lekarz Ewa Janeczko-Sosnowska

ul. Nowy Świat 28/8

Bardzo dobry specjalista. Bardzo miła i uprzejma. Doskonale prowadzi pacjenta i leczy z powołaniem. Przekonałem się po kilku pobytach w szpitalu przy ul. Banacha. Bardzo mi pomogła. Pozdrawiam i dziękuję.

lekarz Renata Jasonek-Zaryczańska

1 Maja 9/45A
45068 Opole

Bardzo kompetentna i zaangażowana. Szeroka wiedza, wyciaganie wnioskow bardzo dobra analiza. Wszystko to charakteryzuje Panią doktor. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Cezary

lekarz Dorota Boniek-Poprawa

Diabetolog, Fizjoterapeuta

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
22-400 Zamość

Dr Dorota Boniek-Poprawa to dla mnie lekarz nr 1. Nie tylko bardzo mądra, kulturalna i ładna, ale też niezwykle kompetentna i sympatyczna. ma w sobie dużo cierpliwości kiedy pacjent zadaje kolejne, czasem bezsensowne, pytanie. Można o wszystko zapytać, wyrazić swoje obawy. Przebywanie u takiego lekarza to czysta przyjemność. Oby więcej takich! Klasa w każdej płaszczyźnie. Nowoczesny lek od cukrzycy bardzo mi podpasował.
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Mirosław Sędek

Przychodnia Rejonowa Nr 2
Chrobrego 4
28-300 Jędrzejów

prawdziwa przyjemność leżeć u pana doktora na oddziale, wysłucha poradzi znajduje czas. jako lekarz człek znający się na swojej pracy - godny polecenia tak jak i wszyscy na oddziale
Opinia dodana przez: maniek

lekarz Dorota Żuradzka-Wajda

ulica Zaczarowane Koło 7

Bardzo solidna Pani Doktor.Leczę się u niej od dłuzszego czasu. Lekarstwa przepisywane przez Panią Doktor utrzymują mnie w dobrej kondycji.Nie biorę insuliny.Przestrzegam zalecenia Pani Doktor.Polecam innym. Jerzy
Opinia dodana przez: jerzy

lekarz Renata Barańska-Jaros

447320740
Dmowskiego 30 b
Piotrków Trybunalski

Szanowna Pani Doktor:) Z ogromną radością pragnę Pani podziękować za serce, wnikliwość,niesienie pomocy, szacunek do pacjenta. Moja Mamusia, Marianna Badek, jest Pani doktor ogromnie wdzięczna za wszystko, czego od Pani doświadcza :):):) Życzymy Pani wszystkiego dobrego! Iwona Szmigiel i Marianna Badek Lekarz godny polecenia!!!
Opinia dodana przez: Iwona Szmigiel

lekarz Przybysława Kaczmarek-Kusznierewicz

ul. Józefa Wassowskiego 2

SUPER lekarz. W każdym aspekcie doskonała. Ze względu na mój wiek i stan zdrowia mam kontakt z wieloma lekarzami, ale Pani dr przybyslawa Kaczmarek - Kusznierewicz jest dla mnie wzorem lekarza. Kompetentna, miła, uprzejma, wyjaśnia wszystkie problemy. Dla mnie i dla meza jest wzorem lekarza. Polecam Panią doktor wszystkim chorym na cukrzycę.
Opinia dodana przez: Jerzy Grzybowski

lekarz Regina Jakubek

Internista, Psychiatra

ul. ks. Piotra Wawrzyniaka 38
63-600 Kępno

Cudowna lekarka bardzo pomocna i bardzo miła ,uwielbiam chodzić do Pani doktor na wizyty .bardzo mi pomogła ,polecam ją znajomym
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Ewa Radwańska-Dyba

ul. Kamieniec 26A
34-500 Zakopane

Bardzo dobra Pani Doktor ,zawsze umie podejść z uwagą i zrozumieniem do pacjenta, profesjonalna pomoc i leczenie .Polecam w 100%. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Piotr Węgrzyn

ulica Niska 24a

Trafiłam do lekarza w szpitalu Narutowicza. Lekarz wykazał się niezwykłą uprzejmością i kompetencją. Szybka diagnoza i dalsze zalecenia. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Teodor Tutak

Internista, Lekarz rodzinny

Bukowa 10
57-300 Kłodzko

Lekarz kompetentny w swoim zawodzie ,bardzo uprzejmy,gdyby wszyscy lekarze byli takimi profesjonalistami to spoleczenstwo nie narzekaloby na sluzbe zdrowia.Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Henryka

dr n. med. Agnieszka Witkowska

Kotlarza 6

Jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia Pani doktor. Wiem że nie zawsze efekt zabiegu jest do przewidzenia, ale w moim przypadku wszystko zostało wykonane jak powinno. Dlatego polecam tę osobę, warto! :)

lekarz Marek Kiliszek

Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)

Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Dr Kiliszek zajął się mną jak żaden inny kardiolog. Szczegółowy wywiad, zlecony komplet badań, finalnie skierowanie na ablacje, którą sam przeprowadził. Tydzień po zabiegu i zegarek nie wykrył ani jednego migotania przedsionka, wcześniej kilkanaście-kilkadziesiąt dziennie. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Przemysław F.
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Internista
                                       lek. med. Leszek Bieniaszek

lek. med. Leszek Bieniaszek

CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29

Bardzo dobry specjalista. Ratował moją babcię a teraz ja się osobiście leczę u Pana doktora. Profesjonalne podejście do pacjenta, odpowie na każde pytanie,wytłumaczy co pacjentowi dolega. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Anna Wnorowska-Klimek

Biwakowa 5 pok. 15

Moja ocena powyższych elementów mówi sama za siebie. Od wielu lat jestem pacjentem Pani doktor i nigdy nie spotkałem się z cieniem zniecierpliwienia. Polecam wizyty u Pani doktor Anny Wnorowskiej-Klimek.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Krystyna Mąka

Medicor
ul.Za Groblą 3/4

Zdiagnozowała u mnie tętniaka aorty wstępującej. Skierowanie na operację kardiochirurgiczną. Jestem szczęśliwie po operacji, chociaż wystąpiły powikłania, funkcjonuję normalnie. Pani doktor "rozbroiła bombę która we mnie tykała". Uratowała mi życie.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Wojciech Biegalski

ulica Dojazd 34

Dr. Biegalski, bardzo sympatyczny, o milym podejsciu, bardzo kompetentny, naprawde Super Doktor. Dziekuje Panie Doktorze za pomoc przy moim bardzo chorym sercu. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: wieslawa

lekarz Marcin Dzidowski

Orłowicza 2/6

Byłam dotychczas dopiero na jednej wizycie, ale wrażenia mam jak najlepsze. Pan Doktor jest dociekliwy, uprzejmy, kompetentny, cierpliwy i absolutnie nie traktuje pacjenta protekcjonalnie, co niestety czasem się innym lekarzom zdarza.

Gabriela Kowalska-Karaczun

Internista, Lekarz rodzinny

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
75-687 Koszalin

Wspaniala cierpliwa uprzejma lekarka. Leczymy sie u Pani Doktor od lat. Polecam wszystkim bo to najlepszy lekarz w tej przychodni.

lekarz Maria Walczak

Internista, Reumatolog

ulica Piłsudskiego 74
24-100 Puławy

Pani bardzo miła,ale też konkretna. Badanie,diagnoza i wszystko jasne,zrozumiałe. Dzięki temu już lżej. Dziękuję. Oczywiście polecam.
Opinia dodana przez: Mieczyslaw