Pani Hania to najlepsza ginekolog jaka znam. Ma ogromną wiedzę. Bardzo długie doświadczenie w wykonywaniu zawodu. Prace wykonuje z zaangażowaniem I oddaniem do pacjentów. Przez co można jej w 100 procentach zaufać.
Nie polecam a wręcz przestrzegam przed tym lekarzem. W kwietniu br zostałam zakwalifikowana do zabiegu usunięcia torbieli lub jajnika przez mojego ginekologa. Po przyjęciu do szpitala wszystko szło według planu" do mementu ,kiedy w dzień zabiegu (kiedy byłam już szykowana do operacji tj kroplówka, założony cewnik itp) rano w/w lekarz postanowiła jeszcze raz mnie zbadać po czym stwierdziła że mój jajnik jest zupełnie zdrowy i wypisuje mnie do domu. Bóle brzucha były nasilone więc wróciłam do swojej ginekolog i opisałam całą sytuację. W badaniu torbiel była widoczna i wyczuwalna. Kolejne skierowanie do szpitala i teraz jestem już po zabiegu operacyjnym usunięcia jajnika w którym był 3 cm torbielakogruczolak surowiczy. Tylko dzięki zaangażowaniu i determinacji mojej lekarz ginekolog operacja się odbyła bo w/g lekarz Rzepa mój jajnik był zupełnie zdrowy. Z dala od tego lekarza bo dla niejednej kobiety te kilka miesięcy może skutkować dużym uszczerbkiem na zdrowiu i życiu.
pani doktor zacznijmy od tego ze nie ma nawet tytulu doktora to zwykly lekarz ktory powinnien cofnac sie do szkoly bo nie ma pojecia wogole o bardzo wileu waznych chorobach ...w moim przypadku o maly wlos nie doszlo do mojej smierci jak i rowniez dziecka,....trzeb byc wystarczajaco madrym lekarzem zeby przyznac ze sie czegos nie wie,a pani doktor uwaza sie za swiecaca gwaizde na niebie pani RZEPA ma jakis kompleks i najzwyczjniej w swiecie jest nie douczona...proponuje omijac ja jak ognia !!!
Niestey bardzo zawiodłam sie na Pani lekarz. Wpowadziła mnie w niepojęty dla mnie błąd twerdząc,że nie mam nowotworu. Po miesiącu okazało się jednak,że nowotwor jest i to zaawansowany. Gdybym na tamtą chwilę zdecydowała się na usunięcie macicy jak zasugerowałam mi Pani lekarz dzisiaj by mnie nie było. Owszem prywatnie Pani lekarz jest bardzo sympatyczna czego niestety nie doświadczyłam w szpitalu.
Fachowa opieka, idealne podejście do pacjentki. Super!
Fachowa opieka, idealne podejście do pacjentki. Super!
super lekarz naprawdę polecam go wszystkim
super lekarz naprawdę polecam go wszystkim
To jest kobieta-cud! Ja chodziłam z moim schorzeniem do wielu specjalistów, badano mnie na wszelkie sposoby, kręcono głowami, tłumaczono, ze z macierzyństwem powinnam się pożegnać. trafiłam na p.Hanię, wyleczyła mnie, dała nadzieję, dzięki niej mam dwójkę zdrwoych dzieci i sama na nic nie narzekam. kochana i cudowna pani doktor, do śmierci będę wielbić!!!!
kochana i cudowna pani doktor, do śmierci będę wielbić!!!!
Bardzo dobry lekarz, dzieki niej mam wspalniage i zdrowego synka:)
Bardzo dobry lekarz, dzieki niej mam wspalniage i zdrowego synka:)
Bardzo ludzka i życzliwa Pani Doktor. Ze zrozumieniem i życzliwością odnosi się do pacjentek. Odpowiedzialnie sprawuje kontrolę nad wszystkim.
Nigdy się nie zawiodłam zawsze jak powie tak jestem Dzięki Niej mam dwójkę wspaniałych dzieci Ta kobieta to skarb elbląskiego położnictwa i ginekologii
Nigdy się nie zawiodłam zawsze jak powie tak jestem
Dzięki Niej mam dwójkę wspaniałych dzieci
Ta kobieta to skarb elbląskiego położnictwa i ginekologii