Zamość

lekarz Marek Gospodaryk

Centrum Usług Medycznych SONOLOGISTIC Obuchowicz Dariusz
ulica Peowiaków 1b
22-400 Zamość

Bardzo miły lekarz podchodzi indywidualnie do karzego pacjenta. Widać że to lekarz z powołaniem I pasja który wie co robi. Jestem Młoda osobą która ma dużo pytań mimo tego lekarz z cierpliwością odpowiada mi na każde pytanie. Nie ocenia pacjentów po ich wyglądzie, zachowaniu tak jak inni lekarze. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Młoda kobieta

lekarz Arkadiusz Podkowiński

Neurochirurg

22-400 Zamość

Fantastyczny specjalista i człowiek. Polecam z calego serca. Zajął się naszą mamą od razu. Operacja guza mózgu. 🙏😊
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Małgorzata Barczuk-Rycyk

ulica Tuwima 23
22-400 Zamość

Polecam wszystkim tego stomatologa.To gabinet i obsługa na wysokim poziomie. Dziękuję za stopniowe doprowadzanie moich zębów do porządku. Po kilku wizytach mogę stwierdzić, że dentysta przestał kojarzyć mi się z przykrą i bolesną koniecznością 🙂 Doceniam również za cierpliwość w opowiadaniu na wszelkie pytania.Napewno tu wrócę 🙂
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Marek Szendała

Samodzielna Publiczna Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego
ulica Bartoszewskiego Wira 3
23-400 Zamość

Lekarz o którym należy wypowiadać się w samych superlatywach, słucha z uwagą pacjenta, wywiad jest wykonany wzorowo , polecam serdecznie :)
Opinia dodana przez: Lech

lekarz Andrzej Janda

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

22-400 Zamość

W szpitalu znalazłem się nagle, już na etapie przyjęcia do szpitala zajęto się mną troskliwie, nie zdawałem sobie sprawy w jak złym stanie się znajdowałem i wtedy właśnie lekarz z anielską cierpliwością tłumaczył mi jak dziecku, jak wygląda mój stan i jakie są rokowania. Mimo że rozmowa lekarza w obecności ordynatora odbywała się w nocy (ok. godz. 23:00) to przez ponad godzinę tłumaczył mi krok po kroku, jakie będą wykonywane …
Opinia dodana przez: Sylwester

dr Iwona Ciuba

Endokrynolog

Zamość

Gorąco polecam . Mam porównanie z innymi i jestem pełna podziwu. Człowiek po rozmowie z P. Doktor wie ,że : da radę , może i nie jest tak źle. Nie chcę opisywać swoich problemów , radzę sprawdzić samemu. Bardzo dziękuję P.Dr.
Opinia dodana przez: elżbieta

lekarz Dorota Boniek-Poprawa

Diabetolog, Fizjoterapeuta

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
22-400 Zamość

Dr Dorota Boniek-Poprawa to dla mnie lekarz nr 1. Nie tylko bardzo mądra, kulturalna i ładna, ale też niezwykle kompetentna i sympatyczna. ma w sobie dużo cierpliwości kiedy pacjent zadaje kolejne, czasem bezsensowne, pytanie. Można o wszystko zapytać, wyrazić swoje obawy. Przebywanie u takiego lekarza to czysta przyjemność. Oby więcej takich! Klasa w każdej płaszczyźnie. Nowoczesny lek od cukrzycy bardzo mi podpasował.
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Janusz Łój

Zamoyskiego 7/34
22-400 Zamość

Super lekarz, wysokie kompetencje, zdrowe podejście do każdego pacjenta, uprzejmy i dokładny w tłumaczeniu, poświęca bardzo dużo czasu na tłumaczenie objawów chorobowych i leczenia. Jest godny polecenia.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Wojciech Borzęcki

Szpital im. Jana Pawła II
ul. Jana Pawła II 10
22-400 Zamość

Jestem pacjentem po wszczepieniu stymulatora serca przez Pana doktora. Naprawdę nie wiem jak taki zabieg przebiegał u innych pacjentów, w każdym razie u mnie przebiegło to bezboleśnie. Pan doktor przez cały czas trwania zabiegu informował mnie jakie elementy zabiegu będą wykonywane. Od pierwszego kontaktu wyczuwa się wysokie kompetencje, fachowość i kulturę osobistą. W mojej opinii Pan doktor Wojciech Borzęcki jest lekarzem naprawdę godnym polecenia! Janusz Mazur - Skierbieszów
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Ewa Zaremba-Flis

Kardiolog

Elizy Orzeszkowej 45
22-400 Zamość

Serdecznie dziękuję Pani doktor za przychylność i z serca płynącą pomoc i życzliwe potraktowanie pacjenta. Wysokie kompetencje i szybka reakcja uratowały przed ewentualnym zawałem mojego męża. Jesteśmy wdzięczni i z pewnością polecamy innym. Wspaniały lekarz.

lekarz Robert Grajeta

Centrum Usług Medycznych SONOLOGISTIC Obuchowicz Dariusz
ulica Peowiaków 1b
22-400 Zamość

Pragnę wyrazić wdzięczność i uznanie dla Pana Doktora Grajety.Zanim trafiłem do d-ra przez 2 lata żyłem w napięciu ,jak na bombie zegarowej odsyłany od lekarza do lekarza a Dr Grajeta w ciągu miesiąca rozwiązał mój problem-uratował mi życie udaną operacją tętniaka.To nie tylko utalentowany specjalista ale też WIELKI człowiek-uprzejmy, zaangażowany ,życzliwy ,poświęcał mi nawet swój wolny czas.Dziękuję Panie Doktorze. Andrzej Dudek z rodziną.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Dorota Łątkowska

ul. Partyzantów 27
22-400 Zamość

Dziękuję za pierwszy pobyt w Radecznicy, drugi pół roku później też wspaniałe podejście pani doktor - adekwatne do sytuacji. 2,5 roku później znów trafiłam do Radecznicy - zobaczymy czy do 3 razy sztuka ale coś już pękło, ponieważ oprócz lekarza potrzebny jest też psycholog ale to się czuje podskórnie, taki, żeby i pacjentowi odpowiadał. Tak jak powiedziałam pani doktor w gabinecie na oddziale. Uśmiechnięta, zrelaksowana: Możemy ruszać z leczeniem. Trochę …
Opinia dodana przez: Beata Napora

lekarz Łukasz Ożga

22-400 Zamość

Miły,uczynny lekarz. Doradzi ,pomoże poprowadzi leczenie. Z całego serca polecam wszystkim. Pozdrawiam

lekarz Łukasz Boroch

22-400 Zamość

Pan Doktór Łukasz Boroch jest lekarzem godnym polecenia. Jest uprzejmy, miły, kulturalny, wysłucha problemów nurtujących każdego pacjenta, a czas poświęcony na problem pacjenta to ok. 30 min. Choroby i leczenie tłumaczy pacjentowi bardziej na jezyk polski ale i medyczny. Wyjaśnia wszystko pacjentowi. Sama osobiście korzystałam z wizyty i jestem bardzo zadowolona. Taki lekarz by się przydał w naszej miejscowości. Podejście ma bardzo dobre do dorosłych jak i dzieci. Pan Doktór …
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Piotr Demski

22-400 Zamość

Wielkie podziękowania dla Pana Lekarza Piotra za empatię, miłe i przyjemnie podejście do pacjenta. Pełen profesjonalizm dokładnie opisał, wyjaśnił i zażegnał moją dolegliwość. Świetny Lekarz, którego mogłabym polecić każdemu. Życzę dalszych sukcesów w życiu zawodowym.

lekarz Tomasz Kraczkowski

Anestezjolog

Przychodnia stomatologiczna
Aleje Jana Pawła II 19
22-400 Zamość

Lekarz do tańca i do różańca. Lekarz z powołania, czuły, wrażliwi i podchodzi do pacjenta z sercem i oddaniem

lekarz Małgorzata Korona

ulica Łanowa 14 C
22-400 Zamość

Złoty człowiek, bardzo przyjazna i ludzka Pani Doktor. Wszystko zrozumiale wytłumaczy i doradzi. Bardzo polecam!

lekarz Dariusz Dziuba

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Al. Jana Pawła II 21
22-400 Zamość

Od ponad czterech lat, jestem pacjentem Pana Doktora i wiem, jak wiele Mu zawdzięczam. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Tomasz Tarajko

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
22-400 Zamość

Najlepszy ginekolog u jakiego byłam. Prawdziwy fachowiec, bardzo sympatyczny dla pacjentek, badania wykonuje bardzo delikatnie. Wykrył a następnie usunął torbiel która pojawiła się na jajniku. Na badania kontrolne chodzę wyłącznie do niego. Gorąco polecam

lekarz Andrzej Sieracki

Internista, Onkolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stacja Opieki Caritas
Hetmana Jana Zamoyskiego 1
22-400 Zamość

Wspaniały lekarz. Polecam z całego serca, kto do Niego trafi na pewno będzie dobrze leczony.