Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

lekarz Marcin Zarawski

Hospicjum "Pomnik Mastu Oświęcim"
WYSOKIE BRZEGI 4A
32-600 Oświęcim

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Wspaniałe podejście do pacjentki, z uśmiechem i życzliwością, niezwykle delikatny i skrupulatny w badaniu i tłumaczeniu! Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Basia

lekarz Nina Radziwonowicz

Spółdzielnia Pracy "ESKULAP" Zespół Gabinetów Lekarzy Specjalistów
Marii Skłodowskiej-Curie 7
32-602 Oświęcim

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wizyta u pani dr Niny Radziwonowicz przebiegła bardzo profesjonalnie. Pani doktor to osoba z dużym doświadczeniem, konkretna, rzeczowa i jednocześnie bardzo życzliwa. Wszystko dokładnie wyjaśniła i poświęciła tyle czasu, ile było potrzebne. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji – 10/10, zdecydowanie polecam!

Barbara Papuga-Fujak

Ginekolog położnik, Ginekolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
ul. Obozowa 25D
32-600 Oświęcim

Miałam do czynienia z Panią doktor w placówce prywatnej i publicznej. I w obu ten sam profesjonalizm, takt, życzliwość i wsparcie. Pani Doktor jest fachowcem ale też- lub przede wszystkim- zawsze Człowiekiem. Prowadziła moją ciążę i będę jej zawsze wdzięczna za ogromne wsparcie ludzkie i medyczne.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Jerzy Tylnicki

Chopina 40
32-600 Oświęcim

Świetny lekarz cechujący się zaangażowaniem i empatią. Lekarz jest punktualny, dokładnie bada, sprawdza wszystkie możliwości leczenia, nie przepisuje lekarstw na chybił trafił. Zna się na swojej pracy i po pierwsze jest bardzo ciepłą, życzliwą osobą
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Mirosław Biela

Ginekolog położnik, Cytolog

Oświęcim

Chodzę do doktora już parę lat prowadził mi 2 ciążę lekarz profesjonalista zawsze uprzejmy dba o swoje pacjentki ufam tylko jemu i cokolwiek by się nie stało pójdę tylko do niego zawsze odpowiada na pytania i potrafi wytłumaczyć żeby zawszę dotarło i rozwiało jakiekolwiek wątpliwości w szpitalu przychodził do mnie interesował się mną jak i stanem mojej córeczki dziękuję ufam tylko panu jeżeli kiedykolwiek będzie pan czytał tę opinię to …
Opinia dodana przez: Ewelina

dr Jacek Ćwiklicki

Oświęcim

Bagatelizuje wszystkie dolegliwości, o co bym nie zapytała to twierdzi że wymyślam i wyśmiewa. Jestem zmuszona zmienić lekarza prowadzącego ciążę!
Opinia dodana przez: Sylwia