CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Super lekarz, polecam każdemu, pełny profesjonalizm, rewelacyjne podejście do każdego pacjenta, wszystko tłumaczy. Pacjentka
Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5
Profesjonalny a przy tym bardzo empatyczny lekarz z super podejściem do małego pacjenta. Polecam! Cała wizyty przebiegła w miłej atmosferze, szybka diagnoza i klarowne instrukcje.
ENEL MED S.A.
ulica Gilarska 86c
Pan doktor kompetentny,empatyczny. Dokładnie wytłumaczył wynik badania kolonoskopii. Ponieważ muszę powtórzyć badanie za pół roku, to tym razem dzięki podejściu Pana Doktora i Pana doktora anestezjologa bez stresu poddam się badaniu. Bardzo dziękuję i polecam dr Łukasza Jałochę.
NZOZ PsychoMedic.pl Klinika Psychologiczno-Psychiatryczna
ul. Lanciego 19, lok. 135
Polecam doktora Węgrzyna. Mam pozytywne wrażenia po wizycie. To bardzo konkretny, kompetentny lekarz. Dopytuje o objawy, cierpliwy, punktualny.
Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a
Perfekcja w każdym milimetrze zębów moich dzieci . Zastanawiam się jak one bez oporów siadają na ten fotel tortur ale to sprawia Pani Doktor Katarzyna . Zawsze uśmiechnięta i pełna balsamicznego działania na dziecięce charakterki . Polecam-rodzic
Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a
Na chybił trafił wybrałam lekarza bo na gwałt musiałam rwać 8. Wyrwałam u Pana Walenko cztery 8. W kolejce czeka także 9 (!) i podwójna dolna trójka (!!) - ale mnie szczęście kopnęło :) Pan jest przezabawny, sympatyczny, w 100% profesjonalny. Rwanie było przyjemnością. Polecam go wszystkim znajonym bo to rewelacyjny dentysta.
Przychodnia Rehabilitacyjna (filia nr 2)
Gałczyńskiego 4
Lekarz budzący zaufanie. Rzeczowo i cierpliwie wyjaśnił mi istotę mojego schorzenia, zaproponował najpierw leczenie zachowawcze, dopiero potem zabieg. Ze spokojem czekam na operację, wierzę, że wszystko pójdzie dobrze. Oprócz fachowości doktor ujmuje urokiem osobistym, to bardzo sympatyczny człowiek, co dla pacjentów przestraszonych koniecznością bądź co bądź inwazyjnego zabiegu, nie jest bez znaczenia. Polecam. Marek Orłowski
SmileUp Stomatologia Anna Pensiek
Duracza 10
Kompetentna, dokładna, posiada dużą wiedzę nie tylko w dziedzinie stomatologii, ale i z zakresu medycyny ogólnej. Ogromna jej zaleta to fakt, że zajmuje się zarówno stomatologią zachowawcza jak i protetyką! Bardzo miła, delikatna, można polegać jej opini. Inni pacjenci też ją chwalą. Ja czekałam tydzień aby się do niej dostać, ale było warto.
RETINA Diagnostyka i Mikrochirurgia Oka
ul.Gimnazjalna 1
Wyrażam wielką wdzięczność i podziękowanie Pani Doktor za uratowanie wzroku.Po znacznie opóżnionej prawidłowej diagnozie/choroba AMD/większość okulistów kazała mi pogodzić się z utratą widzenia.Pani Doktor zastosowała leczenie/zastrzyki,zabieg/,które dało rewelacyjny wynik zapewniając mi komfort życia. Podziwiam profesjonalizm Pani Doktor, wielką życzliwość i cierpliwość dla pacjentów/bez względu na ich wiek/. Dlatego jest to lekarz godny polecenia!
Centrum Dietetyczne Naturhouse
Aleja KEN 88, Metro Stokłosy
Pani profesor jest cudowna. Bardzo dobre podejście do dzieci. Rzeczowo tłumaczy, poświęca tyle czasu ile potrzebuje maly pacjent i rodzic. Udziela informacji o zdrowiu nie tylko z zakresie kardiologii. Bardzo gorąco polecam.
Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37
Bardzo wysoko oceniam umiejętności i wiedzę Pana Doktora Jacka Kuśnierza. Wykonywał u mnie zabieg ablacji. Zabieg trwał bardzo krótko bo 1,5 godziny (łącznie z przygotowaniem). Już, 2 godziny po zabiegu poczułem znaczną poprawę pracy serducha i ogólnego samopoczucia. Wypis że szpitala otrzymałem następnego dnia. Szczerze polecam tego Fachowca i jego Zespół. Dziękuję.
Wiele dobrego moglibyśmy napisac o naszej Pani dr. Karolinie, jest wspaniałym lekarzem z powołania, ma duzo cierpliwości do dzieci , ząbki leczy solidnie , bez najmniejszych zastrzeżeń. Potrafi tak podejść dziecko , że nie czuje ono bólu. Uratowała ząbki naszego synka, po lekarzu który naciagnął nas finansowo a ząbków nie wyleczył. Dodam, również, że Pani dr. leczy również dorosłych i robi to fantastycznie wstawiała mi dwie (1) z koron pełnoceramicznych …
Puławska 455
wspaniały lekarz, bardzo kompetentny i w dobrym kontakcie z pacjentem.Biopsja gruboigłowa była praktycznie bezbolesna.
Puławska 455
Prawdziwy lekarz z powolania. Pomogl mojemu mezowi nawet kosztem swojego prywatnego czasu. Pan doktor jest kompetentnym, doswiadczonym lekarzem. Dokladnie zapoznal sie z problemem, skrupulatnie analizowal wyniki badan , opisal przyczyne w szerszym kontekscie laczac stan zdrowia meza nie tyko z choroba, ale i stylem zycia jak rowniez praca zawodowa. Wytlumaczyl w jakiej kolejnosci i w jaki sposob trzeba pracowac nad poprawa zdrowia (sylwetki) meza. Jestesmy oboje bardzo wdzieczni panu doktorowi.
Puławska 455
Pani Ewa bardzo mi pomogla w diagnozie choroby. Bardzo kompleksowe podejscie, bardzo uprzejma i wyrozumiala. Dawno nie spotkalem tak dobrego lekarza z takim doswiadczeniem i pozytywnym podejsciem do pacjenta. Doktor poswiecila mi odpowiednio duzo czasu, odpowiada na wszystkie pytania.
Puławska 455
Badanie kolonoskopii wykonane przez Panią Doktor to mistrzostwo świata. Ciepła, cierpliwa i delikatna. Badanie wykonane sprawnie, bez niepotrzebnego stresu. Polecam tę cudowną osobę oraz zespòł towarzyszacy Pani Doktor. Wspaniali ludzie i profesjonalisci. Polecam z całego serca.
Super lekarz! Na tle spieszacych sie , burkliwych i nieuprzejmych lekarzy, ktorzy arogancja pokrywaja brak wiedzy lub dowiadzczenia jawi sie jako aniol:) Jest przede wszystkim myslacym czlowiekiem. Nie podejmuje pochopnie decyzji. Uwaznie slucha pacjenta, jest skupiony, zadaje pytania i slucha odpowiedzi. Nawiazuje kontakt wzrokowy z pacjentem (czesto zdarza sie , ze lekarz sprawia wrazenie nie bardzo sluchajacego, gdy mamrocze cos do siebie ze wzrokiem wbitym w biurko, przekladajac papiery). Tu …
Krasińskiego 16 lok. 50
Lekarz rzeczowy, udziela wyczerpujących informacji o przebiegu leczenia i zaleceniach. Kompleksowe podejście do pacjenta. Polecam