia Zdrowia Psychicznego i Terapii Uzależnień Anima
Broniewskiego 83-85
Wałbrzych
Wspaniały specjalista. Lekarz z powołaniem, któremu zależy na pacjencie. Bardzo się cieszę, że w przypadku mojego syna z trafiliśmy właśnie na niego!
Wałbrzych
Witam w pierwszych słowach pragnę pochwalić Pana Profesora i podziękować za uratowanie mi życia . Pan Profesor wykonał mi dwa zabiegi w Kluczborku które znacznie poprawiły stan mojego zdrowia .Muszę przyznać że pierwszy raz w życiu spotkałem się z tak przyjemnym lekarzem który potrafi człowiekowi wytłumaczyć na czym polega dany zabieg że się nie odczuwa strachu ani bólu . Dziękuję serdecznie za wszystko co Pan Profesor dla mnie zrobił .
Cudowna Pani Doktor! Profesjonalne podejście, prawdziwe zaangażowanie w problem pacjenta, a przede wszystkim niezmiernie życzliwa Osoba! Wizyta w tak miłej atmosferze to czysta przyjemność. Dziękuję Pani Doktor z całego serca za pomoc i prawdziwą opiekę, którą dziś otrzymałam - jest Pani przewspaniała!
Bardzo polecam Panią doktor, jest bardzo kompetentna, posiada dużą wiedzę, opiekowała się moimi bliźniętami na oddziale neonatologicznym, dzięki niej wierzyłam, że wszystko będzie dobrze z moimi dziećmi, jest osobą bardzo ciepłą, która niczego nie lekceważy a wręcz wybiega do przodu, bardzo dobry lekarz
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Krzysztof"
Limanowskiego 10
Wałbrzych
Świetny specjalista z fantastycznym podejściem do dzieci. Fachowa i bardzo kompetentna. Serdecznie polecam i dziękuję:-)!!!
Ośrodek Diagnostyczno - Leczniczy przy Górniczej Fundacji Ochrony Zdrowia
ulica Matejki 5a
Wałbrzych
Bardzo dobry lekarz. Kompetentny ,uprzejmy. Poświeca tyle czas pacjantowi ile jest potrzebna. Kompleksowo podchodzi do pacjenta, tlumacząc w bardzo zrozumialy sposob chorobe i leczenie. Leczymy sie z mężem u Pana doktora juz kilka lat i dazymy do zaufaniem. Polecam kazdemy leczenie wlasnie u Pana doktora.
Szpital im. dra A. Sokołowskiego
Sokołowskiego 4
Wałbrzych
Jestem wdzięczna doktorowi za uratowanie życia. Zabieg się udał czuję się dobrze. Doktor jest godny polecenia
Skarpetowski Michał MS Dental
ul. Blankowa 55A
Wałbrzych
Bardzo zgrany zespół młodych ludzi (2+1), potrafiący sprostać każdemu wyzwaniu, sprawił, że szeroki uśmiech powrócił na mojej twarzy. Bardzo dziękuję.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Leczenie Zeza i Niedowidzenia Metodą Cwiczeń u Dzieci i Dorosłych
ulica Boya Żeleńskiego 1
Wałbrzych
Bardzo miła atmosfera i lekarka. Zrobiła badanie dzieciom badanie bardzo skrupulatnie. Byłam wcześniej u innego okulisty był nie miły, ponieważ nie miał cierpliwości do dzieci. A pani doktor Starybrat miała wspaniały kontakt z dziećmi.
Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Wałbrzychu
B. Chrobrego 31
Wałbrzych
To lekarka, której we wszystkich 6 elementach powyżej mogę dać 5 gwiazdek. Pani doktor to bardzo mądra lekarka, która zna się na rzeczy. Potrafi trafnie zdiagnozować i ustawić leki przy nadciśnieniu. Moja rodzina leczy u niej od wielu lat i mogę z pełną odpowiedzialnością polecić Panią dr Ewę Horczak wszystkim, nie tylko mającym problemy z ciśnieniem.
Wałbrzych
B dobry lekarz, szczegolowy i wyrozumiały kilka lat temu korzystałem z porad,ktore mi pomogły.Polecam Wszystkim takiego lekarza
Szpital im. dra Alfreda Sokołowskiego
ulica Batorego 4
Wałbrzych
Naprawdę bardzo miła pani psychiatra i udziela fachowej porady.Polecam spotkanie z czystym sumieniem.
Broniewskiego 10/50
Wałbrzych
Naprawdę godny polecenia lekarz. Pani doktor ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, do każdego podchodzi indywidualnie. Naprawdę warto się u niej leczyć!
Wałbrzych
Nadchodza Swieta Bozego Narodzenia 2013, prawie dwa lata uplynely jak moj syn zaczal leczenie u Pani Doktor Wieslawy Krajewskiej I po wielu latach matchynej udreki musze powiedziedziec ze moj syn jest wolny od nalogu!!!!!! Nikt nie mogl mu pomoc (a bylismy u wielu lekarzy). W domowej atmosferze I cieplym podejsciu Pani Doktor moj syn jest teraz zdrowym, pelnosprawnym i 100% funkcjonalym czlowiekiem. Ja I moj syn jestesmy niesamowicie wdzieczni Pani …
Szpital im. dra A. Sokołowskiego
Sokołowskiego 4
Wałbrzych
Bardzo miła i profesjonalna wizyta. Pani Marlena zdiagnozowała mnie i zaleciła dalsze badania. A to wszystko w bardzo dobrej atmosferze. Zdecydowanie polecam.
Specjalistycna Praktyka Lekarska Ewa Szafrańska
Duracza 3/1
Wałbrzych
Jest przemiłą panią doktor godną polecenia, ma cudowne podejście do dzieci, dokładnie tłumaczy mamie na czym choroba polega, wspiera, dodaje otuchy,bada dziecko również bardzo dokładnie, odpowiada na wszystkie zadane pytania naprawdę wyczerpująco,życzyć swoim dzieciom tylko takich lekarzy na swojej drodze.