lekarz Wojciech Siwicki

Legnica

Choruję na cukrzycę typu II od 6 lat.Dotychczas leczyli mnie tzw lekarze rodzinni - efekt opłakany! Doktor Siwicki zajął się mną, ustalił leki dodał insulinę i cukry mam wręcz piękne! Podziękowania dla dr i gorące polecenie dla innych cukrzyków!

lekarz Maciej Orłowski

Monte Cassino 16b lok. 84
37-700 Przemyśl

Miałam przyjemność trafić do Pana doktora Macieja Orłowskiego,który w moim przekonaniu zasługuje na najwyższe słowa szacunku,uznania i wdzięczności.Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromną empatię i zaangażowanie w pomoc pacjentowi.Pan doktor jest niezwykle sympatyczny,potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania,co ma ogromne znaczenie,zwłaszcza w sytuacjach pełnych niepokoju.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie,w spokojny sposób,z pełnym wyjaśnieniem każdego etapu–bez pośpiechu,z uwagą na potrzeby i pytania pacjenta.Lekarz wykazał się szeroką,aktualną wiedzą i profesjonalizmem.Zlecił szereg …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Arkadiusz Jawień

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Świętej Trójcy 11A/55
Bydgoszcz

Pan Profesor Jawień-cudowny, pełen empatii lekarz.Zostalam skierowana do Profesora z odległego województwa,bo u nas nie podjęto się tej skomplikowanej operacji. Pan Profesor przeprowadził ją idealnie,wykorzystując swoją ogromną wiedzę i udzielając psychicznego ,tak ważnego dla chorego wsparcia.Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i serdecznie dziękuję .
Opinia dodana przez: Bogumiła

lekarz Marek Niedoszytko

CORDIMED
ul. Biała 7A

Lekarz po prostu na piątkę! Profesjonalne podejście do pacjenta. Dokładnie tłumaczy przyczyny i jak należy postępować, jakie robić badania.
Opinia dodana przez: Marek

Anita Oleś-Krykowska

Gabinet Alergologiczno-Internistyczny

Bardzo się cieszę, że pani doktor przyjmuje już w moim mieście (C.M. Medhouse). Dzieki temu mogłem do niej szybko trafić z dzieckiem. Bardzo dobra i fachowa opieka! polecam!
Opinia dodana przez: pacjent

lekarz Anna Bartczak

Centrum Alergologii
Bogusławskiego 16A

Polecam z czystym sumieniem ! Bardzo dobry lekarz / specjalista i bardzo dobry kontakt z pacjentem . Nigdy nie spotkałam tak kontaktowego, ciepłego i życzliwego lekarza. Lekarz wspaniały i oddany swojej pracy. Polecam i każdemu życzę trafić w takie ręce. pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Piotr Wojnowski

Alergolog, Hematolog

Jana III Sobieskiego 66

Panu Doktorowi zawdzięczam życie. Dosłownie. Jestem wdzięczna za pomoc. Trafiłam do p. Dr dwa lata temu jak okazało się, że mój nowotwór się pogorszył. Mielofibroza. Porządnie sprawdził moje dokumenty z 10 lat leczenia, odpowiedział na wszystkie pytania. Pokierował na badania. A potem na konsultację przeszczepową do Katowic. I tak dzięki niemu jestem już prawie pół roku po przeszczepie szpiku i walczę o zdrowie 💪 jeśli ktoś szuka dobrego, kompetentnego lekarza …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Beata Kubsik

ul. Jana Pawła II 5a
09-500 Gostynin

Wspaniała,cierpliwa i życzliwa lekarka. Stosuje skuteczne leki nowej generacji.Zleca kompleksowe badania.Polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Halina Jaroszewicz-Heigelmann

Jagiellońska 34a lok. 2

Dziekuje Pani Doktor za bardzo szczegolowa wiyte, zrozumienie i pomoc w przewleklym i skomplikowanym stanie zdrowia.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Maciej Kohut

Gastrolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczny Ośrodek Diagnostyki Gastrologicznej GASTRO - MED
ulica Barbary 21

Polecam, dobry lekarz, kontaktowy dla pacjenta, miałam robione badanie kolonoskopii -Pan doktor podszedł naprawdę do tego z sercem . Małgorzata.

lekarz Iga Detka-Kowalska

ul. Spółdzielcza 8B
26-200 Końskie

Nie znam drugiego TAKIEGO Lekarza . Gdyby każdy człowiek miał w sobie tyle dobra, zaangażowania i empatii - świat byłby lepszy.

lekarz Maria Sobolewska-Skomra

Wojewódzki Szpital Zespolony w Skierniewicach
ulica Rybickiego 1/-
96-100 Skierniewice

SAME PLUSY !!!!!!!!!!!!!!! Najlepszy lekarz w swojej specjalizacji .Jestem pacjentem od ponad 20-tu lat. Nigdy się nie zawiodłem .W krytycznym dla mnie okresie choroby , zostałem dzięki wysiłkowi i uporowi Pani doktor , postawiony na nogi
Opinia dodana przez: Wojciech Kurtz

Dymitr Sorokin

Gabinet lekarski

Bardzo dobry i kompetentny lekarz. Badanie należące do bardzo nieprzyjemnych i krępujących wykonuje z pełnym profesjonalizmem i rzetelnością. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: H.J

lekarz Dariusz Wiśniewski

Szpital Powiatowy
Mickiewicza 26
89-410 Więcbork

Miałem konsultację telefoniczną i jestem bardzo zadowolony z zangażowania lekarza jak i szczegółowych pomocnych porad
Opinia dodana przez: Andrzej Kowalczyk

lekarz Maciej Murawski

Zakład Rehabilitacji Leczniczej
Komisji Edukacji Narodowej 1
07-200 Wyszków

Znakomity specjalista. Kompetentny, konkretny, rzeczowy, komunikatywny, zaraża uśmiechem, wszystko powie, wytłumaczy. Balsam na duszę. Praca jest pasją, znakomity kontakt z małymi pacjentami i rodzicami zatroskanymi p swoje dzieci. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Krzysztofa i córka Daria

lekarz Helena Jastrzębska

Gabinet Pomocy Psychologicznej
Kasprowicza 48/11

Świetny fachowiec o bardzo dużej wiedzy oraz wielką życzliwością w stosunku do pacjenta. Polecam każdemu, który nie miał tyle szczęścia co ja by w odpowiednim momencie trafić na Panią doktor.

lekarz Lidia Garbacz

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "OMEGA " Sp. z o.o.
ulica Królewiecka 24 A
09-400 Płock

Najlepszy endokrynolog w Płocku. Nie wiem co zrobię gdy kiedyś zabraknie Pani doktor. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba, odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo polecam. Tylko bardzo ciężko dostać się do Pani doktor.
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Małgorzata Hellmann

Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Opolska 5

To najlepsza Pani Doktor która mnie leczy od 25 lat i dzięki Pani Małgorzacie Siekierskiej Hellmann żyję. Mój przypadek to akromegalia.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Izabela Herman-Sucharska

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Umiejętność wytłumaczenia w bardzo przystępny sposób, trudne i zawiłe problemy. Bardzo ciepła i optymizmem dzieląca się z pacjentem. Wysoka kultura i pełny profesjonalizm. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Przemo

lekarz Monika Rachuta

Diabetolog, Internista

Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)

Świetny lekarz leczę się od paru lat,szalenie miła posiada bardzo rzadką cechę potrafi wysłuchać pacjenta . Doskonale wyszkolona i wykształcona . Krzysztof
Opinia dodana przez: krzysztof