Pani Profesor jest prawdziwym lekarzem , kompetentna , mądra , wie co mówi i jak leczyć. POLECAM WSZYSTKIM CHORYM NA SERCE.
Bardzo konkretna kobieta.Wie jak podejść do pacjenta i jak wytłumaczyc na co choruje.Jej wiek(wegług niektórych -patrz inne komentarze-nie powinna juz leczyć)daje pewność ,że wiele widziala i wielu osobom pomogła.Pierwsza wizyta kosztowała 150zł. w listopadzie 2012roku , kolejne są tańsze.Myślę , że cena w przypadku takiego specjalisty nie jest wygórowana.Przecież zdrowie jest najwazniejsze.!!!
Pani Profesor jest wspaniałym lekarzem i równie wspaniałym człowiekiem, a ponadto znakomitym diagnostą.Jestem pod Jej opieką już prawie 26 lat.Prawie ćwierć wieku temu podarowała mi drugie życie. Nie zamienię Jej na żadnego innego kardiologa.
panią profesor polecę każdemu kto nie daj boże bedzie musuiał potrzebować Jej pomocy - pacjętka:)
PANI PROFESOR JEST ZNAKOMITYM KARDIOLOGIEM JEJ DIAGNOZY SĄ TRAFNE A LECZENIE SKUTECZNE
powinna już być na emeryturze nie nadaje sie do leczenia ludzi!!!!!!!!!!
powinna już być na emeryturze nie nadaje sie do leczenia ludzi!!!!!!!!!!
Pani Profesor to wspaniały, kompetentny lekarz. Od 14 lat mąż jest pacjentem i gdyby nie Pani Profesor prawdopodobnie już dawno by nie żył