lekarz Jarosław Ładoń

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "MEDICUS"
ulica Szkolna 6 A
21-450 Stoczek Łukowski

Doskonały lekarz i człowiek. Jest osobą dokładną i rzeczową. Cieszę się , że trafił do naszej miejscowości ponieważ potrafi przy ograniczonych możliwościach szybko postawić właściwą diagnozę. Uratował tutaj zdrowie i życie wielu pacjentów. Takich lekarzy nam potrzeba.
Wspaniały lekarz zdolny powiązać objawy i wydać właściwą diagnozę. Pani doktor poświęca czas, rozumiejąca, kompetentna a to rzadkość!
Opinia dodana przez: Malgorzata
Naprawde super facet, przez prawie godzinke pogadalismy, posmialismy sie, odpowiedzial na wszystkie pytania nie patrzac jak na idiote, duzo sam z siebie wykladal i omawial. Podpisuje sie pod Lekarzem Widulinskim dwoma rekami, od dzis kazda kontrole i kazdy niepokojacy szmer bedzie tam sprawdzany. Daje wszystkie full gwiazdki bo sie zgadza :-D
Opinia dodana przez: Jakub C

lekarz Patryk Jerzak

Internista, Nefrolog

Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu, Klinika Nefrologii, Medycyny Transplantacyjnej i Chorób Wewnętrznych
ul. Borowska 213, Ip. bud. FA 50-556 Wrocław

Świetny lekarz ,bardzo rzeczowo i rzetelnie podchodzi do pacjenta, cierpliwie słucha. Kompetencja, kontakt, zrozumienie, widoczna chęć pomocy .Poziom empatii wobec pacjenta niesamowity .Życzę sobie i innym pacjentom jak najwięcej takich lekarzy. BARDZO DZIĘKUJĘ za ogromny wysiłek włożony w ratowanie mojego życia i zdrowia.
Opinia dodana przez: Aleksander

lekarz Małgorzata Sankowska

Prusa 7
25-110 Kielce

Pani Małgorzata Sankowska byla i jest wspaniałym człowiekiem, lekarzem o ogromnej wiedzy, empati, życzliwości, szacunku poswiecenia do pacjenta . Drugiego takiego lekarza nie spotkałam w swoim życiu, a trochę już żyję, składałam jej wizytę jeszcze w przchodni jak pracowała. Jestem wdzięczna, że spotkałam taką osobę. Dziękuję serdecznie.
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Mariusz Szczerbowski

Górki 24
46-030 Zagwiździe

Rzeczowy, kompetentny i życzliwy lekarz. Pełen profesjonalizm. Podejście do pacjenta wzorcowe, merytoryczne i ludzkie. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Barbara Bartkowiak

ul. Tytusa Chałubińskiego 13

Najlepsza Pani doktor. Jaką w życiu spotkałem. Zawsze pomocna. Dla całej rodziny od wielu lat. Mam nadzieję, że Pani doktor wróci do przychodni. Bo myślę , że brakuje. Jak Mama umierała itp. To Pani doktor zawsze była i przychodziła na wizyty domowe. Zawsze najlepsze podejście do pacjenta.Mysle, że czekamy i wszyscy pacjenci na powrót . dziękuje. No i ja też . Nie 10 na 10 tylko opinia 100 na 10. …
Opinia dodana przez: Jarek

lekarz Grzegorz Hordyński

Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
45-418 Opole

Wielki człowiek ,zawsze ma czas żeby pacjent wszystko zrozumiał,cierpliwy wielki specjalista .Miałem już dwa razy wszczepiony kardiowerter i zawsze z najwyższą fachowością,.Pan doktor złota rąąączka.

lekarz Magdalena Kucharska

N.Z.O.Z. Przychodnia Lekarska ESKULAP s.c.
62-641 Umień

Najlepszy lekarz jakiego znam. Wspaniała osoba. Nie wyobrażam sobie lepszego lekarza dla całej swojej rodziny. Pani doktor uratowała nas nie raz przed szpitalem kiedy dzieci miały zapalenie płuc. Szczerze nie wiem co mogę napisać aby odnieść się do swojego odczucia. Po prostu najlepszy lekarz.
Opinia dodana przez: Sara
świetny lekarz, bardzo mi pomógł. Polecam zdecydowanie!!!

lekarz Urszula Wilczek

Świdra 12
42-600 Tarnowskie Góry

Bardzo miła, serdeczna, ludzka i wyrozumiała Pani doktor. Godny polecenia specjalista. Ogromnie dziękujemy za pomoc w leczeniu nie tylko, naszych niepełnosprawnych dzieci.
Opinia dodana przez: pacjenci z "Serdecznych"

lekarz Danuta Socha

Zamoyskiego 7/34
22-400 Zamość

Mądra, tolerancyjna, cierpliwa, pogodna i bardzo sympatyczna. Dawno nie spotkałam.kogos tak fajnego. Przy tym energiczna i konkretna. Polecam całym sercem
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Sylwester Plewa

Internista, Okulista

Stęszewska 6
64-020 Czempiń

Witam, to naprawdę świetny lekarz,o mały włos straciłbym prawo jazdy, podważył opinie lekarza z wojewódzkiego centrum. Wszy stko zakończyło się pozytywnie.Polecam

dr hab. n. med. Eugeniusz Kucharz

pl. Wolności 1 lok. 1

kompetentny, dobry diagnosta, lekarz z klasa, poswieca duzo czasu choremu rozwaza chorego calosciowo, jako internisdta i reumatolog

lekarz Wiesław Czapnik

Gabinet Kardiologiczny
26-500 Zdziechów

Specjalista jakich mało! Bardzo gorąco polecam!

dr n. med. Wojciech Lubaszewski

LUX MED
ul. Mehoffera 10, Kraków

Najerdeczniej dziękuję Panu Doktorowi, który zajmuje ię leczeniem nadcinienia mojej mamy Marii lat 82. Pacjentka pod opieką Pana Doktora i zaordynowaniu odpowiednich leków ma cinienie jak natolatka, utabilizowane. Lekarz niezwykle dociekliwy w pozukiwaniu przyczyn chorzenia co kraca cza niezbędny do potawienia trafnej diagnozy, niezwykle empatyczny, cierpliwy i życzliwy. Pacjent jet otoczony fachową opieką medyczną co abolutnie daje mu poczucie bezpieczeńtwa. Lekarz godny zaufania i polecenia!!!!!!!!!!!!!.

dr n. med. Bogdan Dubiński

Internista, EKG

POMOC WYJAZDOWA

Jestem nowym pacjentem Pana doktora. Od czasu pierwszej diagnozy zajmuje się mną i choroba bardzo szczegółowo. Po wizytach u wielu lekarzy wskazał właściwą diagnozę oraz leczenie. Cały okres bardzo interesował się moim przypadkiem. Jest nie tylko bardzo dobrym lekarzem, ale i człowiekiem. Jestem bardzo wdzięczny i każdemu polecam Pana doktora. Jestem szczęśliwy ze na niego trafiłem. Wszystkie zlecone badania potwierdziły diagnozę. Dziękuje.
Opinia dodana przez: Waldemar

dr n. med. Jolanta Neubauer-Geryk

Angiolog, Internista

Gdański Uniwersytet Medyczny

kompetentna i bardzo mila ,poswieca czas prywatny i ja jako pacjent czuje ze mnie slucha i jest szczerze zainteresowana moimi problemami zdrowotnymi co wcale nie jest takie codzienne..

dr n. med. Dorota Strzałkowska

PREMIUM Gabinety Lekarskie
Kijowska 15

Pani doktor jest lekarzem, który posiada dar służenia sobą, swoim czasem, swoją uwagą drugiemu człowiekowi – posiada tak wiele empatii dla drugiego człowieka, współczucia dla chorego, wrażliwości na cudze cierpienie, jest pozbawiona - tak często występującego - egoizmu, a jednocześnie posiada ogromną, nie ……przeogromną wiedzę. – jest lekarzem z „prawdziwego zdarzenia” . Wśród wielu lekarzy znaleźć można takie jednostki, gdyż powszechna postawa jest, niestety, zupełnie inna. Godna polecenia.

dr Janusz Lauterbach

Internista, Reumatolog

ulica Sadowa 11A
38-500 Sanok

Takich lekarzy jest coraz mniej. Lekarz, który ma dla ciebie czas. Bardzo cierpliwy, z dużą empatią. Kultura osobista i dobroć od niego emanuj. Skuteczny.