lekarz Mariusz Janikowski

aleja Beliny Prażmowskiego 26 B

Arogancka osoba. Bardzo źle traktuje pacjentów. W ogóle nie profesjonalny. Nie polecam .Nie polecam Nie polecam
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Jacek Sebastianka

ulica Langiewicza 9A
38-400 Krosno

Lekarz bez zrozumienia. Ogromna łaskę robi ze schodzi na nocy kogoś leczyć. Trzeba po 2 razy jechać z dzieckiem w nocy z gorączką. Nie polecam nikomu. Zero wyjaśnień dlaczego taki lek.

lekarz Andrzej Nowak

Kasztelańska 35
98-300 Ruda

Nie polecam wizyty u tego Pana w Zdrowiu w Wieluniu. Udałam się tam aby uzyskać skierowanie na profilaktyczne badania krwi i moczu. Pan Nowak oburzył się tym że w wieku 23 lat chcę uzyskać takie skierowanie i stwierdził że dla takich osób takie badania są odpłatne. Po rozmowie łaskawie przepisał mi niepełne badanie. Na szczęście na własny koszt dokupiłam m.in badanie glukozy - wyszedł mi stan przedcukrzycowy! Zawsze uważałam że …

lekarz Ewa Aksamit-Białoszewska

Diabetolog, Endokrynolog

Czarnieckiego 21/15
14-100 Ostróda

Pani Ewa bardzo nie miła, roztargnienie, ciągle karze te same badania robić i chodzić co miesiąc na wizytę, gdzie nic nie stwierdza, maszynka do robienia pieniędzy. Nie bada nie chce wypisać zaświadczenia o lekach na receptę bo po co (lekarz rodzinny przecież za darmo wystawi receptę a ona nie zarobi wtedy) , brak profesjonalizmu i wiedzy oraz troski o pacjenta , trzyma pacjenta tylko 10 minut i kasuje 250 zl …
Opinia dodana przez: ewa

lekarz Iwona Woźny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Pielęgniarstwa Środowiskowo-Rodzinnego i Promocji Zdrowia "AGMED"
aleja Wojska Polskiego 52
82-200 Malbork

Ta pani nie powinna być lekarzem, zamiast pomóc po kolejnej wizycie u niej i brakiem poprawy dostałam wyzwiska.
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Paulina Majkut

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Przeworsku
ulica Szpitalna 16
37-200 Przeworsk

Tato trafił że skierowaniem do szpitala do pani doktor po wielu tygodniach "nieokreślonego zapalenia płuc". Pani doktor odmówiła przyjęcia do szpitala. Tato trafił po miesiącu do innego szpitala, gdzie zdiagnozowano złośliwego raka płuc. Stracił miesiąc czasu na leczenie. To jakieś nieporozumienie,nie wiem jak tego typu lekarze mogą nadal wykonywać swój zawód,skoro są niekompetentni i nie wiedzą co robią. Pani doktor proszę się zastanowić nad swoją ignorancją.
Opinia dodana przez: Zygi

lekarz Bogusław Latacz

ul. Grunwaldzka 36
33-330 Grybów

Jedna gwiazdka dla tego pseudo lekarza to za duzo . Emerytura czeka.ten czlowiek pomylil zawody albo zapomnial o przysiedze.
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Marzena Jaskuła - Słomczyńska

Fresenius Nephrocare Polska Sp. z o.o.
ulica Traugutta 7
62-400 Słupca

Pani doktor nie potrafi nic wyjaśnić, jest złośliwa i plotkuje. Potraktowała mnie w bardzo zły sposób.

lekarz Adrian Jędrzejewski

Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
64-000 Kościan

Napastliwy, arogancki i bezczelny, podważa opinię i kompetencje innego lekarza, atakuje werbalnie pacjenta z dusznościami i wysokim nadciśnieniem, przyznaje, że podsłuchał prywatną rozmowę pacjenta

lekarz Mieczysław Cetnar

Krakowska 60
32-860 Czchów

Brak jakichkolwiek kompetencji. Zbywa pacjentów. Nie leczy. Nie daje skierowań do poradni. Jak dla mnie bardzo bardzo wątpliwy i kiepski "lekarz"
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Adam Orłowski

Diabetolog, Internista

SPZZOZ
ulica Sadowa 9
06-300 Przasnysz

Z czystym sumieniem NIE polecam tego Pana. Chamski i bezczelny. Niestety ale miałam przyjemność „rozmowy” na sorze z tą osobą. Przekazując informacje o śmierci członka rodziny zrobił to z wielkimi pretensjami i krzykiem.

lekarz Marek Chojnowski

Internista, Lekarz medycyny pracy

Szpital
ul.Komenskiego
82-300 Elbląg

Nie polecam . Szkoda czasu . Straszliwie wyrachowany , brak empatii . I to parcie na kasę . Miałam ...wejść ...zapłacić i wyjść . Nie polecam.

lekarz Zbigniew Rok

Szpital Powiatowy w Zawierciu
ulica Miodowa 14
42-400 Zawiercie

Byłam na zabiegu kolonoskopii, który wykonywał pan Rok. Zero rozmowy, przed badaniem ani po. Do pacjentów odnosi się z pogardą i tonem „po cu w ogóle przyszedłeś”. Jestem w szoku, że pracodawca zatrudnia taką osobę mając taki wybór lekarzy naprawdę z powołaniem.

lekarz Marek Szymański

Internista, Lekarz medycyny ratunkowej

ul. Fabryczna 4/01

Ten pan chciał mnie wyrzucić z SOR gdy chciałam zobaczy swoją mamę przywieziona z zawałem serca .Niezwykle nieuprzejmy lekarz .Mama staruszka ,była pracownica tego szpitala. Ewa.

lekarz Artur Kocurek

Monte Cassino 16b lok. 84
37-700 Przemyśl

Bardzo nie miły i milczący lekarz, słabe podejście do pacjenta, kompletny brak zainteresowania pacjentem.

lekarz Joanna Daniluk

przychodnia ATTIS
ul. Górczewska

Lekarz który minął się z powołaniem. Brak empatii i zrozumienia dla pacjenta. Za własne pieniądze za pakiet odmawia skierowania na badania. Nie polecam. Lekarz dla którgo są ważniejsze papierki niż dobro pacjenta.

lekarz Dariusz Gajda

Podgórna 1/1
86-300 Grudziądz

Zdecydowanie odradzam lekarza. Brak kompetencji. Pacjenta traktuje jak skarbonkę, wizyta prywatna to koszt: 100zł z której i tak nic nie wynika. Przepisuje leki które i tak nie pomagają. Szkoda czasu i kasy, ogólnie nie polecam!
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Krzysztof Kosik

Mediva
Sienna 86/84

Człowiek kompletnie nieodpowiedzialny. W przeddzień wizyty u lekarza onkologa byłem umówiony na usg, przyszedłem przed umówioną godziną, słyszę - "Ale pan doktor już wyszedł, bo mu poprzedni pacjenci nie poprzychodzili." Nigdy więcej.
Opinia dodana przez: Ian

lekarz Piotr Olczak

Szpital Wojewódzki
ul.Kosnego 53
45-063 Opole

Badanie gastrologiczne w prywatnym NZOZ Medrem-Poliklinika w znieczuleniu, wykonane przez dr Olczaka, koszt sumaryczny ponad tysiąc zł. Po badaniu będąc na wpółprzytomnym, od pielęgniarki dostałem teczkę z wynikiem i do domu. Żadnego słowa czy jest dobrze czy źle, czy powinienem się udać do specjalisty, czy podjąć leczenie. Lekarz był już niedostępny. Drzwi zamknięte. Żeby się dowiedzieć co mi dolega musze ponownie umówić się na wizytę za 200zł.Trudno to zrozumieć ale …
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Joanna Próchenko

al. Wojska Polskiego 20
64-920 Piła

Nie wiem czy byłyśmy u tej samej Pani gastrolog, ale ja mam zupełnie inne wrażenie. Nie dyskutuję nt. wiedzy medycznej jaką posiada Pani doktor Joanna Katarzyna Próchenko. Natomiast mogę się wypowiedzieć nt. podejścia do pacjenta. Okazała się lekarzem który wg mojej oceny NIE KOCHA LUDZI i nigdy Pani ta nie powinna zostać lekarzem !!!! Szczerze odradzam Pani doktor GASTROLOG - Joannę Katarzynę Próchenko. I dodam jeszcze że była pacjentem przyjmowanym …
Opinia dodana przez: Rozczarowana