lekarz Janusz Ogiński

Wojska Polskiego 43/45/8
95-070 Aleksandrów Łódzki

Bardzo dobry lekarz.Nie dziwię się,że trudno się do niego dostać.Nikt inny nie rozpoznał mojej choroby ,nawet super specjaliści,a pan doktor postawił właściwą diagnozę i przepisał bardzo dobre leki.Polecam wszystkim tego wspaniałego lekarza.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Urszula Stanclik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDYK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Opolska 30B
49-100 Niemodlin

Już parę dobrych lat leczę się u Pani doktor.Zna się na rzeczy,jest miła i dokładnie wysłucha pacjenta z jakim problemem przyszedł.Polecam ją z całego serca 🙂
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Iwona Sikorska-Żurawel

ulica Opolska 36B
47-100 Strzelce Opolskie

Rzeczowa i do tego wyjątkowo sympatyczna. Nie idzie na skróty i nie lekceważy pacjenta. Lekarz z powolania ;)

lekarz Małgorzata Wesołowska-Cerajewska

Internista, Radioterapeuta

Poradnia ginekologiczna
Św. Marii Magdaleny 8 a/b

Bardzo kompetentna, empatyczna i zaangażowana w swoją pracę lekarz, która odpowie i spokojnie wytłumaczy postawioną diagnozę, oraz pokieruje na inne badania, jeśli wymaga tego sytuacja. Bardzo serdecznie polecam.

lekarz Tomasz Śmigielski

Fresenius Nephrocare Polska Sp. z o.o.
ulica Traugutta 7
62-400 Słupca

Bardzo miły, sympatyczny człowiek. Zna się na swojej pracy:) poświęca każdemu czas, trafnie stawia diagnozy! Lekarz godny polecenia! Swoją osobą przetasowal mi swoją opinię na temat lekarzy! :)

lekarz Ewa Chmielewska

Hematolog, Internista

Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42

Super lekarz, Pani doktor prowadziła mnie w szpitalu na oddziale w trakcie chemioterapii, później w poradni i tak od kilkunastu lat. Polecam z całego serca, spokijna, uśmiechnięta i profesjonalna z doświadczeniem i wiedzą.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Magdalena Skrocka

Lecha 12/48
05-400 Otwock

Bardzo dobry lekarz. Pani Doktor jako jedyna poprawnie zdiagnozowała postępujące zapalenie płuc w trakcie grypy typu A. Jako jedyna z wielu badających mnie lekarzy usłyszała niepokojące zmiany w płucach. Wdrożyła konieczne badania. Sympatyczna, uśmiechnięta i spokojna. Wszystko dokładnie wytłumaczyła. Bardzo polecam Panią Doktor i dziękuję za wszystko. Lekarz zdecydowanie z pasją.

lekarz Anna Urbańska

Internista, Lekarz medycyny pracy

Sikorskiego 8
09-300 Żuromin

Byłam na badaniu u Pani Doktor, bardzo dokładnie zostałam przebadana. Pani Doktor wszystko dokładnie wyjaśnia. Pełen profesjonalizm. Oby więcej takich lekarzy. POLECAM
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Małgorzata Kowalska

NZOZ MALVITA
ulica Traugutta 30
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Bardzo dobry lekarz ,spokojny ,cierpliwy Wyslucha pacjenta Bardzo dobrze tlumaczy chorobe ,Bardzo dokladnie bada Jestembardzo zadowolona i wszystkim chorym polecam Pania doktor Pani doktor prawidlowo postawila diagnoze , co potwierdzily badania

lekarz Grzegorz Szymański

Dom Hospicyjno-Opiekuńczy im Bp. Domina
ulica Wiejska 9
76-150 Darłowo

naprawde zetelny godny zaufania pan doktor szymanski jedyny ktorego znam dziekujemy panie doktorze za poswiecenie sie naszemu ojcu roszkowskiemu tadeuszowi w wyrazami szacunku mariusz dolinski
Opinia dodana przez: mariusz

lekarz Elżbieta Nowińska

Szpital Specjalistyczny im. Józefa Dietla w Krakowie
ulica Skarbowa 4

Bardzo dziękuję pani doktor Elżbieta Nowińska za przeprowadzona gastroskopię, mimo dużego stresu z mojej strony, badanie przeszło bez przeszkód, dziękuję również pani asystujacej Joanna Adamczyk, pani doktor przemiła i bardzo rzeczowa,9by więcej takich lekarzy
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Paulina Gruchała

ul. Kręta 34A
81-575 Gdynia

Najlepsza lekarka jaką w życiu spotkałem. Sumienna,cierpliwa,dobroduszna oraz kompetentna. Dobrze wie jak pomóc ludziom zmagającym się z bólem
Opinia dodana przez: Bartosz Bucholc

lek. med. Arkadiusz Szekieta

Zespół Lekarzy Rodzinnych "WYSOCZAŃSCY"
Dworcowa 2
72-300 Gryfice

Kompetentny,zawsze słucha,nie krytykuje,z każdym problemem można przyjść.Super lekarz ,sprawdza się i jako psycholog i jako psychiatra.Leczy i ciało i duszę,pomaga wyjsć z jakiegokolwiek uzależnienia.Dzięki doktorowi jestem na odpowiedniej drodze która prowadzi mnie tam gdzie powonna.Jest to człowiek jedyny w swoim rodzaju,nie wyobrażam sobie innego lekarza rodzinnego.

lekarz Przemysław Pasikowski

ulica Zachodnia 6
99-100 Łęczyca

Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za to, że zawsze potrafi mnie wesprzeć i pomóc, kiedy tego potrzebuje.Czuje się zawsze bezpiecznie i mam pewność, że jestem w dobrych rękach. Dziękuję za całą Pańską wiedzę, doświadczenie i zaangażowanie, jakie mi Pan okazał.Jestem niezmiernie wdzięczna za wszystko, co dla mnie zrobił.Szacun ogromny!!!
Opinia dodana przez: :)

lekarz Kamila Wawryniuk

Centrum Medyczne CMP Ursynów
Ciszewskiego 15

W dn. 18.12. (czwartek) trafiłam na dyżur jednej z klinik do Pani Doktor wskutek złej reakcji - i prawdopodobnego zatrucia - na antybiotyk przepisany przez innego lekarza. Dziękuję Pani Doktor Wawryniuk za szczere zainteresowanie moim stanem, zaangażowanie, skonsultowanie się podczas całego czasu kilku godzin mojego przebywania w placówce z innymi lekarzami, zlecenie na cito kilkudziesięciu badań, wystawienie na cito profilaktycznie skierowania do kilku specjalistów oraz do przyjęcia do szpitala, w …

lekarz Ewa Żurawińska-Grzelka

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Po raz pierwszy trafiłam do Pani Doktor. Wizyta dotyczyła dodatkowej konsultacji po biopsji mamatomicznej oraz konsultacji dotyczącej oceny badania rezonansu płuc. Pani Doktor bardzo dokładnie analizowała wyniki. Sprawdziła wszystkie moje ostanie i wcześniejsze badania. Bardzo dokładnie wyjaśniła mi wszystkie kwestie dotyczące choroby. Po tej wizycie specjalisty, profesjonalisty, osoby z wielką empatią i wiedzą czuję się spokojniejsza i zaopiekowana i odzyskałam wiarę w lekarza.
Opinia dodana przez: Wanda Bakalarczyk-Pióro

dr n. med. Daniel Baczyński

Internista, Nefrolog

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Wyjątkowy, profesjonalny, empatyczny, wspaniały lekarz. Pan Doktor bardzo wnikliwie analizuje wszystkie wyniki.
Opinia dodana przez: adam

lekarz Michał Glaza

Diagnostyka Laboratorium oddziału Trójmiasto
Wójta Radtkego 1
81-348 Gdynia

W 2019 roku przeszedłem zawał mieśnia sercowego. Trafiłem na oddział kardiochirurgii. Operował mnie dr Michał Glaza. Wszystko pamiet z sali operacyjnej. Wysoki profesjonalizm, zgranie zespołu - to wzór do naśladowania. Bardzo Panu Doktorowi Dziękuję. Dzięki Panu żyję juz 5 lat. Polecam.
Opinia dodana przez: Sławomir

lek. med. Mariusz Wyszkowski

Gastroenterolog, Internista

Zespół Przychodni Specjalistycznych PRIMA
ul. Nowogrodzka 84/86, II piętro (winda)

Badanie kolonoskopii cieszy się wyjątkowo bardzo złą sławą. Jeśli ktoś, z różnych powodów, zdecydował się na to badanie bez narkozy, później bardzo narzekał na silne dolegliwości bólowe i bardzo mocny dyskomfort. " Z duszą na ramieniu" poszedłem na to badanie do p. Dr. Mariusza Wyszkowskiego. I jak było - super ! Bez żadnego bólu, dyskomfortu i z pełną informacją o przebiegu badania. Aż trudno mnie w to uwierzyć ale sam …
Opinia dodana przez: Jerzy Meder

prof. dr hab. n. med. Maciej Owecki

Endokrynolog, Internista

ul. Słowackiego 17 lok. 3

Lekarz o wysokiej kulturze osobistej, a do tego z profesjonalnym podejściem do indywidualnych potrzeb pacjenta. Wszystkie aspekty choroby, wyników krwi, suplementacji, diety itd omówione w detalach podczas wizyty. Życzę każdemu, aby spotkał na swojej drodze takiego specjalistę