Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

lekarz Maria Węglarz

37-500 Jarosław

lekarz jakich ostatnio mało.leczy mnie i całą moją rodzinę.Polecam jako lekarza rodzinnego !!! Powyższa opinia jest w pełni uzasadniona.
Opinia dodana przez: pacjetka

lekarz Daniel Bryzek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MED-JAR
ulica 3-go Maja 65
37-500 Jarosław

Lekarz godny polecenia w 100% kompetentny widać że to lekarz z pasją który poświęca czas pacjentom, tłumaczy i opisuje szczegółowo chorobę, podchodzi do pacjenta z pełnym zaangażowaniem. Bardzo sypantyczny P. Doktor. Mi bardzo pomógł i z całym szacunkiem polecam P. Doktora każdemu kto chce być objęty naprawdę super opieką z bardzo dużą wiedzą. Pozdrawiam P. Doktora

lekarz Małgorzata Dankiewicz

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Polecam serdecznie tą Panią za swoje kompetencje jak i podejście i szacunek do chorej pacjentki. Polecam każdemu

lekarz Jolanta Kot

NZOZ MED-JAR -Przychodnia MED-JAR w Pawłosiowie
37-500 Jarosław

Dobra,empatyczna, mądra,cierpliwa i bardzo dobra lekarka. Świetne podejście do pacjentów,bardzo życzliwa. Duża wiedza i pomoc w leczeniu i szukaniu nie zawsze łatwej diagnozy. Polecam!

lekarz Elżbieta Kruzel

Internista, Reumatolog

Grochowska 35
37-500 Jarosław

Bardzo miła i pomocna Pani Doktor. Jak dla mnie wybitny specjalista. Jestem pod jej opieką już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Wszelkie inne zmiany, które zauważy u pacjenta od razu konsultuje ze specjalistą w danej dziedzinie. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Jerzy Grzebyk

zdrowe serce
kraszewskiego 24
Jarosław

nie pójde bo nie spełnia moich wymagan
Fantastyczny empatyczny lekarz o bardzo dużej wiedzy i doświadczeniu . Bardzo dobry kontakt z pacjentem.
Opinia dodana przez: mariusz

lekarz Anna Jędryszek-Grochoła

Limanowskiego 58A
37-500 Jarosław

Pani Doktor jest bardzo mila ,konkretna posiada bardzo szeroki zakres wiedzy i umiejetnosci dlatego czesto nawet najlepszy specjalista z konkretnej dziedziny jej niedorownuje.Jesli szukasz dobrego internisty i lekarza rodzinnego w doslownym tego slowa znaczeniu to goraco polecam !!!.Pani Doktor Ci pomoze ,wyleczy ,wyslucha ,doradzi.To najlepszy internista jakiego znam 😃😃😃.Piec gwiazdek by ocenic Pania Doktor to zdecydowanie za malo.Dlatego ja prywatnie stawiam 10 gwiazdek i jeszcze raz goraco i szczerze polecam …
Opinia dodana przez: Elzbieta

dr n. med. Wojciech Biskup

Jarosław

Wspaniały specjalista, z ogromną fachowościa i oddaniem dla pacjentów. Pomógł mi, wielu moim znajomym i rodzinie. Wiemy że zawsze możemy na niego liczyć. Jego diagnoza i leczenie zawsze jest skuteczne. Działa zdecydowanie i konkretnie co wynika z jego ogromnej wiedzy i kompetencji. Z pełną odpowiedzialnością gorąco polecam doktora Biskupa , szczególnie do trudnych przypadków.
Opinia dodana przez: Aniela

dr n. med. Grzegorz Świder

Endokrynolog, Internista

37-500 Jarosław

Pierwszy raz spotkałam się z lekarzem, który wciska pacjentowi niezidentyfikowane drogie tabletki i zastrzyki na szybkie odchudzanie. Nie interesowała go moja historia choroby, przyczyny ani to co mówiłam. Gdy powiedziałam, że nie działają mi jajniki, co usłyszałam wprost od ginekologa, stwierdził, że to nieprawda bo wyniki krwi pokazują, że jajeczka wciąż mam. Na to, że mam objawy jak przy menopauzie, a nie, że mam menopauzę, stwierdził, że jej nie mam, …
Opinia dodana przez: Osoba po medycynie cz. 2

lekarz Piotr Potoczny

os. Piłsudskiego 20/29
37-500 Jarosław

Witam,widziałem tego człowieka pierwszy raz w życiu. Czekałem 6 miesiąc na wizytę,później na poczekalni 5 godz.Wizyta trwała 15 minut.Dowiedzialem się tyle co sam wyczytałem o chorobie.Caly czas mi przerywał że stresu zapomniałem powiedzieć o wszystkich dolegliwościach.Na koniec dowiedziałem się że jak się choroba rozwinie to trzeba podjąć leczenie.Czyli nie zapobiegać tylko czekać.Brawo .

lekarz Marek Leśko

Piekarska 4
37-500 Jarosław

Ten człowiek nie powinien wykonywać zawodu lekarza!!! Jest arogancki, wulgarny, ma lekceważący stosunek do pacjenta. Być może jest sfrustrowany i przepracowany z powodu niezliczonej ilości miejsc pracy. I żadnej z nich nie wykonuje dobrze, ale wiadomo dla Niego pieniądze ponad wszystko. Odpowiedni organ powinien tę osobę SKONTROLOWAĆ!

lekarz Elżbieta Mazerant

Pomocna Dłoń
Kościuszki 29 a

lekarz Grażyna Brzyska

Endokrynolog, Internista

Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1

lekarz Marta Boczkowska-Szramik

lekarz Ewa Lasek

Siemieńskiego 73

lekarz Robert Wydra

Ośrodek Dializoterapii
Kruhel Pełkiński 19

lekarz Teresa Wieliczko

Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1