Jestem oburzona podejściem lekarza, a konkretnie Pani Kujawy, w trakcie diagnostyki mojego dziecka. Pomimo wyraźnego zalecenia wykonania konkretnych badań przed wizytą u specjalisty, odmówiła wystawienia skierowania, nie podając żadnego sensownego uzasadnienia. To sytuacja absolutnie niedopuszczalna. Jako matka czułam się zlekceważona i zignorowana. Zamiast wsparcia i realnej pomocy w procesie diagnostycznym mojego dziecka, spotkałam się z obojętnością i brakiem zaangażowania. Takie podejście nie tylko budzi ogromną frustrację, ale też realnie zagraża zdrowiu dziecka, opóźniając dalszą diagnostykę i leczenie. Pani Kujawa wykazała się brakiem empatii, profesjonalizmu oraz szacunku wobec pacjenta i jego …
Pani Kujawa wykazała się brakiem empatii, profesjonalizmu oraz szacunku wobec pacjenta i jego rodziny. Trudno zrozumieć, dlaczego lekarz ignoruje zalecenia innych specjalistów i utrudnia dostęp do podstawowych badań.
Zdecydowanie nie polecam — szczególnie rodzicom, którzy oczekują poważnego i odpowiedzialnego podejścia do zdrowia swoich dzieci.