lekarz jakich ostatnio mało.leczy mnie i całą moją rodzinę.Polecam jako lekarza rodzinnego !!! Powyższa opinia jest w pełni uzasadniona.
Powyższa opinia jest w pełni uzasadniona.
Dziękuję serdecznie za poradę, warto było odwiedzić, bardzo przyjemny stosunek do pacjenta.
jest takim lekarzem z którego powinni inni lekarze czerpać wzór BRAWO PANI DOKTOR
Jest moim lekarzem rodzinnym. Zresztą lekarzem całej rodziny. Jest bardzo miła i poświęca dużo czasu każdemu pacjentowi. Co najciekawsze Pamięta imiona i choroby większości swoich pacjentów a pacjentów ma mnóstwo. Kolejki są do niej długie i czeka się bardzo długo ale WARTO poświęcić trochę czasu. Jest najlepszym lekarzem rodzinnym w okolicach Jarosławia!