Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz. Wszystko dokładnie wyjaśnia. Udziela cennych wskazówek i poświęca dużo czasu pacjentowi.
Bardzo sympatyczny miły lekarz wysłucha pomoże zaopiekuje się pacjentem jestem bardzo zadowolona ,wiadomo jak każdy człowiek pan doktor też może mieć czasem gorszy dzień ,ale i tak uważam że trafiłam na bardzo dobrego specjalistę który nie pomylił się z wyborem zawodu i jest bardzo dobrym specjalistą.
Moja mama (78 lat woj świętokrzyskie ) od wielu lat leczy się na serce .Jej choroba dała znać podczas wizyty u mnie . Dostała się do ŚCChS przyjął ją wlaśnie dr.G. Honisz wspaniały nie tylko lekarz ale i przede wszystkim CZłOWIEK z odpowiednim podejściem do starszych pacjentów (mama niedosłyszy ma problemy z poruszaniem się ). Jest kompetentny uprzejmy, emanuje spokojem życzliwością, zrozumieniem ,zlecił wszystkie odpowiednie badania i ...uratował mi mamę. Godny polecenia
Ten doktor jest naprawde godny polecenia.Fachowo i poważnie podchodzi do zdrowia pacjentów.Zawsze mówi "jesteśmy po to żeby pomagać i służyć". Niech Go Bóg Błogosławi. Z podziękowaniem : Józef i Elżbieta Zamkowscy
Z podziękowaniem : Józef i Elżbieta Zamkowscy
Wspaniały lekarz, z ogromną empatią do pacjenta i poczuciem misji w swoim zawodzie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki i życzylibyśmy sobie więcej takich lekarzy w Śląskim Centrum Chorób Serca. Dziękujemy serdecznie za fachową opiekę i okazane względem nas człowieczeństwo. Polecamy Wszystkim Pana Doktora.
WSPANIAŁY LUDZKI LEKARZ GODNY POLECENIA
WSPANIAŁY LUDZKI LEKARZ GODNY POLECENIA
DOKTOR HONISZ PROWADZI MOJEGO MĘŻA TO WSPANIAŁY WYJĄTKOWY LEKARZ SZCZERZE POLECAM KAŻDEMU
Polecam tego lekarza, jestem zadowolona z lecznia
Polecam tego lekarza, jestem zadowolona z lecznia
Kompetentny człowiek. Uczciwy, nie posiada tzw. "grubego sumienia" jak inni lekarze. Leczy z poświęcenia, a nie dla pieniędzy.
dobry specjalista dba o pacjenta i stara sie pomoc
dobry specjalista dba o pacjenta i stara sie pomoc