lekarz Hela Wardak-Orya

4,2
4,2
4,3

Znakomita specjalistka. Widać ogromną wiedzę i doświadczenie. Cieszę się, że trafiłam właśnie do niej – wreszcie poczułam się dobrze zaopiekowana.

4,0
4,0

Od dawna borykam się z przewlekła chorobą, mimo leczenia czesto mam zaostrzenia choroby co utrudnia mi funkcjonowanie. Od kiedy chodzę do Pani Doktor to widzę poprawę, jest o wiele lepiej. Zostały mi przypisane nowe leki, dobrze wytłumaczone jak je przyjmować i co zrobić w sytuacjach zaostrzenia się mojego stanu oraz systematycznie jest monitorowany mój stan zdrowia. Naprawdę jestem bardzo wdzięczna Pani Doktor

Jeśli borykasz się od długiego czasu z problemem zdrowotnym to lepiej omijaj ten gabinet szerokim łukiem. Jest lekarzem rodzinnym tylko z nazwy. Po wielu latach przynależności do poradni (od początku istnienia) trzeba będzie odejść, bo nie ma co liczyć nawet na zwykłą życzliwość, nie mówiąc o profesjonalnej pomocy. Pacjent w wieku powyżej 60 tego roku życia potraktowany bardzo arogancko, bez próby choćby zrozumienia problemu i wysłuchania na zasadzie:"ja wiem lepiej, a ty jesteś tylko problemem". Problem zdrowotny poważny i długotrwały lekarka potraktowała jako wymysł, a prośbę o skierowanie do szpitala …

Problem zdrowotny poważny i długotrwały lekarka potraktowała jako wymysł, a prośbę o skierowanie do szpitala specjalistycznego wręcz jako obelgę.
Bardzo przestrzegam przed tą poradnią.

Zawdzięczam życie pani doktor. Doświadczenie jaką ma pani doktor, uprzejmość i empatia jaką dąży pacjenta jest nie do opisania. Wielu lekarzy wykonuje szybką diagnozę pyk pyk i koniec Pani Hela natomiast słycha pacjenta do końca poświęca czas wytłumaczy chorobę a na końcu postawia diagnozę którą się sprawdza. Pani Hela nie tylko pomogła mi ale także mojemu kochanemu tacie który był w ciężkiej chorobie i gdyby nie szybka diagnoza Pani doktor mój taty już by nie żył. Polecam polecam i jeszcze raz polecam z całego serduszka Panią Hela Werdak Orya. Dziękuję …

Dziękuję pani doktor

Pani lekarz jest osobą miłą, empatyczną, doświadczoną w zawodzie. Byłem bardzo chory udałem się do wielu specjalistów jednak nikt nie mógł wykryć mojej choroby gdyż pewnie nie dostałem skierowania na wszystkie badania które były potrzebne jednak u Pani Heli która poświęciła mi czas i wysłuchała do końca co mi dolega wykryła co mi może dolegać i skierowała mnie na badania które pomogły mi i uratowały mi życie. Jestem bardzo wdzięczny i bardzo polecam panią doktor. Więc jak coś udajcie się do Pani doktor 😌

Z całego serca polecam Panią Doktor Helę Wardak Orya gdyż jest to jedyna pani doktor która od początku wysłucha poświęca czas sprawdzi co mi dolega, wytłumacz chorobę a następnie postawi diagnozę którą jest konkretna i 100% poprawna. Pani lekarz jest miła empatyczną godna zaufania, nie jest osoba która owija w bawełnę to co jest wszystko powie. Bardzo polecam panią doktor gdyż uratowała mi życie a na dodatek poprawiła moją psychikę która była w bardzo złym stanie. Dziękuje Pani doktor