Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej p.w. św. Kamila, prowadzony przez Zakon Posługujących Chorym - OO Kamilianie
ulica Bytomska 22
Tarnowskie Góry
Lekarz z powolania,bardzo uprzejmy,miły czlowiek,dokladnie wszystko wytlumaczy.zbada pacjenta bardzo szczególowo.
Oddział Hematologii i Chorób Wewnętrznych - Wielospecjalizacyjny Szpital Miejski
Wspaniały lekarz!!!Godna polecenia.Podchodzi do człowieka z sercem i zna się na swojej pracy :) Oby takich lekarzy było więcej!
SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
Chorzów
Bardzo uprzejmy, kompetentny, posiadający intuicję co do diagnozy. Potrafi w zrozumiały sposób wytłumaczyć postawioną diagnozę, zastosowane leczenie. Gorąco polecam...
AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
Tychy
Pan Doktor Andrzej Pyrlik to lekarz z powołania. Zawsze uśmiechnięty, optymistyczny, profesjonalny i perfekcyjny. Rzetelnie i cierpliwe tłumaczy. To indywidualne podejście do problemu i pacjenta sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany a leczenie jest skuteczne. Polecam
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Daniel Przybycień
Bartoszyce
Doktor Przybycień jest specjalista godnym polecenia,uprzejmy,kompetentny.Profesjonajnie, szczegolowo i spokijnie objasnia informacje o chorobie i przebiegu leczenia. Kilka razy bylam z problemem kolatania serca nigdy nie zbagatelizowal sprawy i dal dobre leki. Pan doktor robi tez profesjonalne usg.Kilka lat temu zlokalizowal mi ognisko endometriozy ktorego pani doktor Rożko nie potrafila zobaczyc robiac mi usg. Polecam z całego serca.
Ind. Praktyka Lekarska oraz Por. Gruźlicy i Ch. Płuc, O. Chorób Wewnętrznych ZOZ Końskie
ul. 16-go Stycznia 1E oraz Gimnazjalna 41B
Końskie
Dr Renata Pejas-Dulewicz to lekarz z powołania. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedzą. W sposób bardzo przystępny wyjaśnia przyczyny choroby oraz sposoby jej leczenia. To lekarz pełen empatii. Do pacjenta ma stosunek bardzo serdeczny.
Przychodnia Zdrowia Nr 2
Wielkopolska 55
Lekarz z powołania. Po trzech miesiącach ciągłych infekcji trafnie zdiagnozował co mi dolega. Polecam wszystkim.
ul. Konfederacka 16
Najlepszy lekarz! O wyjątkowej wiedzy i intuicji medycznej. Wspierająca i uśmiechnięta, mobilizuje pacjenta do walki, a nie straszy. Żyję dzięki NIEJ
NWZOZ "Medicus 99"
ulica Dworcowa 1D
Jastrzębie-Zdrój
Niezwykłe podejście do pacjenta. Pan Doktor jest sumienny i punktualny - poświęca dużo czasu na wykonanie niezbędnych badań, z uwagą słucha pacjenta, zachowuje pogodę ducha i empatię. Skrupulatnie również tłumaczy, na czym polegać będzie leczenie. W razie wątpliwości można liczyć na szybki kontakt telefoniczny i poradę. Dzięki Panu Doktorowi czuję, że są jeszcze lekarze z powołania, którym rzeczywiście zależy na zdrowiu pacjenta, a nie traktują go jedynie jak kolejny "przypadek …
Prywatne Gabinety Lekarskie
Reymonta 50
Rybnik
Pan profesor to specjalista z najwyższej półki. Ma szeroką wiedzę nawet przy rzadkich genetycznych przypadłościach, a przy tym zachowuje wszystkie cechy człowieka poczciwego. Ewenement. Bardzo polecam!