NZOZ Praktyka Dentystyczno-Lekarska
Kościelna 28/2
Sosnowiec
Polecam szczerze. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Dokładny wywiad ogólny, spojrzenie całościowo na pacjenta i jego dolegliwości. I przede wszystkim: słucha pacjenta i słyszy co pacjent mówi.
KARDIO GRUPA
OS. TYSIĄCLECIA 1
Myślenice
Niezwykle kompetentny i skrupulatny. Zwraca uwagę na każdy szczegół i proponuje skuteczne rozwiązania. Na dodatek jest przesympatyczny. Gorąco polecamy! Antar & Natalia, Holandia
Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
Opole
Bardzo dobry człowiek,i lekarz rzetelność uczciwość sumienność to główne cechy tego człowieka , wyrozumiałość i cierpliwość zawsze jest potrzebny to się umawiać tylko do tego Pana doktora w Opolu na sieradzkiej w przychodni
Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Harcerska 11
Zarzecze
Lekarz bardzo kompetentny sumienny pełen zaufania cierpliwy do pacjentów zawsze uśmiechnięty polecam
Wspaniały lekarz,doskonały specjalista,piszę tak gdyż moja sytuacja podczas choroby/corona wirus/ była tragiczna ,zapalenie płuc. Pani doktor poradziła sobie z tym doskonale . Bardzo dziękuje pani doktor i personelowi raz jeszcze wraz z moją żoną i resztą rodziny za opiekę .
Wojskowy Instytut Medyczny
Warszawa Szaseróe 128
Bylam u p. doktora 2 razy, bardzo mi pomogl, oprocz tego ze jest przemily i kulturalny ma ogromna praktyczna wiedze, jest bardzo pomocny, swietny diagnostyk, polecam go kazdej osobie z kolopotami plucnymi i oskrzelowymi.
TP MED SP Z O.O.
ŚW. BARBARY 6/8
Bardzo miła i ciepła osoba. Bardzo zaangażowana w leczenie pacjenta. Stara się zawsze wszystko dokładnie tłumaczyć pacjentowi i chętnie powtarza jak coś jest niezrozumiałe. Dba również o budżet pacjenta, nie wypisuje najdroższych (i nie zawsze skutecznych leków), szuka powodów do jak największej refundacji leku. Gorąco polecam.
Trafiłam do Pana dr. Brzeźniaka w zeszłym roku, od początu bardzo dokładnie zajął się moją chorobą. Szczegółowy wywiad i ocena wyników bardzo profesjonalna. Dokładne tłumaczenie leków,które powinnam przyjmować. Czas poświęcony dla pacjenta indywidualnie, nie czułam się intruza w gabinecie. Polecam wizytę u Pana Doktora.
W piątek byłam w szpitalu pacjentką u Pani dr Bernadetty Klunder na oddziale wewnętrznym. Wykonuje swoją pracę w sposób wysoce profesjonalny i bezinteresowny. Ma wobec pacjentów mnóstwo serca i empatii. Jestem jej wdzięczna za doskonale wykonaną kolonoskopię. W swoim życiu nie spotkałam tak udzielającego się pacjentom lekarza. Z całego serca dziękuję.
Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
Piaseczno
Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Zawsze zbada, wytłumaczy i zleci badania. Nie bagatelizuje, ale również nie nakręca pacjenta, żeby go nie martwić na zapas. Analizuje badania i zawsze stawia trafną diqgnozę. Jeśli ktoś szuka lekarza pierwszego, który zatroszczy się o zdrowie śmiało można umówić się na wizytę do Pana doktora. Pan doktor jest bardzo pozytywnym i kultularnym człowiekiem a wizyta przebiega w miłej atmosferze.
Mam 36 lat. Borykałem się z bólem biodra. Ćwiczyłam skutecznie do pewnego momentu, granicy i tu już nie wiedziałam jak sobie radzić dalej. Niewielki ból, ale jednak pozostał. Byłam u Pani doktor na zabiegu. Już po pierwszej wizycie biodro, odcinek lędźwiowy przestał mnie bolec. Skuteczna, miła, profesjonalna. Poświęci pacjentowi tyle uwagi i czasu ile potrzepuje. Serdecznie polecam.
BiM-Med Centrum Medyczne
ul Kościuszki 2/1
Koszalin
Pani kardiolog to bardzo miła osoba. Lekarz z powołania i prawdziwego zdarzenia. Podejście do pacjenta - wzorowe. Wszystko dokładnie i powoli objaśnione. W razie jakichkolwiek wątpliwości, czy pytań - rzetelna i jasna odpowiedź. Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem Panią Dr. Z czystym sumieniem mogę polecić w 100% każdemu. Spokojnie wysłuchała z jakimi dolegliwościami przyszedłem, przeprowadziła badanie. Wizyta należała do bardzo przyjemnych oby więcej takich lekarzy.