lekarz Sławomir Rychlik

ulica Letnia 3
44-266 Świerklany

Lekarz który może być wzorem jak postępować z pacjentem. Wysoka kultura osobista. Znakomity fachowiec w swojej dziedzinie.
Opinia dodana przez: Bernard

lekarz Olaf Lubas

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej p.w. św. Kamila, prowadzony przez Zakon Posługujących Chorym - OO Kamilianie
ulica Bytomska 22
42-606 Tarnowskie Góry

Lekarz z powolania,bardzo uprzejmy,miły czlowiek,dokladnie wszystko wytlumaczy.zbada pacjenta bardzo szczególowo.
Opinia dodana przez: ania

Julita Dziamska

Oddział Hematologii i Chorób Wewnętrznych - Wielospecjalizacyjny Szpital Miejski

Wspaniały lekarz!!!Godna polecenia.Podchodzi do człowieka z sercem i zna się na swojej pracy :) Oby takich lekarzy było więcej!
Opinia dodana przez: Maleńka

lekarz Artur Chwalba

SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
41-500 Chorzów

Bardzo uprzejmy, kompetentny, posiadający intuicję co do diagnozy. Potrafi w zrozumiały sposób wytłumaczyć postawioną diagnozę, zastosowane leczenie. Gorąco polecam...
Opinia dodana przez: Ignacy

lekarz Andrzej Pyrlik

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Pan Doktor Andrzej Pyrlik to lekarz z powołania. Zawsze uśmiechnięty, optymistyczny, profesjonalny i perfekcyjny. Rzetelnie i cierpliwe tłumaczy. To indywidualne podejście do problemu i pacjenta sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany a leczenie jest skuteczne. Polecam

lekarz Marek Szpot

ulica Grunwaldzka 20F
34-500 Zakopane

Świetny lekarz. Widać, ze kocha to co robi. W trakcie wizyty wytłumaczył cały przebieg choroby, określił leczenie, oraz idealnie dobrał leki. Serdecznie polecam! :)
Opinia dodana przez: Anonim2

Daniel Przybycień

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Daniel Przybycień
11-200 Bartoszyce

Doktor Przybycień jest specjalista godnym polecenia,uprzejmy,kompetentny.Profesjonajnie, szczegolowo i spokijnie objasnia informacje o chorobie i przebiegu leczenia. Kilka razy bylam z problemem kolatania serca nigdy nie zbagatelizowal sprawy i dal dobre leki. Pan doktor robi tez profesjonalne usg.Kilka lat temu zlokalizowal mi ognisko endometriozy ktorego pani doktor Rożko nie potrafila zobaczyc robiac mi usg. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Małgosia

lek. med. Renata Pejas-Dulewicz

Internista, Pulmonolog

Ind. Praktyka Lekarska oraz Por. Gruźlicy i Ch. Płuc, O. Chorób Wewnętrznych ZOZ Końskie
ul. 16-go Stycznia 1E oraz Gimnazjalna 41B
26-200 Końskie

Dr Renata Pejas-Dulewicz to lekarz z powołania. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedzą. W sposób bardzo przystępny wyjaśnia przyczyny choroby oraz sposoby jej leczenia. To lekarz pełen empatii. Do pacjenta ma stosunek bardzo serdeczny.

lekarz Joanna Nalewajka-Kołodziejczak

Kolista 33/47

Cały perdone Dąbrowskiego centrum onkologii jest uśmiechnięty i pomocny a Pani doktor nad wyraz empatyczns
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Jerzy Bartnik

Korsaka 13
66-400 Gorzów Wielkopolski

Ogromnie dziękuję. Rozmowa przed podjęciem ważnej decyzji, rozmowa " meska" spowodowała, że dziś mogę żyć. Doktor Jerzy widząc mój stan zmotywował mnie, mówiąc o ryzyku i zyskach po zabiegu . Dziękuję ( stare lata)

lekarz Przemysław Skąpski

Przychodnia Zdrowia Nr 2
Wielkopolska 55

Lekarz z powołania. Po trzech miesiącach ciągłych infekcji trafnie zdiagnozował co mi dolega. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Aleksandea

Romana Furtak

Godna polecenia,zazdroszcze mieszkancom Rzeszowa tak wspanialego lekarza.Podobna opinie uslyszalem od oczekujacych do Pani Doktor
Opinia dodana przez: Jurek

lekarz Ewa Rzenno

ulica Nad Sudołem 32/40

To cudowny lekarz. Leczę się od dwóch lat i już jest wszystko w porządku .Dziękuję Pani doktor. Bozena Piątkowska
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Norbert Grząśko

ul. Dożynkowa 19/22
20-152 Lublin

Pan Doktor to Człowiek i lekarz, jakich nie często spotyka się w dzisiejszych czasach w naszej służbie zdrowia, ogromna empatia, podejście do pacjenta, chęć pomocy Wiedza kompetencja i długo by wymieniać. Bardzo się cieszę, że mogę korzystać z tej wiedzy i pomocy

lekarz Alicja Błońska

Diabetolog, Internista

76a
67-200 Kurowice

Gorąco polecam dr. Alicję Błonską.Bardzo dobry i rzetelny lekarz, z świetnym podejściem do pacjenta. Z czystym sumieniem polecam. Dziękuję bardzo Pani Doktor za miłą i fachową pomoc❤️😍

lekarz Patrycja Mensah-Glanowska

ul. Konfederacka 16

Najlepszy lekarz! O wyjątkowej wiedzy i intuicji medycznej. Wspierająca i uśmiechnięta, mobilizuje pacjenta do walki, a nie straszy. Żyję dzięki NIEJ

lekarz Artur Chmiel

NWZOZ "Medicus 99"
ulica Dworcowa 1D
44-330 Jastrzębie-Zdrój

Niezwykłe podejście do pacjenta. Pan Doktor jest sumienny i punktualny - poświęca dużo czasu na wykonanie niezbędnych badań, z uwagą słucha pacjenta, zachowuje pogodę ducha i empatię. Skrupulatnie również tłumaczy, na czym polegać będzie leczenie. W razie wątpliwości można liczyć na szybki kontakt telefoniczny i poradę. Dzięki Panu Doktorowi czuję, że są jeszcze lekarze z powołania, którym rzeczywiście zależy na zdrowiu pacjenta, a nie traktują go jedynie jak kolejny "przypadek …

lekarz Paweł Jesionka

Internista, Pulmonolog

ulica Słoneczna 27
88-400 Żnin

Pan doktor Paweł Jesionka jest bardzo dobrym lekarzem. Konkretny, rzeczowy, kompetentny oraz bardzo miły i sympatyczny człowiek.
Opinia dodana przez: Ryszard Kraciuk

lekarz Tomasz Majewski

al. Zwycięstwa 4 lok. 8
41-200 Sosnowiec

Lekarz z powołania. Miły uprzejmy ale jak trzeba stanowczy. Ile razy jestem u Pana Doktora na wizycie wychodzę w dobrym nastroju .
Opinia dodana przez: Leszek

prof. dr hab. n. med. Michał Holecki

Diabetolog, Internista

Prywatne Gabinety Lekarskie
Reymonta 50
44-200 Rybnik

Pan profesor to specjalista z najwyższej półki. Ma szeroką wiedzę nawet przy rzadkich genetycznych przypadłościach, a przy tym zachowuje wszystkie cechy człowieka poczciwego. Ewenement. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Michał