Bardzo dobry fachowiec, kompetentny, miły i uprzejmy. Leczę się u dr od wielu lat. Lekarz godny polecenia
Lekarz godny polecenia
Nie polecam chorym na nadciśnienie, cukrzycę.Nie jest od tych chorób specjalistą.W moim przypadku okazał się bezradny , specjalista diabetolog oraz kardiog zdziwienie byli sposobem leczenia pana Nadajczyka.Stał si e maszynką do zbijania kasy.
Wspaniały lekarz, bardzo profesjonalny i uczciwy.
Wspaniały lekarz, bardzo profesjonalny i uczciwy.
Wspaniały lekarz, ludzki, kompetentny, LECZĄCY. Godny zaufania, profesjonalista. Polecam pana doktora
Doswiadczony,bezkompromisowy doktor w swojej dziedzinie a przede wszystkim bardzo ludzki i bezposredni... dla mnie super,leczylem sie u niego... w trakcie leczenia podpijalem alkohol,wywalil mnie... z perspektywy czasu mial racje... od 6-ciu lat nie mam z nim kontaktu i powiem tak... gdybym mial szanse leczenia sie u niego to sluchalbym go w ciemno...za prywatna wizyte nie wzial ode mnie ani grosza ,stwierdzil ze jest szansa na leczenia z NFZ-tu ,bo prywatnie i tak bardziej nie pomoze. Uczciwoscia i wiedza lekarska zaimponowal mi nie ziemsko polecam za wlasne zdrowie. Pozdrawiam > nickout …
Pozdrawiam > nickout <
opinia wpisana powyżej zastępuje komentarz
opinia wpisana powyżej zastępuje komentarz
Wspaniały lekarz, dokładny i cierpliwy. Świetny fachowiec, bardzo kompetentny, ma olbrzymią wiedzę. POLECAM
Bardzo dobry lekarz. Zdiagnozował i wyleczył chorobę, przy której inni lekarze mieli problem. Serdecznie pozdrawiam. Beata D.
Serdecznie pozdrawiam. Beata D.