Filtruj terminy

lek. med. Renata Pejas-Dembowska

Gabinet Lekarski, Skarżysko-Kamienna
ul. Wileńska 18
26-110 Skarżysko-Kamienna

Najlepsza Pani Doktor dzięki niej mam 2 zdrowe córeczki. Polecam i życzę najlepiej. Pani Doktor poprostu prze kochana. Troskliwa i dopilnowuje wszystkiego.
Opinia dodana przez: Xxx

lekarz Jacek Urbaczka

Ginekolog

Gabinet Lekarski
Zielna 18
26-110 Skarżysko-Kamienna

Tragedia omijać szerokim łukiem. Ten pan usuwał mi mięśniaka i niestety spartaczył robotę. Kilka miesięcy po operacji często krwawiłam a kiedy o to spytałam na prywatnej wizycie to zapytał czy bardzo mi to przeszkadza. Zmieniłam lekarza i dopiero wtedy się dowiedziałam że jestem oszpecona od środka a pozostawiony kawałek ciągle powoduje stan zapalny i obfite krwawienia.

lekarz Piotr Zalega

Łowiecka 22a
26-110 Skarżysko-Kamienna

Pan Doktor to mistrz w swoim fachu! Pełen profesjonalizm🙂 Z wielką cierpliwością wszystko wyjaśni i doradzi a do tego bardzo ciepły i sympatyczny człowiek. Prowadził moje dwie ciąże, mojej siostry również i obie jesteśmy bardzo zadowolone z opieki. Polecam gorąco Pana Doktora z czystym sumieniem🙂
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Bożena Miller-Kowal

Ginekolog

pl. Floriański 3
26-110 Skarżysko-Kamienna

Pani doktor prowadziła całą moją ciążę prywatnie było to w 2005r od tego momentu minęło sporo czasu dlatego mogę już na spokojnie o tym napisać.Przebieg ciąży był jak najbardziej prawidłowy pod jej koniec nie czułam jednak ruchów dziecka(dodam że to była moja pierwsza ciąża) na co pani doktor pow.że pod koniec ciąży tak jest-ok pomyślałam w końcu jest to opieka prywatna-po zrobieniu zapisu KTG w szpitalu który wykonała na swoim …

lekarz Stanisław Baka

Ginekolog położnik, Ginekolog

pl. Floriański 3
26-110 Skarżysko-Kamienna

Ja zdecydowanie polecam doktora. Prowadzil moja pierwsza ciaze i bylam zestresowana a po wizycie u niego czulam sie uspokojona. Z racji tego ze na wszystkie wizyty chodzilam z mezem to wszystko tlumaczyl i opowiadal. Jest oaza spokoju. Ja zdecydowanie polecam i nie wyobrazam sobie innego lekarza do ktorego mialabym chodzic.

lekarz Andrzej Matyja

Topolowa 21