Słyszałam o doktorze wiele dobrych opinii i jestem pewna, że pomógł części swoich pacjentów. Niestety moja wizyta w jego gabinecie była rozczarowująca i absurdalna - wizyta była opóźniona o ponad godzinę, weszłam do gabinetu przed 21:00, po czym doktor zebrał szczątkowy wywiad, nie odniósł się ani nie dopytał o zgłaszane przeze mnie objawy, skupił się wyłącznie na wykonaniu badania USG tarczycy, po czym stwierdził, że zaprasza na kontrolę za pół roku. Wizyta trwała około 10 minut. W rejestracji z kolei okazało się, że w gabinecie nie można płacić kartą ani w żaden inny bezgotówkowy sposób, a sam lekarz później skomentował, że "nie ma takiego obowiązku" (owszem, ma). Na koniec usłyszałam, że "czekała Pani długo, ale tak wygląda praca medyka". Nie polecam wizyty w tym gabinecie.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Pan doktor Grzegorz Buła to godny polecenia specjalista. Jestem pacjentką Pana doktora i jestem e pełni zadowolona. Takich lekarzy z powołania powinno być więcej.
Takich lekarzy z powołania powinno być więcej.
Pan Doktor jest osobą, która daje poczucie bezpieczeństwa. Kompetentny, miły, nie ocenia, z szacunkiem podchodzi do każdego pacjenta. Nie naciąga na badania za każdym razem ustala z pacjentem dalsze plany leczenia, badania jakie należy wykonać. Na operację kieruje do szpitala i jest to leczenie na NFZ. Wszystko tłumaczy, odpowiada na każde pytanie zadane w gabinecie, szpitalu oraz telefonicznie. Podczas badania, a nawet operacji tłumaczy co będzie robił. W gabinecie, a także podczas obchodów w szpitalu panuje spokój i poczucie, że jest czas dla pacjenta. Podczas pobytu w szpitalu przekonałam się że z szacunkiem podchodzi do każdego pacjenta nie tylko tego, który chodzi na wizyty prywatne, ale również do tego którego spotkał pierwszy raz przed operacją. Jestem zadowolona z leczenia u Pana Doktora i uważam, że jest potrzebnych więcej takich lekarzy z powołania.
W jaki sposób można się umówić do Pana Doktora na wizytę prywatną? Nigdzie nie mogę znaleźć kontaktu.
Zabieg operacyjny wycięcia obydwu płatów tarczycy, był wykonany 16 marca 2022 r w Szpitalu Specjalistycznym Nr 2 w Bytomiu przez dr Grzegorz Bułę. Operacja była wykonana perfekcyjnie .Trwała ok. 3,5 godziny, gdyż przerost tarczycy był sześciokrotnie większy niż norma przewiduje. Po operacji prawie nie ma śladu. Pragnę zaznaczyć, że leczenie odbyło się w ramach NFZ. 24 marzec 2023 Eugeniusz
24 marzec 2023
Eugeniusz
Przepraszam czy ktoras z Pani mogla by dac namiar gdzie Pan dr Bula ,przyjmuje prywatnie z gory dziekuje
z gory dziekuje
Polecam Pana dr. Dał mi poczucie bezpieczeństwa przed operacją i po zabiegu. Człowiek z klasą, przejawiający wysoki poziom empatii.
super czlowiek oraz specjalista w swym fachu wie co robi
super czlowiek oraz specjalista w swym fachu wie co robi
Polecam ! Operował mi tarczycę i dalej leczę się u niego prywatnie.
Polecam ! Operował mi tarczycę i dalej leczę się u niego prywatnie.
Prawidłowe podejście do pacjenta tylko na wizycie prywatnej. Sugeruje konieczność kolejnej wizyty prywatnej w terminie znacznie krótszym niż zalecają inni specjaliści tej dziadziny. W chorobie przewlekłej zaleca wykonanie badań zupełnie niepotrzebnych - nie mających znaczenia w przebiegu leczenia, gdyż ich wyniki zawsze będą złe. Brak jest możliwości jakiegokolwiek wpływu na zmianę tych wyników. Krótko: zabiega o pacjenta za pieniądze sądząc, iż ten nie ma wiedzy odnośnie swojej choroby i jej leczenia. Przykro to powiedzieć, ale jest to naciągacz.