Śródmieście, Łódź
Bardzo dobry specjalista. Ratował moją babcię a teraz ja się osobiście leczę u Pana doktora. Profesjonalne podejście do pacjenta, odpowie na każde pytanie,wytłumaczy co pacjentowi dolega. Bardzo polecam
Śródmieście, Łódź
Już dawno nie przyjmuje w Almedzie. Aktualnie w Argo,Centrum Medycznym przy Sterlinga w Łodzi.
Polecam Panią doktor bez zastrzeżeń.
Al. Wyszyńskiego 104/35
Znakomity kardiolog, po długich konsultacjach u innych lekarzy zostałem prawidłowo zdiagnozowany . Żyję teraz bez obawy o przysłość.
Byłem u tego lekarza ostatnio dla mnie jest uprzejmy nie wiem co wy chcecie od niech sprawdził ekg osłuchał zapytał co dolega przepisał leki zlecił echo serca. Normalny człowiek a ,że KONKRETNY I raczej osłchy no cóż to lekarz już starej daty wiekowy ale też na pewno swoje przeżył choroby itp
Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79
Usg serca.Wizyta była umówiona na godz. 12. Pani doktor spóźniła sie prawie pół godziny.W rejestracji kazano mi zapukać i wejść.Pani doktor wykrzyknęła mam pacjenta,proszę nie wchodzić. Grzecznie czekałam całe pół godziny. Pani doktor konwersowała z pacjentem niespiesznie.Po wejsciu do gabinetu pani doktor byla zainteresowana komórka i nie przeprosiła za spóźnienie.W między czasie wykonała dwa telefony w sprawie domowej wizyty i do mechanika w sprawie samochodu.
W trakcie badanie kiedy byłam ...
Pan Dr Sebastian Słomka to najlepszy lekarz na świecie.Leczę się u Pana Dr od wielu lat .Wielka wrażliwość i oczywiście profesjonalizm, najwyższej klasy. Miałam szczęście,że z moim chorym sercem trafiłam do Dr Sebastiana Słomki.Uratował mi życie,zawsze będę za to wdzięczna a co do oceny to nie ma takiej skali, najwyższa.!!!!!!!!
Fantastyczny lekarz. Dzięki niemu żyję kolejne siedem lat. Podczas mojego pobytu na oddziale alergologicznym w Szpitalu Barlickiego w Łodzi, to on zwrócił uwagę na szmery w sercu co by wskazywało na uszkodzenie zastawki mitralnej, Następne badania (echo serca) potwierdziły diagnozę. Zostałem przez doktora Kaźmierczaka polecony do Zabrza do profesora Bochenka, gdzie szczęśliwie przeszedłem operację przeszczepienia zastawki (to drugi wspaniały lekarz spotkany w procesie mojego uzdrowienia) i jak widać żyję.
Piotrkowska 204/210
Witam! Dziś opuściłam oddział immunologiczny w ICZMP w Łodzi Moim synem zajmowała się pani doktor...powiem krótko ....odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Zainteresowana, rzeczowa, kompetentna, dokładna i słowna. Dziękuję za poświęcony czas, uwagę i troske