Zamość

lekarz Ewa Bajak

Lekarz rodzinny, Pediatra

Jordana 11
22-400 Zamość

Korzystałam z pomocy Pani doktor na nocnej i świątecznej opiece zdrowotnej. Przeprowadziła bardzo szczegółowy wywiad na temat objawów. Dokładnie wyjaśniła przyczynę bólu i działanie leków, które przepisała. Czułam się bardzo dobrze zaopiekowana. Miłe podejście do pacjenta i sympatyczna atmosfera to dodatkowe atuty Pani Ewy. Oby wszyscy lekarze z takim zaangażowaniem wykonywali swoją pracę. Polecam Panią Doktor Ewę Bajak.
Opinia dodana przez: A.P

lekarz Grażyna Nizioł

Endokrynolog, Ginekolog położnik

NSZOZ Ortopedia Zamojska- Przychodnia
Kilińskiego 4
22-400 Zamość

Kompetencja i spokój Pani Doktor spowodowały że moja pierwsza wizyta była bez stresu. Wszystko o co pytałam zrozumiale wytłumaczyła. Polecam. Ola.

lekarz Krzysztof Olszewski

22-400 Zamość

Rewelacyjne podejście do pacjenta, duża wiedza. Zainteresowanie, udzielenie informacji i wskazówek nie kończy się podczas wizyty. Godny polecenia.

lekarz Marek Maciocha

lekarz Janusz Poświatowski

ulica Al. Jana Pawła II 21
22-400 Zamość

Zdecydowanie lekarz godny polecenia, człowiekowi wraca wiara w służbę zdrowia mając kontakt z tak kompetentnym i to tego uprzejmym lekarzem

lekarz Barbara Wróblewska-Boniek

Laryngolog

Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ortopedia Zamojska
ul. Jana Kilińskiego 4
22-400 Zamość

Jestem bardzo zadowolona gdyż Pani Basia doskonałe podejście do dzieci. Poprzednia Pani doktor wcale nie umiała sie zachować przy dziecku traktowała je jak dorosłego. Miałam kłopot z wybraniem Pani Basi gdyż opinie na jej temat były podzielone ale jednak zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona. Nie zawiodłam sie na Pani Basi. Polecam.

lekarz Marek Durakiewicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

"Nowy Słuch" Ośrodek Diagnostyki Niedosłuchu- Aparaty Słuchowe Szymoniak Maria
ulica Polna 1 6C.D
22-400 Zamość

Doktor Durakiewicz super fachowiec! Nie będę opisywał historii mojej choroby, powiem krótko - dzięki Panu doktorowi żyję. Dziękuję bardzo i serdecznie polecam. Pacjent Kazimierz.
Bardzo kompetentny lekarz bardzo miła i rzeczowa,polecam Panią doktor zwłaszcza chorym na SM .
Bardzo polecam badanie Kolonoskopii wykonane przez Pana Doktora. Doktor bardzo dokładnie tłumaczy wszystko, co robi podczas badania. Całe badanie przebiega w spokojnej i profesjonalnej atmosferze. Dziękuję za pomoc Pani asystentce. Umiejętnie odwraca uwagę pacjenta od stresu. Polecam to miejsce na Kolonoskopię i dziękuję za wszystko. Henryk
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Iwona Łyp

Elizy Orzeszkowej 45
22-400 Zamość

Dzięki Pani dr śpię w nocy bóle kręgosłupa ustąpiły Dzięki badaniom które miałam zrobić dowiedziałam się o zmianach w biodrach i wiem że dalsze leczenie powinnam rozpocząć w poradni ortopedycznej.Dziekuje !!!!

lekarz Mirosław Brzyski

ulica Św. Piątka 49
22-400 Zamość

Profesjonalizm pod każdym względem empatia czas dla pacjenta . Trafne diagnozy . Mam zaleczony bark . Nie mogłem ręki podnieść dwa lata temu . Teraz jest ok
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Katarzyna Wójcik

ulica Wyszyńskiego 81/22
22-400 Zamość

Wspaniała, serdeczna lekarz. Przejwawia zainteresowanie stanem pacjenta. Buduje wiarę, dość mocno zachwianą, do środowiska lekarskiego i do publicznej opieki zdrowotnej jako systemu w tym bardzo schorowanym kraju. Niech postawa Pani Wójcik będzie odniesiemniem dla wszystkich lekarzy, szczególnie tych, którzy dośc instrumentalnie traktują swój zawód, a pacięta jak intruza, no ewentualnie jeszcze jak bankomat.
Opinia dodana przez: Franciszek

lekarz Waldemar Kos

Zamoyskiego 7/34
22-400 Zamość

Witam! Pana doktora poznałem 21-02-2012 , mam skręcenie stawu skokowego. Chciałbym aby więcej było takich lekarzy. W 100% profesjonalista. Wysłuchał wszystkich pytań - obaw, wytłumaczył co i jak należy robić. Rozmowa przebiegała w spokoju bez pośpiechu, z należytą uwagą. Zostałem przyjęty nie odpłatnie = na ubezpieczenie a czułem się 100 razy lepiej niż u niejednego lekarze prywatnie. Dla porównania 2 tygodnie wcześniej wylądowałem na izbie przyjęć w Tomaszowie lubelskim , …

lekarz Janusz Rybak

22-400 Zamość

Konkretny człowiek cieszę się że można jeszcze na takich trafić.Szybka i skuteczna pomoc,pełna opieka aż do momentu zazegnania dolegliwości polecam każdemu komu zdrowie najważniejsze

lekarz Teresa Fedorowicz

UL. ORŁA 1A/22
22-400 Zamość

Najwspanialszy czlowiek jakiego poznałam.Bardzo dobry lekarz zawsze trafnie postawiona diagnoza i dobrze dobrane leki.Polecam z calego serca❤💚💜💙💛
Opinia dodana przez: Skawinska Magdalena

lekarz Dorota Dziuba-Żyła

Foniatra, Laryngolog

ulica Hrubieszowska 34 A
22-400 Zamość

Niezwykle mądry, kompetentny i sympatyczny fachowiec. Chodzę do niej cyklicznie od lat i nigdy nie widziałam jej nerwowej czy zniecierpliwionej. Można o wszystko zapytać, wyrazić ewentualne zaniepokojenie. Badanie krtani przebiega naprawdę sprawnie i bezboleśnie. Wystarczy zaufać i poddać się badaniu. Jestem alergiczką, więc nie raz proszę o zmianę proponowanego leku i pani dr bez problemu zapisuje inny. Wizyta u dr Żyły jest bezstresowa. Polecam każdemu. Pielęgniarka, która z nią pracuje …
Opinia dodana przez: Bożena

dr n. med. Tomasz Modrzewski

Urolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski Tomasz Modrzewski
Młyńska 6d/3a
22-400 Zamość

Bardzo polecam Swoją opinię kieruje głównie do osób młodych, które nie są zbyt przekonane, lub się stresują wizytą. Pan doktor ma bardzo dobre podejście, zobaczył z czym mam problem i wyjaśnił na czym polega i jak będzie wyglądać zabieg (usuwanie żylaków laparoskopowo) jeśli się na niego zdecyduję i jakie są plusy i konsekwencje nie leczenia. Operacja przebiegła sprawnie i przede wszystkim udanie. Ciężko teraz o lekarza, który posiada kulturę i …
Opinia dodana przez: Karol

lek. med. Jacek Kwiatuszewski

Kardiolog

ulica Hrubieszowska 34 A
22-400 Zamość

Od kilku lat jestem pacjentem u lek. Jacka Kwiatuszewskiego jest to wspaniały, uczciwy, dokładny, uprzejmy jednym słowem być pod Jego opieką to jak wygrany los.Temu Pany mogę śmiało powiedzieć zawdzięczam życie. Nawet teraz jak przeprowadziłem się do Warszawy jeżdżę do Niego. Ten Pan posiada tyle zalet jako człowiek i lekarz, że nie da się tego opisać. Szkoda,że tak nie wielu jest Jemu podobnych. Panie doktorze dużo zdrowia i pomyślności w …

Marek Lipiec

Ginekolog

SANMED - Przychodnia Ginekologiczna
Szwedzka 20
22-400 Zamość

U Doktora miałam wykonywane badanie prenatalne i muszę stwierdzić, że doktor jest bardzo przyjazny, z poczuciem humoru, czułam się swobodnie. Polecam tego lekarza ;)

lekarz Bożena Brzostowska

Endokrynolog, Pediatra

ulica Al. Jana Pawła II 21
22-400 Zamość

Na modzie się nie zna, a na leczeniu tym bardziej. A o endokrynologi to pewnie czytala tylko w gazecie.. Lekarz jasnowidz.. zero badań, wróży z gwiazd choroby, wymyśla niestworzone rzeczy, nie wypisuje skierowań i ze zwolnieniami ma problem, łaskę robi ze wszystkim.. Śmieją się z niej specjaliści. Będąc pod jej opieką wszystkie badania trzeba robić samemu prywatnie, bo ona nie widzi potrzeby. Ponad 20 lat u niej, ani razu nie …
Opinia dodana przez: pacjent