lekarz Włodzimierz Kuś

Żołnierska 76

to jest lekarz który poświęci ci czas,wytłumaczy, doradzi,będzie z tobą w kontakcie. czuję się zaopiekowana a nie nastraszona. polecam wszystkim dr. Kusa
Opinia dodana przez: Paulina
{'id': 39585, 'name': 'Elbląg'} Internista
                                       lek. med. Joanna Pawlik

lek. med. Joanna Pawlik

Gabinet prywatny: Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ul. Kowalska 1-2L
82-300 Elbląg

Miła ,a zarazem kompetentna!Rzetelnie i z powagą podchodzi do problemów pacjenta,naprawdę godna polecenia pani doktor:)
Opinia dodana przez: KAJA

lekarz Ewa Szmit

Internista, Reumatolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie - lecznictwo zamknięte
ulica Cicha 14
21-100 Lubartów

Pani Doktor jest miła i kontaktowa. Zleca badania. Tłumaczy cierpliwie dalszą terapię. Ciesz się że trafiłam na takiego lekarza. Mam wrażenie że zależy Jej na pacjencie.

lekarz Łukasz Rojek

Bardzo dobry lekarz, kompetentny, uprzejmy. Od dłuższego czasu jestem pod opieką poradni gastroenterologicznej UCK w Gdańsku pod opieką pana Doktora i jestem bardzo zadowolona z przebiegu leczenia. Irena Polak
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Marek Bubnowski

Przychodnie i Zakłady "Miedziowego Centrum Zdrowia" S.A. w Lubinie
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 66
59-300 Lubin

Lekarz profesjonalny, życzliwy i uprzejmy. Bardzo dokładny, posiadający dużo empatii w stosunku do pacjenta. Polecam z całego serca.
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Internista

lekarz Maria Zięba

Internista, Reumatolog

ulica Piłsudskiego 84/49
43-609 Jaworzno

Pani doktor to bardzo kompetentny, uprzejmy i wnikliwy specjalista. Dużo czasu poświęca pacjentom. Bardzo polecam.

lekarz Jolanta Małecka-Dembowska

Internista, Lekarz medycyny pracy

Lenartowicza 73
41-200 Sosnowiec

Bardzo dobra pani doktor. Jest świetnym lekarzem jakich mało. Leczyła zarówno mnie, jak i moją mamę. Polecam szczerze.
Opinia dodana przez: Beata Jusiak

lekarz Elżbieta Zając

342
33-343 Rytro

Wyjatkowy lekarz, człowiek. Pacjenta diagnozuje całościowo. Niezwykle kompententna osoba, po wizycie ma się odczucie, iż lekarz zrobił rzeczywiście wszystko, aby pomóc pacjentowi.

lekarz Krzysztof Karaś

ulica Fantastyczna 7
24-350 Chodel

Chciałabym podziękowac doktorowi za udzielenie fachowej pomocy dla mojej rodziny.Krzysztof Karaś lekarz który wszystko objaśni udzieli odpowiedzi na pytania a co najważniejsze postawi dobra diagnoze . Dziękuje bardzo fajnie że sa jeszcze tacy lekarze jak Pan Krzysztof Karaś.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Paweł Kuźniak

przychodnia
18 Stycznia 16
98-300 Wieluń

Nie widziałam pana doktora Kuzniaka na oczy ale mogę powiedzieć że jest bardzo miłym człowiekiem budzi zaufanie, wypyta się co dzieje, podpowie co robić zanim się chory z nim skonsultuje. Tak było dzisiaj właśnie ze mną a była to porada przed wizytą. Wizytę mamy z córką zaraz po Nowym Roku we wtorek . Opisze resztę - oczywiście po wizycie.
Opinia dodana przez: teresa

lekarz Aleksander Kosowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Dom Sue Ryder w Głubczycach
Sienkiewicza 1
48-100 Głubczyce

Żadne słowa nie oddadzą tego co mnie spotkało podczas wizyty w dniu 11.02.2022. Przede wszystkim najpierw człowiek dopiero później specjalista. Lekarz z powołania to mało powiedziane. Mimo młodego wieku spotkałem różnych lekarzy różnych specjalizacji ale z takim podejściem do pacjenta nie spotkałem się nigdy. Ogromny szacunek dla Pana i niech Pan żyje w zdrowiu conajmniej 100 lat.
Opinia dodana przez: A.

lekarz Beata Maria Kowalska

Endokrynolog, Internista

Ozimska 55A
45-368 Opole

Pani Doktor to miły dobry uprzejmy człowiek ,lekarz godny polecenia na 5+ kompetentyny ,rzetelny ,cierpliwy...rozmawia z pacjentem..wyjasnia..tlumaczy

lekarz Łukasz Popczyński

Internista, Hipertensjolog

ul. Leona Barciszewskiego 12
62-200 Gniezno

Pan Doktor bardzo sympatyczny i wspaniały człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem pełen profesjonalizm fachowa skuteczność leczenia dzięki czemu udało mi się wyzdrowieć!
Opinia dodana przez: Bartek

lekarz Sylwia Dziedzic

Internista, Neurolog

NZOZ TERAMED
ulica Kostrzyńska 3/5

Szanowna Pani Dr.n.med Sylwia Dziedzic...Z całego serca pragnę podziękować za zaangażowanie, trud i pomoc, dzięki którym udało mi się wyzdrowieć. Świadomość, że jestem w tak dobrych rękach, miała dla mnie ogromne znaczenie. Pani oddaniu serca dla pacjenta zaangażowaniu całego personelu i fizykoterapełtom za ogromne zaangażowanie życzę również pacjentom szybkiego powrotu do zdrowia i samozaparcia w ćwiczeniach i rechabilitacji Z wyrazami szacunku ... Mirosław Sielezin pacjent oddział rehabilitacji Mogileńska 42 Poznań.Polecam
Opinia dodana przez: Mirosław Sielezin

lekarz Janusz Skowronek

ul. Topolowa 1i
72-006 Mierzyn

Lekarz godny polecenia! Kompetentny, uprzejmy, wszystko dokładnie tłumaczy, doradza, wyjaśnia. Wzór lekarza. Polecam z całego serca (bo mam zdrowe😅)
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Marcin Milchert

Andyjska 10/1

Bardzo dobry specjalista. Empatyczny i cudownie cierpliwy człowiek. Jako pacjentka czuję, że mnie słucha i rozumie, że ma dla mnie czas i bardzo chce mi pomóc. Pod Jego opiekę trafiłam w szpitalu i uważam, że miałam ogromne szczęście. Dziękuję Panie Doktorze! Dziękuję za pomoc udzieloną mi w szpitalu, za dalsza opiekę ambulatoryjną, za cierpliwość i empatię!
Opinia dodana przez: Barbara Rachlak

lekarz Beata Pełka-Lalik

Internista, Hipertensjolog

Centrum Medyczne Consilius
ulica Staszica 9/15
73-110 Stargard Szczeciński

Super Pani Doktor, skuteczna z dużą wiedzą, kompetentna, szybka diagnostyka, ustawione leczenie pomogło. Polecam wszystkim z nadciśnieniem.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Robert Ratajczak

Samodzielny Publiczny Miejski Zespół Opieki Zdrowotne
ulica Floris 22
32-700 Bochnia

Profesjonalne podejście do pacjenta. Miły, uprzejmy, rzetelny. Poświęcający pacjentowi dużo czasu, kierujący się zawsze jego dobrem. Polecam

lekarz Bogdan Piechowicz

Diabetolog, Internista

ul. Przytulna 6
26-900 Kozienice

Po pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolona z całego jej przebiegu. Choruję na cukrzycę od kilku lat i po raz pierwszy lekarz tak precyzyjnie, rzeczowo, wręcz obrazowo wytłumaczył mi istotę tej choroby. Zajął się diagnostyką całego mojego stanu zdrowia, zwrócił uwagę na pozostałe problemy chorobowe. Opowiedział o zasadach odpowiedniego żywienia, ćwiczeń ruchowych, aktywności , polecił mi odpowiedni wysiłek fizyczny z moimi możliwościami ruchowymi. Wizyta trwała długo, ale ten cenny czas Lekarza …
Opinia dodana przez: Elżbieta