Szpital Specjalistyczny Św. Rocha w Ozimku
Częstochowska 31
Ozimek
Pan Doktor jak najbardziej godny polecenia! Przywrócił mi wiarę w lekarzy, ponieważ do tej pory na swojej drodze spotykałam wielu, o których chciałabym zapomnieć. Bardzo kompetentny, sympatyczny, uśmiechnięty, otwarty na słuchanie pacjenta - co niestety jest rzadkością…Przekazuje informacje w przystępny dla pacjenta! polecam z całego serca!
Centrum Opieki Diabetologiczno - Endokrynologicznej i Ginekologiczno - Położniczej
Miarki 6
Wizyta była bardzo rzeczowa. Pani Małgorzata dokładnie wyjaśniła na czym polega moje schorzenie oraz przedstawił możliwości leczenia. Pełen profesjonalizm lekarza oraz empatia. Polecam.
NZOZ Medax-Pomoc Doraźna
Zielona 29/Felińskiego 7
Szukam Pana p doktorze , jest Pan jedynym lekarzem do którego mam i będę miała zaufanie. Jak do tej pory nie mogę znaleźć , takiego lekarza jak Pan doktorze , który trafnie oceni chorobę a także leczenie , nie mówiąc już o tym , że potrafi Pan pomóc pacjentowi Drodzy Państwo z czystym sumieniem i z całego serca polecam P dr.MARKA ZAKOSZTOWICZA POZDRAWIAM
Przychodnia.
Majkowska 13a
Kalisz
Konkretny lekarz.Wzorowa kultura, człowiek nawet nie boi się swojej choroby. Dokładnie tłumaczy przyczyny choroby. Byłem pierwszy raz , rzeczowy i życzliwy. Bardzo pozytywnie oceniam Pana Doktora.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Miejska w Józefowie
05 - 420 Józefów ul. M.C. Skłodowskiej 5/7
Józefów
Lekarz z powołania. Wytłumaczyła wszystko, a przede wszystkim wysłuchała. Odpowiedziała na każde pytanie
Jestem pacjentką pani doktor już kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Pani doktor ma zawsze czas dla pacjenta i nigdy nie jest to mniej niż pół godziny. Zawsze dokladnie bada pacjenta, co teraz jest już rzadkością. Polecam z całego serca i pisze te opinie by innym pomóc trafić do tej super specjalistki.
Jedna wizyta wystarczyła u Pana Dr Łukasza Tekieli, która spowodowała iż poczułam się lepiej. Bardzo życzliwy, niezwykle sympatyczny, spokojny i wyważony lekarz, który posiada ogromną wiedzę a przy tym wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania. Panie Doktorze - dziękuję - zanim trafiłam do Pana męczyłam się prawie pół roku - trudno znaleźć odpowiednie słowa aby wyrazić swoją wdzięczność.DZIĘKUJĘ SERDECZNIE.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UNIMED"
pl. Wolności 17
Włocławek
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora. Widać, że jest doświadczony i kompetentny. Najpierw przeprowadził bardzo szczegółowy wywiad, potem zbadał. Wyróżnia się komunikatywnością, przy tym jest bardzo miły i cierpliwy. Polecam! :)
prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b
Bardzo dobry lekarz potrafi wysluchac i stara sie pomoc godny zaufania ma podejscie do pacjenta .polecam kazdemu.Dziekuje za wszystko.