1,3

Serdecznie odradzam. Facet pracuje na SOR Gdańsk Zaspa. Trafiłem z ostrym bólem brzucha i rozpieraniem w kręgosłupie. Choroba też imituje dolegliwości układu moczowego. Do tego rozwarstwione, grudkowate, oleisty stolec. Powiedziałem mu, że dwa dni temu w przychodni dostałem steryd i Ketonal domięśniowo i to tylko zaostrzyło bóle, a on mi zaproponował ponowne podanie tego leku przeciwbólowego. Praktycznie nie dał mi dojść do słowa. Zaczął na mnie krzyczeć i mówić czego ja oczekuję, skoro nie chcę środka przeciwbólowego. Nie docierało, że Ketonal nie pomaga. Zdenerwowałem się i pojechałem do domu, bo siedzenie i leżenie dodatkowo wzmaga dolegliwości bólowe. W dalszym ciągu cierpię. Na szczęście dziś mam wizytę u lekarza rodzinnego. Niepotrzebnie poprosiłem chorą na raka mamę żeby mi towarzyszyła, bo też jest po ciężkim zawale i tylko nerwy straciła. Tego człowieka nawet lekarzem nie można nazwać. Serdecznietrafiązam i łączę się w bólu z kolejnymi osobami, które to są jego trafią.

Brak kompetencji .Już drugi raz trafiłam z mamą do tego Pana.Nie zlecił nawet kroplówki wzmacniającej .Mama 8 godzin leży na korytarzu z trudością w oddychaniu ,która trwa już ponad 20 godzin .To jest skandal.W ubiegłym roku też nie pomógł i na drugi dzień moja mama po kolejnym kilkugodzinnym czekaniu na sorze trafiła na oddział z zapaleniem płuc.To jest skandal😔😔😔

Furiat, nieprofesjonalny człowiek. Ciężko nazwać go lekarzem. Nie opiera sie na faktach tylko na przypuszczeniach. Pracuje na SOR w Gdańsku. Starsza kobieta siedziała kilka godzin na krześle bo zapomniał zlecić badań krwi. Starszy mężczyzna na wózku przywieziony przez karetkę ledwo siedział w tym zimnie podczas gdy pacjenci drugiego lekarza przyjmującego równolegle byli szybko diagnozowani i odsyłani dalej. Nie polecam trafić na tego człowieka. Nie przechodzi mi przez gardło słowo lekarz, bo on swoim brakiem profesjonalizmu obraża internę.