dr n. med. Grażyna Wąsik

2,8
3,2
3,2

3,0

Lekarka bez empatii, nie wyleczyła mojego problemu, nie polecam, nie poświęciła mi wystarczająco dużo czasu nie jest godna polecenia

Witam! Pani doktor najlepszy dermatolog w okolicy. Ogromna wiedza, doświadczenie, rzetelność. Może nie jest najtańsza ale z pewnością najlepsza! Polecam z czystym sumieniem wszystkim!!!

Witam!
Polecam z czystym sumieniem wszystkim!!!

4,0

Bardzo kompetentny lekarz z szeroką wiedzą. Byłam na trzech wizytach (kontynuacja leczenia) i mój problem zdrowotny jest rozwiązany. Czasem czas oczekiwania może być dłuższy, wiec warto się na to przygotować.

UWAGA naciąga strasznie na pieniądze!!! Gabinet NOVUM Opole - UNIKAJCIE!!! Nie polecam tego gabinetu!!! A jeśli już musicie to z góry ustalajcie cenę wizyty!!! To naciągaczka!!!

2,0
4,0

Bardzo dużo osób czeka w kolejce a nie ma rejestracji...jednak jak już sie swoje odczeka to p. Wąsik jest bardzo miła i pomocna, jednak słono za pomoc trzeba zapłacić. W bardziej skomplikowanych sprawach trzeba sie przygotować na spore wydatki.